Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja sprzedałem Palmera, zobaczymy czy się opłaci, 3 miliony mi zapasu zostały to se kupię kogoś na ostatnią kolejkę.Na finiszu wybitny ruch, wymiana Rogersa na Cunhe, ten pierwszy w meczu z Liverpoolem już gol i asysta..
Jakiś puchar? - gdzie to jest?
Ja tym bardziej bo pierwszy sezon jade ale widzę że już ogarnalesJakiś puchar? - gdzie to jest?
Kurła, ja to się pogubiłem na finiszu.
Edit: faktycznie, tak nisko nie zjeżdżałem i nie zauważyłem, że jakiś puchar jeszcze jest.
Ci to wyszło na korzyść, bo więcej moich nie zagrało niż Twoich. W sumie logiczne że Arteta oszczędzał zawodników na finał na LM, ale Rayi to mógł dać pograć jednak a tak to cóż, widać posmarowałeśDlaczego Haalanda, Guehiego i kilku innych nie ma wcale w kadrze meczowej? Donnarummy też nie ma i z kilku innych klubów czołowych zawodników, To ze względu przez jakieś przepisy czy decyzja trenera?
Wiem że takie city nie ma już o co grać no ale jednak, nie przewidziałem kompletnie tego że mogą oszczędzać zawodników w ostatniej kolejce i nie dostosowalem składu ;)
No i Cunha też powinien dostać kilka minut, Carrick Ty dziadu!Ta, tak sobie tłumacz, do zobaczenia w następnym sezonieA nawet już zapomniałem zaglądnąć.
Ci to wyszło na korzyść, bo więcej moich nie zagrało niż Twoich. W sumie logiczne że Arteta oszczędzał zawodników na finał na LM, ale Rayi to mógł dać pograć jednak a tak to cóż, widać posmarowałeśNo i Cunha też powinien dostać kilka minut, Carrick Ty dziadu!

Ta, tak sobie tłumacz, do zobaczenia w następnym sezonie![]()
Ale ja nic sobie nie tłumaczę, napisałem przecież dokładnie tak jak było xD
Co do pucharu to go nigdzie nie widzę u siebie, było trzeba się rejestrować czy jak szybko odpadłem to mi to znika?
Btw @Yaas bardzo przyzwoity wynik. Wcześniej też bywałeś w top 10% graczy na świecie?

kilka razy byłem w 100 tys, a najwyżej 18.820.Btw @Yaas bardzo przyzwoity wynik. Wcześniej też bywałeś w top 10% graczy na świecie?
Wchodzisz w naszą ligę, klikasz cups, odpadłem
Ś z...... Ze mną
Jak sprawdzić na którym miejscu jest się globalnie? Bo wynik 16000 tysięcy w Polsce niewiele mi mówi bo nie wiem ilu ludzi gra.
Te cyferki za dużo mi nie mówią a dziwi mnie to że jestem na wyższym miejscu w całej Polsce, niż wśród kibiców Chelsea xD
View attachment 148112
Na przyszły sezon chciałbym dołączyć do jakichś fajnych lig, mam nadzieję że mnie pokierujecie i trzeba do ligi cohones poszukać więcej osób z forum żeby było ciekawiej

Zagram,to był mój pierwszy sezon w którym nie zapominałem robić zmian także mogę spróbowaćNo overall Ci mówi o tym
Co do innych lig to nie polecę nic, sam bardziej liczę na to że na cohones uzbieramy znowu z 16 chętnych i to będzie jedyna liga która mnie będzie interesować.
I że w tym roku @Martin nas nie oleje![]()

jak uruchomią nowy sezon.Kiedy tworzymy nową lige i jak to będzie wyglądać? Od kiedy będziemy mogli szykować składy na nowy sezon?