Fantasy Premier League?

nie ma pewniaka w bramce za 4.0.
grającego.

raya + słup za 4.0= 10 mln
dużo.

bramkarz za 4,5 + słup za 4.0= 8,5 mln

dwóch za 4,5 i rotacja to 9,0 mln.

bramkarze za 4,5 często kończą sezon na podium.
nie wszyscy, ale kończą.
w tamtym sezonie roefs i kelleher kosztowali po 4,5.
skończyli sezon na podium.

nie ma pewniaka w bramce za 4.0.
grającego.

raya + słup za 4.0= 10 mln
dużo.

bramkarz za 4,5 + słup za 4.0= 8,5 mln

dwóch za 4,5 i rotacja to 9,0 mln.

bramkarze za 4,5 często kończą sezon na podium.
nie wszyscy, ale kończą.
w tamtym sezonie roefs i kelleher kosztowali po 4,5.
skończyli sezon na podium.
Ja na bramkę daje słupa !!!

haaland zostanie z dużym posiadaniem.

A mnie korci go sprzedać.. Niby to maszyna do zdobywania goli i pewniak, ale 15,5mln a w tym sezonie może nie być tak skuteczny. Ale z takich "gwiazd" do wyboru w sumie jest tylko on i Bruno, budżetu tak naprawdę na resztę starcza. Kiedyś było trzeba wybierać jeszcze między Sonem, Salahem itd..

A mnie korci go sprzedać.. Niby to maszyna do zdobywania goli i pewniak, ale 15,5mln a w tym sezonie może nie być tak skuteczny. Ale z takich "gwiazd" do wyboru w sumie jest tylko on i Bruno, budżetu tak naprawdę na resztę starcza. Kiedyś było trzeba wybierać jeszcze między Sonem, Salahem itd..
to jest jakiś plan, nawet dobry jeżeli haaland nie przyniesie.
ryzyko duże, a zysk może być duży.

jest tylko jedno małe ale...
1787018313306.png
kolejne starty haalanda w nowym sezonie.

to jest jakiś plan, nawet dobry jeżeli haaland nie przyniesie.
ryzyko duże, a zysk może być duży.

jest tylko jedno małe ale...

kolejne starty haalanda w nowym sezonie.

Ogólnie kalendarz jest bardzo korzystny dla gigantów w pierwszych pięciu kolejkach, aż żal ich nie brać.

Tylko co do tych statystyk jest jedno ale... wcześniej nie grał na mundialu i mógł się skupić na przygotowaniach do sezonu ;) Plus jakby nie było to nowa taktyka z nowym trenerem i może być różnie z grą City. Ale Haaland to potwór i raczej pewne że wciśnie tym ogórkom przynajmniej 3 bramki w pierwszych 5 meczach.

Ogólnie kalendarz jest bardzo korzystny dla gigantów w pierwszych pięciu kolejkach, aż żal ich nie brać.

Tylko co do tych statystyk jest jedno ale... wcześniej nie grał na mundialu i mógł się skupić na przygotowaniach do sezonu ;) Plus jakby nie było to nowa taktyka z nowym trenerem i może być różnie z grą City. Ale Haaland to potwór i raczej pewne że wciśnie tym ogórkom przynajmniej 3 bramki w pierwszych 5 meczach.
jasne, może być tak, że passa wczesnego strzelania się skończy.
jest taka możliwość.
na tym polega ryzyko.

united ma dobry kalendarz, ale podwajać ich obronę to ryzyko.
podwoić arsenal z tyłu będzie drogo lub bardzo drogo.

chelsea i spurs dobre składy bez pucharów.

city i liverpool- tu muszę się przyjrzeć.

To jest gra na siano czy za free? Bo nie chce mi się myśleć nad składem i zamierzam zrobić na odpierdol. :beczka:

Back