D
Deleted member 2903
Guest
Daj jakiegoś linka:D Bo nie mogię znaleźć.Kurwa człowieku już dawno dobra jakość. ;-)
Zapomniałem wtedy napisać wrażeń, zajebiście się bawiłem, polecam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daj jakiegoś linka:D Bo nie mogię znaleźć.Kurwa człowieku już dawno dobra jakość. ;-)
Zapomniałem wtedy napisać wrażeń, zajebiście się bawiłem, polecam.
Kurde ja to choćbym chciał to nie dam linka, bo nie mam :-D #torrentmasterraceDaj jakiegoś linka:D Bo nie mogię znaleźć.
mowisz ze dobre na faze? bo wlasnie odpalam bonia i puscilbym sobie cos dobrego. smieszne w chuj?Kurde ja to choćbym chciał to nie dam linka, bo nie mam :-D #torrentmasterrace
A jesteś mi w stanie wygenerować premium link Hubi z catshare? Mam linka ale ściąga 100kb/s :/ a torrentow się cykam:(@Orest
https://thepiratebay.org/torrent/15559883/The_Nice_Guys_2016_1080p_BluRay_x264_DTS-JYK
Tu adres do torrenta, powinien być dobry.
No polecam szczególnie w takim przypadku ;-)mowisz ze dobre na faze? bo wlasnie odpalam bonia i puscilbym sobie cos dobrego. smieszne w chuj?
jeszcze z russelem moim ulubiencem :DNo polecam szczególnie w takim przypadku ;-)
A jesteś mi w stanie wygenerować premium link Hubi z catshare? Mam linka ale ściąga 100kb/s :/ a torrentow się cykam:(
A jesteś mi w stanie wygenerować premium link Hubi z catshare? Mam linka ale ściąga 100kb/s :/ a torrentow się cykam:(
A nie masz jakiegoś linka?Nie ma się czego cykać jeżeli jesteś w Polsce i nie robisz tego na masową skalę. Chyba, ja przynajmniej nie doświadczyłem jeszcze listu z wezwaniem do zapłaty, a sporo pobieram z torrentów. Z catshare nie da rady chyba wygenerować na tb7 :x
Jednak działa z catshare, podsyłaj link to wygenerujęA nie masz jakiegoś linka?
Ja teraz się przemęczę z sąsiadami 2 :-D pozdro mordojeszcze z russelem moim ulubiencem :D

zjaramy cos wierzeJa teraz się przemęczę z sąsiadami 2 :-D pozdro mordo![]()
Ja teraz się przemęczę z sąsiadami 2 :-D pozdro mordo![]()

No to sie przenos w koncu pod nasza granice bardziej kurwiu, uciekaj od tych ciapakow.zjaramy cos wierze
Tak sie wlasnie takie filmy powinno ogladac :DSąsiedzi 2 mieli 3 zajebiste momenty na których się uśmiałem ... ale tylko dwa pamiętam![]()
juz niedlugoNo to sie przenos w koncu pod nasza granice bardziej kurwiu, uciekaj od tych ciapakow.
Tak sie wlasnie takie filmy powinno ogladac :D
jest już w sieci?Oficjalnie - Goksung najlepszym filmem jaki zobaczyłem w 2016 roku. Hong-jin Na jesteś jebanym królem, niech ten koleś robi więcej filmów. Niesamowite połączanie thrillera z horrorem + trzeci akt, który wywiercił mi z nerwów dziurę w brzuchu. Dla fanów koreańskich produkcji pozycja obowiązkowa. Musze to jeszcze sobie zobaczyć jak wyjdzie BR bo filmu za pierwszym razem nie da się rozkminić - daje duże pole do interpretacji.
No od jakichś dwóch miesięcy (The Wailing), br wyjdzie jakoś w październiku.jest już w sieci?
Właśnie. Szukałem tego pod nazwą koreańską i przez to poległem. DziękiNo od jakichś dwóch miesięcy (The Wailing), br wyjdzie jakoś w październiku.
NieOdpalam Babadook. Podobno da się przestraszyć.
Też na to liczyłem. Oglądałem z kumplami i było przy tym śmiechu jak podczas dobrej komedii.Odpalam Babadook. Podobno da się przestraszyć.
idzie się tylko przestraszyć, jeśli uświadomisz sobie, że ktoś się na seansie tego filmu przestraszyłOdpalam Babadook. Podobno da się przestraszyć.