Yaas
KSW Light Heavyweight
i namaluj kreske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i namaluj kreske
Okej rozumiem już te challenge i drafty, ale ten skrin Twój dalej mi nie pomaga bo ja nie wiem jak wejść na profil tamtego typanie wiem czy z aplikacji w tele zobaczysz aż tyle w składzie typa.
na dużym ekranie monitora już bez problemu.
View attachment 138286
challenge, to takie rozgrywki pocieszenia na małych składach (6 zawodników) z dodatkowymi punktami za określone rzeczy.
jak challenge.
drafty to zamknięte rozgrywki na maks 8 graczy, gdzie każdy zawodnik w grze występuje tylko raz.
czyli jest jeden haaland, jeden foden, jeden rice, jeden saka itd.
draftujemy graczy po kolei przez 15 rund i każdy ma inny skład.
mamy zamkniętą ligę i gramy.
tak działa draft.
jak masz duży ekran to tam gdzie strzałka.Okej rozumiem już te challenge i drafty, ale ten skrin Twój dalej mi nie pomaga bo ja nie wiem jak wejść na profil tamtego typa
Ja mam tylko telefon, czyli chuj, ok dzięki za chęci ;)jak masz duży ekran to tam gdzie strzałka.
z tele możesz nie zobaczyć.
Na telefonie też zobaczysz tylko musisz wejść przez przeglądarkę a nie przez apkeJa mam tylko telefon, czyli chuj, ok dzięki za chęci ;)
Na przyszłość,w drugiej części sezonu zawsze znajdą się jakieś blankowe/podwójne kolejki i warto na takie zostawić sobie chipy

Wszystko zrobiłem źle na przełomie sezonu co mogłem, wszystko psu w dupę, no ale to pierwszy sezon.Na przyszłość,w drugiej części sezonu zawsze znajdą się jakieś blankowe/podwójne kolejki i warto na takie zostawić sobie chipy![]()
Jeszcze dużo kolejek i wiele można nadrobić,w przyszłym sezonie to zaprocentujeWszystko zrobiłem źle na przełomie sezonu co mogłem, wszystko psu w dupę, no ale to pierwszy sezon.

Nie pierdol kolego pięknie jest !? Wielki Werdzil w składzie !! Auuu !!@HubiSSJ3 widzę że mieliśmy ten sam pomysł z boostem xD
Ja do tego musiałem zrobić 3 transfery bo miałem czerwony szpital na ławie..
Skąd wiesz że mam vandajka? Pokaż swoją pakeNie pierdol kolego pięknie jest !? Wielki Werdzil w składzie !! Auuu !!
Ten liverpool mi siadł, moi zawodnicy udział przy każdym golu, ale dubravka już 3 w plecy więc do beencha punktów nie doda..
View attachment 141636
No właśnie Czemu ?? I kurwa mam na vice Palmera!! Co chuja zrobi!!!Mi też Dubravka z ławki nic nie dał, plus boost nie miał takiego znaczenia, bo Haaland nie zagrał...
Ja coś miałem czutke że chuja zagra więc dałem C dla Ekitike xDMi też Dubravka z ławki nic nie dał, plus boost nie miał takiego znaczenia, bo Haaland nie zagrał...

Zmieniłem dwóch zawodników, a i tak już chuja ugram to dałem benchboosta na farta@JosueEstebanez co ty odjebaleś![]()
Ale 4 zawodników nie bierze udziału w tej kolejce z twojego składuZmieniłem dwóch zawodników, a i tak już chuja ugram to dałem benchboosta na farta
było wziąć free hitaCo będzie to będzieAle 4 zawodników nie bierze udziału w tej kolejce z twojego składubyło wziąć free hita

na kontuzję nie miałeś wpływu.Nie dość że użyłem free hita żeby sprzedać Kroupiego, to niechcący zamiast Bruno kapitanem zrobiłem Ekitike który zszedł po ośmiu minutach z kontuzją![]()
Ja to samo odjebalem z tym Ekitike i ogólnie też jakoś mało punktów wpadło, tak jak zmarnowałem Bencha, tak zmarnowałem freehita. Została mi tylko dzika karta ale jej raczej wcale nie ruszę chyba że przy końcu, mam jeszcze z 5 transferów do wykorzystania.Nie dość że użyłem free hita żeby sprzedać Kroupiego, to niechcący zamiast Bruno kapitanem zrobiłem Ekitike który zszedł po ośmiu minutach z kontuzją![]()
Jak 70 punktów jak on jest niżej niż ja, to tak ciasno jest????do miejsca 1 mln tracisz jakieś 70-80 pkt.
34% twoich sąsiadów w rankingu (2-3 mln overall) nie ma już dzikiej karty
35,5% pozbyło się hita
21% nie ma już grającej ławki
25,5% użyło już potrójnego
1746 - 1mlnJak 70 punktów jak on jest niżej niż ja, to tak ciasno jest????