ninja
Vale Tudo Championship
Eva Green jest niesamowita, to przecież żadna piękność wg klasycznej definicji urody, ale to jak ona nadrabia seksapilem i swoją grą to czapki z głów.Pełna zgoda
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Eva Green jest niesamowita, to przecież żadna piękność wg klasycznej definicji urody, ale to jak ona nadrabia seksapilem i swoją grą to czapki z głów.Pełna zgoda
![]()
Obiektyw google byczku.Mam to teraz przerysować do IMDB?
The DreamersEva Green jest niesamowita, to przecież żadna piękność wg klasycznej definicji urody, ale to jak ona nadrabia seksapilem i swoją grą to czapki z głów.

The Dreamers![]()
Niby tak, ale jednak nie do końca. 23 lata > 36 lat, to jednak mała różnica i istnieje ryzyko, że do tej młodej biłem niemca po kaskuPenny Dreadful
![]()

No ja teraz też raczej z sentymentem na Evę patrzę pomimo, że to mój rocznik. Od królestwa niebieskiego śledzę i roli Sybilli.Niby tak, ale jednak nie do końca. 23 lata > 36 lat, to jednak mała różnica i istnieje ryzyko, że do tej młodej biłem niemca po kasku![]()

Ale jaka moc jak się ogląda pierwszy raz i teksty klasa jak z podwórka, od razu chce się na trening.Dzisiaj zrobiłem maraton Raid 1 i 2, teraz jeszcze ta niby 3 mi została.
Jakie te filmy gupie
Ale trzeba przyznać, że kilka akcji, zwłaszcza w 2, było zajebistych

Przeczytałem kilka recenzji. To musi być wielki film.Ale jaka moc jak się ogląda pierwszy raz i teksty klasa jak z podwórka, od razu chce się na trening.
"ty mały chujku" niby proste a cieszy
![]()

Nie no mordo, recenzje nie oddadzą ci prawdy jaka przekazuje cohones. The Raid jest wyjabany w kosmos.Przeczytałem kilka recenzji. To musi być wielki film.![]()
Po ludzku radzę obejrzyj, moc tego dzieła jest potężna.Przeczytałem kilka recenzji. To musi być wielki film.![]()
od oznaczonego momentu, lol 2:17
Dzisiaj zrobiłem maraton Raid 1 i 2, teraz jeszcze ta niby 3 mi została.
Jakie te filmy gupie![]()

poszedlem do kina.. ale gufnoLonglegs takie mocne 2/10
Jeden punkcik daję za klimat bo jest, ale cała reszta leży![]()

Longlegs takie mocne 2/10
Jeden punkcik daję za klimat bo jest, ale cała reszta leży![]()
poszedlem do kina.. ale gufno![]()

juz pytalem.. dal tylko emote Bonesa.. szukaj u siebie podobienstw!Andrzej nie strzeliles więcej z jajec kilka lat temu?![]()

juz pytalem.. dal tylko emote Bonesa.. szukaj u siebie podobienstw!
zabolalo co..![]()

Chyba ciebie zabolało jak Andrzej wyszedł na chwilę po fajki i już więcej nie wrócił.![]()

dziwnie sie ogladalo majac przed oczami ten z 2002 ale spoko, rowniez polecam.Obejrzałem "Monte Christo". Bardzo przyjemnie nakręcona przygodówka napędzana żądzą zemsty. Jako wyznacznik niech służy fakt, że pominąwszy dwie przerwy na lanie dałem radę obejrzeć niemal 3 godziny od jednego strzała
Wystarczy tylko trochę przymknąć oko na nadmiar zbiegów okoliczności i superbohaterstwa, ale tu nie chodzi o to by wszystko zdawało się hiperrealistycznedziwnie sie ogladalo majac przed oczami ten z 2002 ale spoko, rowniez polecam.