Szaba
Error Fighters Extreame
A Ty jak oceniasz film?Smutna historia.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Ty jak oceniasz film?Smutna historia.
![]()
Chuj cię to obchodziSprawdź jutro poziom teścia![]()

Ja ogólnie lubię naturę, mógłbym się urodzić kilka wieków temu...A Ty jak oceniasz film?
Mi nie musisz mówić, że masz za niskiChuj cię to obchodzi
Ja ogólnie lubię naturę, mógłbym się urodzić kilka wieków temu...
Ogólnie też mi się trochę dłużył, dobra muzyka nie jakaś epicka ale spoko... Historia po trailerze bo najpierw jak poleciłes zetknąłem myślałem że będzie inna że będą budować jakiś duży projekt związany z koleją a tu nieco inaczej wyszło.

A tam głupoty gadacie jeden z drugim, dobre kino to było.osobiście twierdzę, że to ściek i kawał gówna, od zawsze
łowienie jakiś muszli

Popraw jeszcze jak ma być bo połowa nie załapie o co kaman

powinno być w kategorii S-F albo Fantasy

Chodzi Ci o brak "ch" w tych "jakiś"? Czy o te muszle? No małże znaczy się. Jestem prostym człowiekiem jak Forrest Gump. Jadłem to ze 3-4 razy w życiu. Nie jestem żadnym Jeżyckim Bon Vivantem ;-)
Małże to niech se młodzi, wykształceni, z wielkich miast jedzą. My, ludzie prości, jedzmy golonkę i kładźmy na to "ch" (jakich muszIi? jakiCHś), żeby nam jakiś głupi chuj nie powiedział, że to jeden ch...;)Chodzi Ci o brak "ch" w tych "jakiś"? Czy o te muszle? No małże znaczy się. Jestem prostym człowiekiem jak Forrest Gump. Jadłem to ze 3-4 razy w życiu. Nie jestem żadnym Jeżyckim Bon Vivantem ;-)

![]()
Kawulski opowie historię kolejnego polskiego gangstera
Maciej Kawulski niedługo rusza z pracami nad kolejnym filmem gangsterskim dla Netflixa. Znamy szczegóły.naekranie.pl![]()
jak myslisz.. Mehmet w roli glownej?Czekam aż nakręci polskich The Sopranos.

jak myslisz.. Mehmet w roli glownej?![]()

Polski Scorsese w natarciu![]()
Kawulski opowie historię kolejnego polskiego gangstera
Maciej Kawulski niedługo rusza z pracami nad kolejnym filmem gangsterskim dla Netflixa. Znamy szczegóły.naekranie.pl![]()

Mamed nigdy nie miał szans na zostanie mistrzem StrikeforceZamiast Włochów, Chen-cheni.
Mehmet jako capo, Aslan jako jego prawa ręka!
![]()

Serio te konto myślało, że 60 plus Vigo będzie grał w tym filmie.
Do mnie również, nie bardzo wiem o czym miał być ten film, historia nie porywa,Smashing Machine
jakos do mnie nie dotarl, ciekawa charakteryzacja The Rocka. 6/10