halibut
UFC Welterweight
Naprawdę??? Włączaj...
A, to tego Tarantino! Widziałem jego film z tą dupą co mieczem napierdalala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Naprawdę??? Włączaj...
Kill Bill.A, to tego Tarantino! Widziałem jego film z tą dupą co mieczem napierdalala.
A na TNT Wywiad Z Wampirem![]()
Słyszałem, ze przereklamowane.Pulp Fiction na Universal Channel HD. Warto obejrzeć tego KLASYKA!!!
Słyszałem, ze przereklamowane.
Taki tam dokument, w którym dziennikarz przepytuje gościa skazanego za 18 zabójstw poprzez przegryzienie tętnicy szyjnej i wykrwawienie ;)To też jest fajne? O czym to jest? ;p
Nie wiem czy trolujecie czy to na serio o Pulp Fiction?Słyszałem, ze przereklamowane.

To chyba z tym murzynem i Travoltą, tak?Nie wiem czy trolujecie czy to na serio o Pulp Fiction?![]()
Taki tam dokument, w którym dziennikarz przepytuje gościa skazanego za 18 zabójstw poprzez przegryzienie tętnicy szyjnej i wykrwawienie ;)
Tak, z Morganem Freemanem.To chyba z tym murzynem i Travoltą, tak?
Tak, z Morganem Freemanem.
A, to z tego gatunku polecam wywiad z najwiekszym seryjnym morderca, pochodzenia polskiego, który zabil od 200 do 450 osób
Wszystkie czesci, ale po angielsku
Po polsku sa dwie godziny
Nie, to chyba ten co grał Morfeusza w MatrixieA, kojarzę. To ten czarny co grał trenera futbolu amerykańskiego w filmie "Tytani".
Oglądałem, mocne i dobre. Po tym stwierdziłem, że to Gandolfini powinien odegrać jego postać, a nie ten, który to zrobił w filmie o Kuklińskim :) Ale wtedy też bodajże się dowiedziałem, że "Tony Soprano" nie żyje...:-|
Film o Kuklińskim był..dziwny. Zły...ale dziwny. Grało tam wiele gwiazd, nie był nakrecony z dupy, ale tak..jakby nie wiedzial rezyser czy chce robic kino komercyjne czy artystyczne.
Wywiady sa duza lepsze niż film. I dużo wiecej tłumacza. Mną wstrząsnęło sluchanie tego wszystiego bezposrednio od spocjopatycznego mordercy, i odkrywanie razem z nim kim jest i dlaczego to robił.
Will Smith?Nie, to chyba ten co grał Morfeusza w Matrixie
Wszystko Ci sie pomieszało. Will grał boga w Bruce Wszechmogący.Will Smith?
Will Smith?
Aaa to juz kojarzę, razem z Cezarym Pazurą.Wszystko Ci sie pomieszało. Will grał boga w Bruce Wszechmogący.
Tak, a Morgan Freeman grał Gandalfa w Harrym PotterzeAaa to juz kojarzę, razem z Cezarym Pazurą.
Tak, a Morgan Freeman grał Gandalfa w Harrym Potterze
![]()
A, to z tego gatunku polecam wywiad z najwiekszym seryjnym morderca, pochodzenia polskiego, który zabil od 200 do 450 osób
Wszystkie czesci, ale po angielsku
Po polsku sa dwie godziny