Gaara
UFC Heavyweight
kurla... Vladimir Kulich w roli Arthasa, marzenie
Jeden z moich ulubionych filmów. Tak jak 47 roninów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
swietny film, ale klapa finansowa..Pamiętam jak ten film był źle oceniany itd., a ja go oglądam za każdym razem jak trafię na niego w tv.
mam w zajebistej jakosci
Arthas to ten z Warcraft 3 co przeszedł na czarną stronę mocy?

Powinni to zekranizować, w ogóle story z warcraft 3 jest mocarne, dlc też było przemocarne.

Anubarak... o Nerzhulu konkretniePowinni to zekranizować, w ogóle story z warcraft 3 jest mocarne, dlc też było przemocarne.
Był ten robak jako heros i ciągle gadał o królu liszu, voice acting niesamowity. Wrył mi się równo w baniak.
![]()

Ogólnie jak obejrzysz pierwsze 20 minut Warcrafta filmu to klimat powala dosłownie, później dochodzi do głosu jebany disney.. zygam.. wątki miłosne i inne gówno ckliwe.Powinni to zekranizować, w ogóle story z warcraft 3 jest mocarne, dlc też było przemocarne.
Był ten robak jako heros i ciągle gadał o królu liszu, voice acting niesamowity. Wrył mi się równo w baniak.
![]()
Oglądałem i kompletnie tego filmu nie pamiętam, więc nie zrobił pewnie na mnie kompletnie wrażenia.Ogólnie jak obejrzysz pierwsze 20 minut Warcrafta filmu to klimat powala dosłownie, później dochodzi do głosu jebany disney.. zygam.. wątki miłosne i inne gówno ckliwe.
Puść sobie pierwsze ponad 20 minut do zasadzki w lesie włącznie.Oglądałem i kompletnie tego filmu nie pamiętam, więc nie zrobił pewnie na mnie kompletnie wrażenia.
Disney...
Nie wiadomo ile pozyje, po smierci autograf bedzie duzo wartLudzie, to też nie mają godności widząc, że facet chodzi o lasce, a oni sobie tworzą kolejkę po autografy.

The questDajcie coś dobrego
Dajcie coś dobrego
The quest
Obejrzane![]()

Obejrzane![]()
Dajcie coś dobrego
Dajcie coś dobrego
kutachu...Łap, prawdziwa perełka.
![]()
The Room | Film | 2003
The Room (2003) - Życie poczciwego bankiera zostaje wywrócone do góry nogami w momencie, gdy jego narzeczona zaczyna się spotykać z ich najlepszym przyjacielem.www.filmweb.pl

Nie pamiętam czy to ty byłeś tym jedynym, który to widział, jak nie to sprawdź, ile Easter eggów znajdziesz, no i jak bardzo sprawdziła się wizja przyszłości...Dajcie coś dobrego