Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z całym szacunkiem, ale za stawianie Kevina Smitha w jednym zdaniu z Eurotrip, powinnaś stać godzinę na grochu!Sprzedawcy 2 i Eurotrip
Kevin sam w domu/nowym jorku zawsze sie smieje tak ze az matula z drugiego pokoju przychodzi i mowi ze glupi jestem.To ja trochę zmienię temat z fimów pojechanych na filmy po prostu durne ;) Co polecacie jeśli chodzi o komedie dla ludzi z mało wyszukanym poczuciem humoru ? ;) Sprzedawcy 2 i Eurotrip już oglądałam ;)
Z całym szacunkiem, ale za stawianie Kevina Smitha w jednym zdaniu z Eurotrip, powinnaś stać godzinę na grochu!
I to mimo, że Clerks 2 to jego najsłabszy film
tak na powaznie juz to moze nie komedia ale mnie bardzo smieszy Wilk z wall Street ale pewnie oglądałaś.Przepraszam :/ obiecuję że pokuta będzie sroga :/
Kevin sam w domu/nowym jorku zawsze sie smieje tak ze az matula z drugiego pokoju przychodzi i mowi ze glupi jestem.
To jest już nudne, znasz na pamięć ale i tak zawsze śmieszy :D

Tak jest ;d, Nietykalni,Ted 1 i 2, Prawdziwa jazda 1-2 z Ice Cub'em,Wielka Szostka - to tyle co widzialem ale i tak pewnie znasz wszystko.
niestety nie ;d ale oglądałem How High z Method Man i Redman ;dA własnie nie ! Tzn, nie każdy oglądałam więc dobrze że napisałeś :) Ale to fakt Ted jest mega :D A Mac and Devin go to High School ze Snoopem i Wiz Khalifą oglądałeś ? ;)
niestety nie ;d ale oglądałem How High z Method Man i Redman ;d
niestety nie ;d ale oglądałem How High z Method Man i Redman ;d
Kurwa, przeczytałem z Mia Khalifą, sprawdziłem obsadę an filmwebie i się rozczarowałem....A własnie nie ! Tzn, nie każdy oglądałam więc dobrze że napisałeś :) Ale to fakt Ted jest mega :D A Mac and Devin go to High School ze Snoopem i Wiz Khalifą oglądałeś ? ;)
Kurwa, przeczytałem z Mia Khalifą, sprawdziłem obsadę an filmwebie i się rozczarowałem....
od czasu do czasu, ale fanem nie jestem, głownie lubie filmy/seriale typu Detektyw,Siedem i tego rodzaju o seryjnych mordercach.Jak lubisz filmy kręcące się wokół zielska, humoru z amerykańskich uczelni no i muzykę tych dwóch to polecam ;) taki pozytywny mózgojebiec bez ambitnej pointy D:

od czasu do czasu, ale fanem nie jestem, głownie lubie filmy/seriale typu Detektyw,Siedem i tego rodzaju o seryjnych mordercach.
Nie widzialem chyba chociaz kojarze tego czarnucha duzego on juz nie zyje bodajze cos mi swita ten film ale nie do konca no i oczywiscie uwielbiam Horrory krecone zwykla kamera cos ala Blair Witch Project,Rec,Kwaratanna,Paranormal Acitvity,Projekt Monster,Grave Encounters,The Tunnel,Turniej ! z 2009 roku ! Jak sama nazwa wskazuje film o turnieju seryjnych morderców ;) polecam :D
Ps. Gra tam bardzo ładna azjatycka aktorka :D
@duubertowa Oglądałaś? Blair witch project? jak nie a lubisz filmy krecone w taki sposob to polecam najlepiej w nocy ;d
powaznie?Nie tego nie oglądałam ;) jestem fanem horrorów chociaż panicznie sie ich boję i po japońskiej Klątwie 2 przez tydzień spałam z zapalonym światłem i kąpałam sie przy uchylonych drzwiach, ale obejrzę :D
powaznie?
Oglądałem to na CDeku zgranym od kumpla:DKino mojej młodości jak z reszta twórczość obu dżentelmenów:)
racje może i masz ze gówno, lecz ten klimat jest zajebisty bo czujesz się jak to ty byś tam był :)Blair witch project. Latają po lesie, drą mordy, kamera sie trzęsie, co za gówno...
No klimat jakiś tam był, bo wtedy to był pierwszy horror tak kręcony chyba, do tego dorobili historie że to na faktach. Ale strasznie takie filmy mnie irytują.racje może i masz ze gówno, lecz ten klimat jest zajebisty bo czujesz się jak to ty byś tam był :)
Dextera pewnie oglądałeś? Tylko, że Ty jesteś jawnym psycholem :Dod czasu do czasu, ale fanem nie jestem, głownie lubie filmy/seriale typu Detektyw,Siedem i tego rodzaju o seryjnych mordercach.
Sam jestem seryjny morderca dlatego muszę czerpać z czegoś inspiracje/wiedze![]()
Klasyk! Jeden z moich ulubionych filmów, dialogi znam na pamięć! Na koncercie chłopaków też byłem, raz tylko sam Method grał a na następnym byli razem. Piękna sprawa.Kino mojej młodości jak z reszta twórczość obu dżentelmenów:)
@duubertowa dirty grandpa oglądałaś?