szplin
Vale Tudo Open
Zawsze się wzruszam przy tej scenie
![]()
A ja przy tej
Co wy kurwa wiecie o wzruszeniu. Przebijam wszystkich
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze się wzruszam przy tej scenie
![]()
A ja przy tej
Holy spiderDejcie jeszcze coś na styl tego labiryntu, gada i zodiaka
stare, ale może któregoś nie widziałeśDejcie jeszcze coś na styl tego labiryntu, gada i zodiaka
Rzekę tajemnic mam na liście, resztę widziałem mordostare, ale może któregoś nie widziałeś
![]()
Rzeka tajemnic | Film | 2003
Rzeka tajemnic (2003) Mystic River - Adaptacja powieści Dennisa Lehane'a. Życie trzech przyjaciół zmienia się, gdy jeden z nich wsiada do niewłaściwego samochodu. Po 25 latach ich drogi...www.filmweb.pl
![]()
Czerwony smok | Film | 2002
Czerwony smok (2002) Red Dragon - Kiedy w sprawie psychopatycznego zabójcy policja okazuje się bezradna, agent FBI prosi o pomoc pacjenta więziennego centrum psychiatrycznego, skazanego na...www.filmweb.pl
![]()
Kolekcjoner koÅci | Film | 1999
Kolekcjoner koÅci (1999) The Bone Collector - Ekranizacja powieÅci Jeffery'ego Deavera. Sparaliżowany i pogrÄżony w depresji detektyw Lincoln Rhyme zostaje poproszony o pomoc w schwytaniu...www.filmweb.pl
![]()
LÄk pierwotny | Film | 1996
LÄk pierwotny (1996) Primal Fear - Martin zostaje adwokatem mÅodego Aarona oskarżonego o morderstwo arcybiskupa.www.filmweb.pl
![]()
To nie jest kraj dla starych ludzi | Film | 2007
To nie jest kraj dla starych ludzi (2007) No Country for Old Men - Gdy Llewelyn Moss znajduje walizkę zawierającą gotówkę, nie spodziewa się, że ściągnie na siebie niebezpieczeństwo w...www.filmweb.pl
stare, ale może któregoś nie widziałeś
![]()
Rzeka tajemnic | Film | 2003
Rzeka tajemnic (2003) Mystic River - Adaptacja powieści Dennisa Lehane'a. Życie trzech przyjaciół zmienia się, gdy jeden z nich wsiada do niewłaściwego samochodu. Po 25 latach ich drogi...www.filmweb.pl
![]()
Czerwony smok | Film | 2002
Czerwony smok (2002) Red Dragon - Kiedy w sprawie psychopatycznego zabójcy policja okazuje się bezradna, agent FBI prosi o pomoc pacjenta więziennego centrum psychiatrycznego, skazanego na...www.filmweb.pl
![]()
Kolekcjoner koÅci | Film | 1999
Kolekcjoner koÅci (1999) The Bone Collector - Ekranizacja powieÅci Jeffery'ego Deavera. Sparaliżowany i pogrÄżony w depresji detektyw Lincoln Rhyme zostaje poproszony o pomoc w schwytaniu...www.filmweb.pl
![]()
LÄk pierwotny | Film | 1996
LÄk pierwotny (1996) Primal Fear - Martin zostaje adwokatem mÅodego Aarona oskarżonego o morderstwo arcybiskupa.www.filmweb.pl
Oglądał ktoś? Podobno od reżysera Siedem, Podziemnego Kręgu i Zaginionej
[B]Rzekę Tajemnic[/B] zaliczyłem...najlepsza rola Javiera Bardema [B]9,5/10.[/B]
Wszystkie najlepsze już pewnie oglądałeś albo już tu koledzy polecili a mi się przypomniał taki stary, drugorzędny thriller, którego za młodu trafiłem na tv i jakoś tak zapamiętałem.Dejcie jeszcze coś na styl tego labiryntu, gada i zodiaka
Kurde, albo to mój film z dzieciństwa, albo szukam czegoś bardzo podobnego - jest jakaś ekipa w budynku (szkoła czy kościół), próbują jakiś eksperyment przeprowadzić (związany z religią), w związku z czym zaczynają się dziać dziwne rzeczy, łącznie z przybyciem członków sekty, którzy sterczą pod oknami w ulewie...Wszystkie najlepsze już pewnie oglądałeś albo już tu koledzy polecili a mi się przypomniał taki stary, drugorzędny thriller, którego za młodu trafiłem na tv i jakoś tak zapamiętałem.
![]()
Kojarzy mi się też, ale nie pamiętam tytułu xDKurde, albo to mój film z dzieciństwa, albo szukam czegoś bardzo podobnego - jest jakaś ekipa w budynku (szkoła czy kościół), próbują jakiś eksperyment przeprowadzić (związany z religią), w związku z czym zaczynają się dziać dziwne rzeczy, łącznie z przybyciem członków sekty, którzy sterczą pod oknami w ulewie...
Sceny z twojego filmu mi przypomniały tamten, ale to chyba dwa różne filmy.
To nie toKurde, albo to mój film z dzieciństwa, albo szukam czegoś bardzo podobnego - jest jakaś ekipa w budynku (szkoła czy kościół), próbują jakiś eksperyment przeprowadzić (związany z religią), w związku z czym zaczynają się dziać dziwne rzeczy, łącznie z przybyciem członków sekty, którzy sterczą pod oknami w ulewie...
Szkoda, ale też obejrzęTo nie to

Kurde, albo to mój film z dzieciństwa, albo szukam czegoś bardzo podobnego - jest jakaś ekipa w budynku (szkoła czy kościół), próbują jakiś eksperyment przeprowadzić (związany z religią), w związku z czym zaczynają się dziać dziwne rzeczy, łącznie z przybyciem członków sekty, którzy sterczą pod oknami w ulewie...
To ten, oglądałem go gdzieś w 1995 na wideo na koloniach, na których się prawie utopiłem w strumieniu obok szkołyO kurwa to nie to xD tamten film był pewnie z lat 90-99

To ja miałem na myśli coś, co wyglądało trochę lepiejTo ten, oglądałem go gdzieś w 1995 na wideo na koloniach, na których się prawie utopiłem w strumieniu obok szkoły![]()

To ten, oglądałem go gdzieś w 1995 na wideo na koloniach, na których się prawie utopiłem w strumieniu obok szkoły

Gdy niedotlenienie sięgnęło pewnego poziomu, wtedy pojawiły się rekinyByły tam rekiny?
![]()

Podobne do tego?To ja miałem na myśli coś, co wyglądało trochę lepiej

PoprawiłemGdy niedotlenienie sięgnęło sanockiego poziomu, wtedy pojawiły się rekiny![]()

Były tam rekiny?
![]()
Co wy kurwa wiecie o wzruszeniu. Przebijam wszystkich