Fantasy Premier League?

Ja straciłem już cierpliwość do Lamberta, miałem troche pieniędzy w banku, więc kupiłem Sturridgee'a. Nie wiem czy zrobiłem dobrze sprzedając Walcotta i wzięcie w jego miejsce Ben Arfe. Też Coutinho mnie zawodzi, chyba będzie kolejnym do wymiany, może Ozila wezme. Dotychczas dwa zwycięstwa i remis, więc nie jest źle :)

Coutinho zawodzi, bo Brendan z braku laku wystawia go na lewej pomocy. W poprzednim sezonie grał jako podwieszony napastnik, więc i okazji miał więcej :/

Mocno zastanawiam sie teraz nad duetem Ozil + Giroud. Ale to moze na nastepna kolejke.

ja w pierwszym składzie 2 kontuzje. Ale liczę, że zawodnicy z ławki ich zastąpią. Tak czy siak dałem trochę ciała bo miałem wymienić 2 graczy i przez tą przerwę na kadrę zapomniałem o PL.

Też grałem wildcard i wymieniłem już prawie cały skład od pierwotnego. Zostali tylko bramkarze, Coleman i Brady.

Zapomniałem o tej fantasy.... i Clichy + Silva na czerwono :/ 16 miejsce w CopaCohones... JEBAĆ TABELE LAQI-EKIPA ZAWSZE NA CZELE!

Również zapomniałem ale nie jest tak źle - Sturridge na pomarnczowo, Downing na czerwono i Assou - Ekotto na ławce na czerwono ale on i tak punktów nie zdobywa.

ja zapomnialem ale jest ok, tylko johnson kontuzja, ale mertesacker moze zagra ma 75% szans. szkoda, ze fellainiego zostawilem, dziad najmniej pkt z calej druzyny zdobywa

Mertesacker nie jest w kadrze na ten mecz nawet, jest chory i siedzi w Londynie :)

Ja musze sprzedac Dzeko, bo go Negredo ze składu wygryzm, brakuje mi 0.2 mln na Giroud, a szkoda mi 4 pkt na drugi transfer :)

48 pkt :-) zostali Nolan, Barkley, Shaw i Coleman

zaryzykowałem dałem Giroudowi kapitana i ugrał :-)

Giroud zamiast walnac druga brame, to sie skontuzjowal :-)

A tak sie glowilem nad tym czy brac Ramseya czy Wellbecka... postawilem w koncu na tego drugiego, ktory nie znalazl sie nawet w kadrze.

ja mialem brac ramseya, ale zapomnialem zrobic cokolwiek. na szczescie egraam tez zapomnial i wygrywam z nim jak narazie

65 pkt na koniec dnia został mi tylko Shaw, ale i tak zdobycz super fajna z 26 miejsca na 10 awansowałem póki co :-)

Bardzo poważnie zastanawiam się nad wzięciem dzikej karty na następną kolejkę i wziązku z tym mam pytania do kogoś bardziej orientującego się w lidze angielskiej - Czy kontuzja Sturridge'a jest na tyle poważna że nie wystąpi on w najbliższym meczu i czy Eriksen może liczyć w Tottenhamie na miejsce w podstawowej 11?

Dzika karta użyta, 10 transferów zrobiłem :-). Skład mam potężny - miałem mega dylemat kogo wstawić na ławke i zdecydowałem się na formacje 5-3-2.

troche błąd robienie transferów zaraz po zakończeniu kolejki, do następnej soboty jest jeszcze LM, treningi w tygodniu a w BPL lubią się przydażyć kontuzje :-)

dwa końce kija....

po skończonej kolejce migrują ceny zawodników, a nic tak nie denerwuje, jak brakuje 0,1 mln do planowanej zmiany...

w drugiej kolejce przerobiłem oba przypadki... :-)

+ Wildcard jest aktywny przez całą kolejką więc sobie mogę w przypadku kontuzji zmienić.

Co ześ zakupił? Ja już wczoraj zrobiłem 2 transfery. Ceny szybko idą w góre i dziś już taki Ramsey droższy, ale Ozil jeszcze trzyma się ceny.

Ja sprzedałem Silvę i chyba Johnsona, miałem 3,7 mln w banku więc kupiłem Ozila i Ramseya.

Ja to mam szczęście, gdybym wszedł za każdego innego wygrywajacego w tej kolejce, to wygrałbym każdy mecz :-)..

Niezależnie jak jutro zagra Coutinho zrobiłem niemal same genialne ruchy na wildcardzie między ostatnimi kolejkami.

Turner 1 -> Dawson 6

Morrison 4 -> Ben Arfa 13

Silva 0 -> Paulinho 6

Soldado 2 -> Giroud 11

Lambert 2 -> Benteke 8

Jeszcze tylko Gerard -> Coutinho niech się opłaci.

Jakby to powiedział Hannibal Smith, "I love it when a plan comes together."

@Egraam

Co do Sturridge'a to lepiej się rozeznamy po meczu jutro, Eriksen moim zdaniem ma dosyć pewne miejsce za jedynym napastnikiem kogutów ale warto będzie zwrócić uwagę jak zagrają w LE.

Back