Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Powinni to zekranizować, w ogóle story z warcraft 3 jest mocarne, dlc też było przemocarne.
Był ten robak jako heros i ciągle gadał o królu liszu, voice acting niesamowity. Wrył mi się równo w baniak.
:gabi_much_love:
Anubarak... o Nerzhulu konkretnie :roberteyeblinking:

Powinni to zekranizować, w ogóle story z warcraft 3 jest mocarne, dlc też było przemocarne.
Był ten robak jako heros i ciągle gadał o królu liszu, voice acting niesamowity. Wrył mi się równo w baniak.
:gabi_much_love:
Ogólnie jak obejrzysz pierwsze 20 minut Warcrafta filmu to klimat powala dosłownie, później dochodzi do głosu jebany disney.. zygam.. wątki miłosne i inne gówno ckliwe.

Ogólnie jak obejrzysz pierwsze 20 minut Warcrafta filmu to klimat powala dosłownie, później dochodzi do głosu jebany disney.. zygam.. wątki miłosne i inne gówno ckliwe.
Oglądałem i kompletnie tego filmu nie pamiętam, więc nie zrobił pewnie na mnie kompletnie wrażenia.
Disney...

1000028565.jpg

Jackie już coraz słabszy.

Ludzie, to też nie mają godności widząc, że facet chodzi o lasce, a oni sobie tworzą kolejkę po autografy.

Obejrzałem wczoraj nowego Predatora.

Myślałem, że go tylko lekko zmiękczą tą blondynką, ale to co się dzieje później to...

:beczka::DC::śmiech:

Back