Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co ciekawe prowadzący galę Chris Rock też kiedyś został oskarżony o rasizm, ale co najzabawniejsze nie przez pomijanie czarnych! Zgodził się bowiem wyreżyserować klip RHCP "Hump de Bump" tylko pod warunkiem, że będą jedynymi ludźmi o białym kolorze skóry w teledysku i dostało mu się zarówno od czarnych jak i od białych. To całe bawienie się w "rasizm" medialny działa w obie strony.Żaden murzyn nie jest nominowany to wcisnęli jedną za mikrofon by wywiady robiła. Mogli chociaż ładną wybrać.

Dopiero dzisiaj sobie przypomniał, że Di Caprio nie dostał nominacji do Oscara za Django. Się pytam, jakim kurwa prawem? Dlatego, że Waltz dostał? Nawet jeżeli, to Leoś w tym filmie był wybitny, przebił Waltza.
A i ktoś ma dostęp do napisów do Wilka z wall street, takich jakie były na seansie w kinie?

Przetłumaczyli na Wstrząsy?? Po pierwsze głupio a po drugie są tylko jedne prawilne Wstrząsy z Baconem!Co do niedźwiedzia i tej sceny ze Zjawy, to jeśli faktycznie tak wygląda walka z miśkami, to do najprzyjemniejszych przeżyć to raczej nie należy
Ale zagrana całkiem spoko. Oskar zasłużony dla Leonardo.
Pewnie pisaliście już o filmie "Wstrząsy", co? Ale jak ktoś niie oglądał - całkiem spoko. nie tylko dla fanów footballu.
Przetłumaczyli na Wstrząsy??
Da się teraz pobierać filmy bezpośrednio z cda.pl? Chyba ukryli wszystkie linki w stylu .mp4... Macie jakieś pomysły?
Co chcesz pobrać?
Nowych Wikingów s04E01 i E02. Poza tym "Królewna Śnieżka i Łowca". Jest jakiś programik do wyłapywania streamów poza IDM (płatny).
Eee no nie wiem co Ci napisać bo ja tak zasysam z cda :D ostatnio ze 3 tygodnie temu.Może już się kapneli co i jak ;)To nie działa kolego... :P
Obejrzane Oscary. Mad Max rozjebał. Oglądając to nie doceniałem tego filmu jednak od tych stron, choć oczywiście były klasowe, aż przez to mało zauważalne. Tyle się działo ;)
100 years behind niggroes jeśli teraz dopiero obejrzałeś Mistrza Latającej Gilotyny.Jebać oskary, znalazłem coś lepszego.
http://kinomisja.pl/pulpa-mac-mistrzowie-latajacej-gilotyny/
Najpierw poczytajcie ten tekst.
A teraz, jeśli Was tekst zainteresował, zajrzyjcie na tego chomiczka w sekcje "sztuki walki"
http://chomikuj.pl/Massive--X/krzys.dc/Filmy/Sztuki+Walki/Jednor*c4*99ki+Szermierz
100 years behind niggroes jeśli teraz dopiero obejrzałeś Mistrza Latającej Gilotyny.
Pulp Fiction na Universal Channel. Warto obejrzeć KLASYKA!!!
Naprawdę??? Włączaj...O, dzięki, nie widziałem nigdy tego filmu, zaraz o nim przeczytam na filmwebie!!