Fantasy Premier League?

Ja jestem zadowolony z postawy obrońców, jak zwykle Benteke oraz Jaskalainena. To co wyprawiał z Soton zasługuje na duże uznanie. Kontuzje bardzo pokrzyżowały mi szyki, więc przez najbliższy miesiąc będę się musiał sporo nagłowić.

Miałem zrobić Sturridge -> Benteke, ale Sturridge od początku mnie nie zawodzi więc go zostawiam. W tej kolejce dał mi 3 zwycięstwo :-).

Samotnie lideruje w h2h :-) Tj, tu oczywiscie tez jest koszula za wygrana?

Co do transferow i dzikiej karty, tak naprawde uratowal mnie tylko Giroud i Ben Arfa. Sprzedaz Benteke, Sturridge'a (50% szans na gre, ehe) czy Jaaskelainena nie wyszla mi na dobre...

enigma to kogo team?

Benteke schodzi kontuzjowany w 28 minucie. A ja niemal co zrobiłem go kapitanem (ostatecznie opaskę dostał Walcott).

Ja miałem w tej kolejce cieżki wybór kogo na kapitana dać, zdecydowałem sie na Ben Arfe. Szkoda Benteke oby na długo nie wypadł.

Ale szczęscie. W ramach wildcardu zrobiłem Sturridge - Benteke i dałem Benteke na kapitana, ale ostatecznie zmieniłem zdanie i wróciłem Sturridge robiąc go kapitanem. UFF.

A ja zostawiłem Rvp na kapitanie, w takim ważny meczu... Dałem ciała, mogłem go sprzedać przed kolejką i wymienić na kogoś innego, za dużo to nie myślę..

Ja to mam szczęście - Brady w Dream Teamie - ostatnie miejsce na ławce. Do tego Boruc 9 na ławce a Mignolet tylko 4. Na szczęście w H2H idzie mi świetnie - mam 14 pkt przewagi nad Masarnią u Befszytka a mi został Eriksen, Zabaleta i ew. Whittingham na ławce zaś jemu Dawson i Eriksen - czyli jeśli Dawson nie zdobędzie 14 pkt więcej od Eriksen'a/Whittingham'a to mam 4 zwycięstwo w H2H.

Egraam, mam tak samo z Brady'm, dodatkowo posadziłem Boruca ze Speroniego, kapitan nie gra, wicekapitan nie strzelił bramki w pierwszym meczu od czterech, Benteke zszedł po 27 minutach. Najgorsza kolejka ever.

U mnie Boruc, Shaw i Barkley na ławce, razem mają 21 punktów, a tak to mam Hazarda(sprzedałem już go, wziąłem Oscara,choć nie pomyslałem dobrze, bo grają teraz z Kogutami na wyjedzie) i Ben Arfe (na kapitanie), którym nie poszło. Licze na czyste konto City i Tottenhamu. Dobry ruchem było więcie Lukaku za Dzeko. Oby Benteke nie wypadł na długo. Ozil pocisnął w tej kolejce, 3 asysty, chyba ta wartość początkowa (10 mln) nie była za wysoka :)

Hubi, Twoje cierpienie sie powiekszy - Robin uraz pachwiny, nie ma go nawet na lawce. :c

U mnie tragiczna kolejka. Ładnie polecę. Kontuzja Benteke, Boruc i Shaw na ławce... Szkoda słów.

Hubi raczej będzie się cieszył, bo skoro sam go nie chciał na kapitana a nawet w składzie, a nie zmienił, to zrobił to za niego los :)

sprzedałem Kuna i Robina przed ta kolejką i wziąłem Benteke i Sturidge... błąd życia, no i Giroud na kapitanie, reszta wmiare 50 pkt.

I tak przegram z KS Tęcza... W H2H idzie mi tragicznie, w sumie w normalnej lidze tez nie lepiej.

Dobrze w sumie,że RVP nie zagrał, mam Yaya Toure na kapitanie to będzie 16 punktów.

60 punktow, cztery ujemne punkty na Toure sie zwróciły. Kolejne zwyciestwo mw h2h, a w klasycznej zmniejsze strate :)

kontuzjami trochę sypnęło....

zrobiła się podbramkowa sytuacja w mojej ekipie...

wyjścia mam dwa: "dzika karta" lub karny transfer....

z decyzją poczekam do piatku...

Benteke długa kontuzja, Walcott długa kontuzja... Witam więc w składzie Rooneya i Michu i -4 punkty.

Przespałem dwie ostatnie kolejki przez co spadłem na 8 miejsce a ostatni mecz przegrałem 1 pkt:(

Dwa darmowe transfery przeprowadzone ale umiarkowanie patrzę w przód. Do pełni szczęściazabrakło mi 0,1 funta...

Transfer roku -.- Sprzedałem RVP i kupiłem Aguero, a tu kontuzja... Ja pierdole! Kolejna kolejka w plecy...

Skorzystałem z wolnego transferu i kupilem Giroud za Benteke, zostało mi jeszcze 1.5 mln. Musze jakos wzmocnić linię pomocy, bo mało punktów zyskuje z niej :)

Genialnie, po prostu genialnie... Brady 8pkt - ławka (1 miejsce), Weimann 9pkt - ławka (3 miejsce). Tymczasem Zabaleta i Eriksen po 1pkt w pierwszym składzie.

Ja pomyslalem, zeby da Cech na lawke, a Boruca bramke, ale juz nie zmienilem Terryego albo Walkera na Shawa. Kupienie Oscara te nie bylo przemyslanym ruchem, cala nadzieja w Sturridge'u jutro, bo mam go na kapitanie.

Ale mam nosa do kapitana - kolejke temu kapitan Sturridge, Ozil wice - Sturridge 2, Ozil 14. Na tą kolejke zamieniłem i było Ozil kapitan, Sturridge wice, i co? Ozil 2, Sturridge już 8 a mecz nadal trwa :-). Znając życie jeśli dam na następną kolejke jako kapitana Sturridge to mi Ozil ostro zapunktuje...

Ja sie zastanawialem miedzy Terrym a Sturridgem i wybralem tego drugiego. Chyba kolejne zwyciestwo w h2h i byc moze obejme pierwsza pozycje w lidze :)

A ja zastanawiałem się pomiędzy Aguero i Sturridge i wybrałem tego pierwszego, teraz mega żałuję. Na następną kolejkę kupiłem Giroud i tez już zaczynam żałować chyba..

Hubi, do rozpoczęcia kolejki (chyba sobota 11:30) możesz zmienić decyzje transferową, do zamknięcia zarówno pojedynczy transfer jak i wildcard są aktywne.

Back