Fantasy Premier League?

Puchar cohones się zaczął!!!

No i mam pytanie, jak dołączyć do większej liczby pucharów w przyszłym sezonie?

@HubiSSJ3 jak się czujesz przed decydującą kolejką? Jakieś boostery albo transfery ci zostały? Ja prócz walki o drugie miejsce mam jeszcze finał pucharu z panem @q.

@HubiSSJ3 jak się czujesz przed decydującą kolejką? Jakieś boostery albo transfery ci zostały? Ja prócz walki o drugie miejsce mam jeszcze finał pucharu z panem @q.
Jakiś puchar? - gdzie to jest?
Kurła, ja to się pogubiłem na finiszu.

Edit: faktycznie, tak nisko nie zjeżdżałem i nie zauważyłem, że jakiś puchar jeszcze jest.

Jakiś puchar? - gdzie to jest?
Kurła, ja to się pogubiłem na finiszu.

Edit: faktycznie, tak nisko nie zjeżdżałem i nie zauważyłem, że jakiś puchar jeszcze jest.
Ja tym bardziej bo pierwszy sezon jade ale widzę że już ogarnales

Dlaczego Haalanda, Guehiego i kilku innych nie ma wcale w kadrze meczowej? Donnarummy też nie ma i z kilku innych klubów czołowych zawodników, To ze względu przez jakieś przepisy czy decyzja trenera?

Wiem że takie city nie ma już o co grać no ale jednak, nie przewidziałem kompletnie tego że mogą oszczędzać zawodników w ostatniej kolejce i nie dostosowalem składu ;)

Całkiem dobrze poszło mi w debiutanckim sezonie no i wygrałem puchar cohones, prawie jak Górnik w tym sezonie w ekstraklasie, tak ja w fantazy pl :awesome:

A nawet już zapomniałem zaglądnąć.

Dlaczego Haalanda, Guehiego i kilku innych nie ma wcale w kadrze meczowej? Donnarummy też nie ma i z kilku innych klubów czołowych zawodników, To ze względu przez jakieś przepisy czy decyzja trenera?

Wiem że takie city nie ma już o co grać no ale jednak, nie przewidziałem kompletnie tego że mogą oszczędzać zawodników w ostatniej kolejce i nie dostosowalem składu ;)
Ci to wyszło na korzyść, bo więcej moich nie zagrało niż Twoich. W sumie logiczne że Arteta oszczędzał zawodników na finał na LM, ale Rayi to mógł dać pograć jednak a tak to cóż, widać posmarowałeś :awesome: No i Cunha też powinien dostać kilka minut, Carrick Ty dziadu!

A nawet już zapomniałem zaglądnąć.

Ci to wyszło na korzyść, bo więcej moich nie zagrało niż Twoich. W sumie logiczne że Arteta oszczędzał zawodników na finał na LM, ale Rayi to mógł dać pograć jednak a tak to cóż, widać posmarowałeś :awesome: No i Cunha też powinien dostać kilka minut, Carrick Ty dziadu!
Ta, tak sobie tłumacz, do zobaczenia w następnym sezonie :jjsmile:

Ta, tak sobie tłumacz, do zobaczenia w następnym sezonie :jjsmile:

Ale ja nic sobie nie tłumaczę, napisałem przecież dokładnie tak jak było xD

Co do pucharu to go nigdzie nie widzę u siebie, było trzeba się rejestrować czy jak szybko odpadłem to mi to znika?

Btw @Yaas bardzo przyzwoity wynik. Wcześniej też bywałeś w top 10% graczy na świecie?

Ale ja nic sobie nie tłumaczę, napisałem przecież dokładnie tak jak było xD

Co do pucharu to go nigdzie nie widzę u siebie, było trzeba się rejestrować czy jak szybko odpadłem to mi to znika?

Btw @Yaas bardzo przyzwoity wynik. Wcześniej też bywałeś w top 10% graczy na świecie?
:bleed:

Wchodzisz w naszą ligę, klikasz cups, odpadłem
Ś z...... Ze mną :lesnarhappy:

Jak sprawdzić na którym miejscu jest się globalnie? Bo wynik 16000 tysięcy w Polsce niewiele mi mówi bo nie wiem ilu ludzi gra.

Te cyferki za dużo mi nie mówią a dziwi mnie to że jestem na wyższym miejscu w całej Polsce, niż wśród kibiców Chelsea xD

Screenshot_2026-05-27-13-00-47-168_com.pl.premierleague.jpg

Na przyszły sezon chciałbym dołączyć do jakichś fajnych lig, mam nadzieję że mnie pokierujecie i trzeba do ligi cohones poszukać więcej osób z forum żeby było ciekawiej

Last edited:
kilka razy byłem w 100 tys, a najwyżej 18.820.

wynik nie najgorszy, bardzo dobra końcówka, bo dopiero w 32 kolejce zobaczyłem pierwszy milion.
od tego momentu poszło bardzo dobrze, ale pewnie mogło lepiej.

wystartowałem fatalnie i długo siedziałem między 2 a 3 mln.

:bleed:

Wchodzisz w naszą ligę, klikasz cups, odpadłem
Ś z...... Ze mną :lesnarhappy:

Jak sprawdzić na którym miejscu jest się globalnie? Bo wynik 16000 tysięcy w Polsce niewiele mi mówi bo nie wiem ilu ludzi gra.

Te cyferki za dużo mi nie mówią a dziwi mnie to że jestem na wyższym miejscu w całej Polsce, niż wśród kibiców Chelsea xD

View attachment 148112

Na przyszły sezon chciałbym dołączyć do jakichś fajnych lig, mam nadzieję że mnie pokierujecie i trzeba do ligi cohones poszukać więcej osób z forum żeby było ciekawiej

No overall Ci mówi o tym

Co do innych lig to nie polecę nic, sam bardziej liczę na to że na cohones uzbieramy znowu z 16 chętnych i to będzie jedyna liga która mnie będzie interesować.

I że w tym roku @Martin nas nie oleje :jimcarrey:

No overall Ci mówi o tym

Co do innych lig to nie polecę nic, sam bardziej liczę na to że na cohones uzbieramy znowu z 16 chętnych i to będzie jedyna liga która mnie będzie interesować.

I że w tym roku @Martin nas nie oleje :jimcarrey:
Zagram,to był mój pierwszy sezon w którym nie zapominałem robić zmian także mogę spróbować :lol:

Kiedy tworzymy nową lige i jak to będzie wyglądać? Od kiedy będziemy mogli szykować składy na nowy sezon?

Back