Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Żaden murzyn nie jest nominowany to wcisnęli jedną za mikrofon by wywiady robiła. Mogli chociaż ładną wybrać.
Co ciekawe prowadzący galę Chris Rock też kiedyś został oskarżony o rasizm, ale co najzabawniejsze nie przez pomijanie czarnych! Zgodził się bowiem wyreżyserować klip RHCP "Hump de Bump" tylko pod warunkiem, że będą jedynymi ludźmi o białym kolorze skóry w teledysku i dostało mu się zarówno od czarnych jak i od białych. To całe bawienie się w "rasizm" medialny działa w obie strony.

9gag pogratulował Leo pod jego postem na fb "Congratulations our hero!":lol:

Dopiero dzisiaj sobie przypomniał, że Di Caprio nie dostał nominacji do Oscara za Django. Się pytam, jakim kurwa prawem? Dlatego, że Waltz dostał? Nawet jeżeli, to Leoś w tym filmie był wybitny, przebił Waltza.

A i ktoś ma dostęp do napisów do Wilka z wall street, takich jakie były na seansie w kinie?

Dopiero dzisiaj sobie przypomniał, że Di Caprio nie dostał nominacji do Oscara za Django. Się pytam, jakim kurwa prawem? Dlatego, że Waltz dostał? Nawet jeżeli, to Leoś w tym filmie był wybitny, przebił Waltza.

A i ktoś ma dostęp do napisów do Wilka z wall street, takich jakie były na seansie w kinie?

Nie dostał nominacji bo jego postać była zbyt rasistowska. To jest jedyne sensowne wytłumaczenie ;p

Skończyłem właśnie oglądać "Room" i muszę przyznać, że na prawdę zajebisty film. Chłopiec zagrał wytnie dobrze jak na taki wiek. Wszystko w tym filmie jest dobre. Jak dla mnie to spokojnie 9/10 bym mu dał :applause:

oskar dla Leo, to zasługa gwałcącego go niedźwiedzia ;) oczywiście super express.

29zqvj8.jpg

Co do niedźwiedzia i tej sceny ze Zjawy, to jeśli faktycznie tak wygląda walka z miśkami, to do najprzyjemniejszych przeżyć to raczej nie należy :o o:
Ale zagrana całkiem spoko. Oskar zasłużony dla Leonardo.

Pewnie pisaliście już o filmie "Wstrząsy", co? Ale jak ktoś niie oglądał - całkiem spoko. nie tylko dla fanów footballu.

Co do niedźwiedzia i tej sceny ze Zjawy, to jeśli faktycznie tak wygląda walka z miśkami, to do najprzyjemniejszych przeżyć to raczej nie należy :o o:
Ale zagrana całkiem spoko. Oskar zasłużony dla Leonardo.

Pewnie pisaliście już o filmie "Wstrząsy", co? Ale jak ktoś niie oglądał - całkiem spoko. nie tylko dla fanów footballu.
Przetłumaczyli na Wstrząsy?? Po pierwsze głupio a po drugie są tylko jedne prawilne Wstrząsy z Baconem!

Da się teraz pobierać filmy bezpośrednio z cda.pl? Chyba ukryli wszystkie linki w stylu .mp4... Macie jakieś pomysły?

Nadrabiam zaległości filmowe. Solace całkiem niezły, trzymający w napięciu. Hopkins jak zwykle bardzo dobrze.

Obejrzane Oscary. Mad Max rozjebał. Oglądając to nie doceniałem tego filmu jednak od tych stron, choć oczywiście były klasowe, aż przez to mało zauważalne. Tyle się działo ;)

Obejrzane Oscary. Mad Max rozjebał. Oglądając to nie doceniałem tego filmu jednak od tych stron, choć oczywiście były klasowe, aż przez to mało zauważalne. Tyle się działo ;)

I pomyśl, że efekty były mechaniczne i naturalnie kaskaderskie prawie w 100%, niemal w ogóle nie używano efektów CGI, komputerowych.

Was też irytuje, że na filmwebie da sie wyszukac filmografie po wszystkim(operator, scenarzysta, producent itd) a nie da po studiu? W czym problem, prawie zawsze jest informacja "studio" ale bez odnosnika linkowanego, jak w każdej innej kategorii.

100 years behind niggroes jeśli teraz dopiero obejrzałeś Mistrza Latającej Gilotyny.

Dziś z tego nurtu obejrzałem "Jednorękiego Szermierza", świetne "Kondory Wschodu"(wersja kung fu parszywej dwunastki, akcja w Wietnamie. Aha, i Rambo 2 tez tu jest), teraz biorę się za coś bardziej epickiego "14 Amazonek".

Back