Fantasy Premier League?

i namaluj kreske
1768696990376.png

nie wiem czy z aplikacji w tele zobaczysz aż tyle w składzie typa.
na dużym ekranie monitora już bez problemu.

View attachment 138286

challenge, to takie rozgrywki pocieszenia na małych składach (6 zawodników) z dodatkowymi punktami za określone rzeczy.
jak challenge.

drafty to zamknięte rozgrywki na maks 8 graczy, gdzie każdy zawodnik w grze występuje tylko raz.
czyli jest jeden haaland, jeden foden, jeden rice, jeden saka itd.

draftujemy graczy po kolei przez 15 rund i każdy ma inny skład.
mamy zamkniętą ligę i gramy.
tak działa draft.
Okej rozumiem już te challenge i drafty, ale ten skrin Twój dalej mi nie pomaga bo ja nie wiem jak wejść na profil tamtego typa

Ale będę miał farta jak Miley nie wejdzie z ławki w meczu Newcastle bo wtedy wjedzie mi pierwszy z ławki do składu

Nie no kurwa nie wierzę, dałem tripla dla hallanda a ten cwel posadził go na ławce z drużyną która straciła najwięcej bramek, no i znając życie wpuści go na 10-15 minut żeby nikt z ławy mi za niego nie wskoczył.

Guardiola ty kurwo jebana!

Na przyszłość,w drugiej części sezonu zawsze znajdą się jakieś blankowe/podwójne kolejki i warto na takie zostawić sobie chipy :tiphatb:
Wszystko zrobiłem źle na przełomie sezonu co mogłem, wszystko psu w dupę, no ale to pierwszy sezon.

Ten liverpool mi siadł, moi zawodnicy udział przy każdym golu, ale dubravka już 3 w plecy więc do beencha punktów nie doda..

Screenshot_2026-02-28-16-48-15-769_com.android.chrome.jpg

Nie dość że użyłem free hita żeby sprzedać Kroupiego, to niechcący zamiast Bruno kapitanem zrobiłem Ekitike który zszedł po ośmiu minutach z kontuzją :wall:

Nie dość że użyłem free hita żeby sprzedać Kroupiego, to niechcący zamiast Bruno kapitanem zrobiłem Ekitike który zszedł po ośmiu minutach z kontuzją :wall:
na kontuzję nie miałeś wpływu.

teraz poczekaj na mecze pucharu anglii, bo po nich będzie wiadomo kto i kiedy.

kolejka 33 może być podwojna, a 34 dziurawa.
z tą wiedzą możesz grać dziką kartę w 32 i celujesz w graczy z podwójną kolejką, ale grających w tej kolejce dziurawej.

dwa: city i palace mają jeszcze zaległy mecz.

do miejsca 1 mln tracisz jakieś 70-80 pkt.
34% twoich sąsiadów w rankingu (2-3 mln overall) nie ma już dzikiej karty
35,5% pozbyło się hita
21% nie ma już grającej ławki
25,5% użyło już potrójnego

Ja to samo odjebalem z tym Ekitike i ogólnie też jakoś mało punktów wpadło, tak jak zmarnowałem Bencha, tak zmarnowałem freehita. Została mi tylko dzika karta ale jej raczej wcale nie ruszę chyba że przy końcu, mam jeszcze z 5 transferów do wykorzystania.

do miejsca 1 mln tracisz jakieś 70-80 pkt.
34% twoich sąsiadów w rankingu (2-3 mln overall) nie ma już dzikiej karty
35,5% pozbyło się hita
21% nie ma już grającej ławki
25,5% użyło już potrójnego
Jak 70 punktów jak on jest niżej niż ja, to tak ciasno jest????

Screenshot_2026-03-24-14-19-07-313_com.pl.premierleague.jpg

Ps: po tym sezonie już będę wiedział jak używać najlepiej bosterów, bo teraz np zmarnowalem tripla i bencha. A mogłem je użyć jak będą podwójne mecze... No ale cóż, nauka na przyszłość.

Back