Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Słyszałem, ze przereklamowane.
346dc00827e35878c065f3cd5bb5cb9bb07d5f1f6a97f8d2ace188096bbf575c.jpg

Taki tam dokument, w którym dziennikarz przepytuje gościa skazanego za 18 zabójstw poprzez przegryzienie tętnicy szyjnej i wykrwawienie ;)

A, to z tego gatunku polecam wywiad z najwiekszym seryjnym morderca, pochodzenia polskiego, który zabil od 200 do 450 osób
Wszystkie czesci, ale po angielsku

Po polsku sa dwie godziny

A, to z tego gatunku polecam wywiad z najwiekszym seryjnym morderca, pochodzenia polskiego, który zabil od 200 do 450 osób
Wszystkie czesci, ale po angielsku

Po polsku sa dwie godziny

Oglądałem, mocne i dobre. Po tym stwierdziłem, że to Gandolfini powinien odegrać jego postać, a nie ten, który to zrobił w filmie o Kuklińskim :) Ale wtedy też bodajże się dowiedziałem, że "Tony Soprano" nie żyje...:-|

Oglądałem, mocne i dobre. Po tym stwierdziłem, że to Gandolfini powinien odegrać jego postać, a nie ten, który to zrobił w filmie o Kuklińskim :) Ale wtedy też bodajże się dowiedziałem, że "Tony Soprano" nie żyje...:-|

Film o Kuklińskim był..dziwny. Zły...ale dziwny. Grało tam wiele gwiazd, nie był nakrecony z dupy, ale tak..jakby nie wiedzial rezyser czy chce robic kino komercyjne czy artystyczne.
Wywiady sa duza lepsze niż film. I dużo wiecej tłumacza. Mną wstrząsnęło sluchanie tego wszystiego bezposrednio od spocjopatycznego mordercy, i odkrywanie razem z nim kim jest i dlaczego to robił.

Film o Kuklińskim był..dziwny. Zły...ale dziwny. Grało tam wiele gwiazd, nie był nakrecony z dupy, ale tak..jakby nie wiedzial rezyser czy chce robic kino komercyjne czy artystyczne.
Wywiady sa duza lepsze niż film. I dużo wiecej tłumacza. Mną wstrząsnęło sluchanie tego wszystiego bezposrednio od spocjopatycznego mordercy, i odkrywanie razem z nim kim jest i dlaczego to robił.

Na twoim miejscu bym odswiezyl ,, Morderstwo w Orient-Expressie''.

Pewnie dadzą z wyborczą xD
Przykładowo:
Obce niebo -> Kino 16.10.2015 - > DVD 20.02.2016
Anatomia Zła -> Kino 18.09.2015 -> DVD 10.02.2016 (na VOD m-ąc wcześniej)
Chemia -> Kino 02-10-2015 -> DVD 02.02.2016
Karbala -> Kino 11.09.2015 -> DVD 28.01.2016

Pitbull miał premierę 22 stycznia, więc wynika z tego, ze te 4 miesiące to minimum.
Ktoś kiedyś pytał o nowy Point Break - będzie na dniach (do dwóch tygodni), tak jak i The Hateful Eight i nowe Igrzyska śmierci.

Właśnie wyszedł
Kill.Your.Friends.2015.1080p.BluRay.x264.DTS-FGT
ponoć klimatycznie zbliżony do American Psycho, chociaż recki tego nie potwierdzają,

Co do CDA, to sprawdziłem właśnie i w Chromie jak jesteś na stronie z danym filmem, wchodzisz w ustawienia przeglądarki>więcej narzędzi>narzędzia programisty. Następnie odpalasz filmik i trochę go przesuwasz do przodu (jeśli nic się nie pojawia w na ekranie programisty - daj F5). Jesli wszystko będzie grało, to pośród 'miliona" plików , które się tam beda pojawiać, zrób sortowanie wg typów i szukaj coś w stylu wideo/mp4.
Gdy znajdziesz takowy, kliknij na niego prawym klawiszem i zaznacz"open link in new tab".
jak Ci sie film odpali w nowym oknie, ponownie kliknij prawym i zaznacz "zapisz jako"
Powinno działać :)

Ps. Firefox ma chyba od raz jakieś narzędzia , by to sobie zapisać - nie wiem, czy tu działa

Back