Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

A jesteś mi w stanie wygenerować premium link Hubi z catshare? Mam linka ale ściąga 100kb/s :/ a torrentow się cykam:(

Nie ma się czego cykać jeżeli jesteś w Polsce i nie robisz tego na masową skalę. Chyba, ja przynajmniej nie doświadczyłem jeszcze listu z wezwaniem do zapłaty, a sporo pobieram z torrentów. Z catshare nie da rady chyba wygenerować na tb7 :x

A jesteś mi w stanie wygenerować premium link Hubi z catshare? Mam linka ale ściąga 100kb/s :/ a torrentow się cykam:(

Na best-movies.info powinno być w jakimś wariancie bez limitów - tzn. ze "zwykłego" serwera, nie z torrentów.

Nie ma się czego cykać jeżeli jesteś w Polsce i nie robisz tego na masową skalę. Chyba, ja przynajmniej nie doświadczyłem jeszcze listu z wezwaniem do zapłaty, a sporo pobieram z torrentów. Z catshare nie da rady chyba wygenerować na tb7 :x
A nie masz jakiegoś linka?

Oficjalnie - Goksung najlepszym filmem jaki zobaczyłem w 2016 roku. Hong-jin Na jesteś jebanym królem, niech ten koleś robi więcej filmów. Niesamowite połączanie thrillera z horrorem + trzeci akt, który wywiercił mi z nerwów dziurę w brzuchu. Dla fanów koreańskich produkcji pozycja obowiązkowa. Musze to jeszcze sobie zobaczyć jak wyjdzie BR bo filmu za pierwszym razem nie da się rozkminić - daje duże pole do interpretacji.
jest już w sieci?

Back