Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ale za to pokazali ścięcie Marii Antoniny w której żyłach płynęła krew polska na pewno w jakiś sposóbWłaśnie sobie przypomniałem, że ucięli kolejny Polski wątek, a mianowicie ścięcie głowy Ludwika XVI, który przecież był prawnukiem króla Polski.
![]()
Właśnie sobie przypomniałem, że ucięli kolejny Polski wątek, a mianowicie ścięcie głowy Ludwika XVI, który przecież był prawnukiem króla Polski.
![]()
Akurat idea Wielkiej Lechii to idiotyzm. Kiedyś przypadkiem kupiłem książkę Janusza Bieszka. Kuuurwaaa przecież to powinno być na dziale fantasy, a nie obok Jasienicy na historii.Ale samo słowo Cesarz zawdzięczamy Polakom. Jeden historyk wielkolechicki tłumaczył mi, że Wielkolechici założyli Rzym i Etruskie królestwo.
A tam powstała idea cesarza.
Papier przyjmie wszystkoAkurat idea Wielkiej Lechii to idiotyzm. Kiedyś przypadkiem kupiłem książkę Janusza Bieszka. Kuuurwaaa przecież to powinno być na dziale fantasy, a nie obok Jasienicy na historii.

Akurat idea Wielkiej Lechii to idiotyzm. Kiedyś przypadkiem kupiłem książkę Janusza Bieszka. Kuuurwaaa przecież to powinno być na dziale fantasy, a nie obok Jasienicy na historii.
@SiedemSpokojnie. Taki Krecik wierzy w jeszcze grubsze fantazje.
O ile Wielka Lechia nie jest jeszcze tak żałosna jak ktoś próbuje bronić, że przed Mieszkiem 100 czy 200 lat było tu zorganizowane państwo silne(co też jest bujdą) to już głoszenie, że Aleksander Macedoński pochodził od Lechitów, czy Etruskowie - to nie rozumiem jak ktoś świadomie może w to wierzyć.
Nie krew, tylko sperma. A Wielka Lechia istniała, ale inaczej niż to napisali te kociopołki.Ale za to pokazali ścięcie Marii Antoniny w której żyłach płynęła krew polska na pewno w jakiś sposób
Nie krew, tylko sperma. A Wielka Lechia istniała, ale inaczej niż to napisali te kociopołki.
Dostaniesz zjebę od @Krecika bo doniosłeś.
![]()

trochę jak Edge of Tomorrow z Tomem CruisemZajebiste
Akcja, akcja, sieczka, humor, coś jak Deadpool.
![]()
Akurat homofobów i rasolistow nigdy za wieleWłaśnie miałem wrzucać. Wszędzie Ci jebani mizogini, homofoby i seksiści!!!!!111

tak, spuściłem dzisiaj ją w kibluPodobno nowa Godzilla dorównuje arcydziełu oryginalnemu(mówię o wersji nieprzemontowanej na rynek zachodni). Był ktoś?

tak, spuściłem dzisiaj ją w kiblu![]()
Dobre, Halibutenko przestraszony że jest więcej takich jak on...![]()