Fame MMA gala youtuberów

Gość, który najebal kutaazego na mieście z szansą na dostanie się do FAME.

Zaskakuje mnie, że jak ktoś nie jest znajomym kogos jak Mazan Szachty, albo jak Siwy nie dostanie liścia od Taazy na ulicy lub nie jesteś emerytowanym sportowcem jak Sarara lub Izu to oni z sami siebie nie umieją wpuścić na salony nowego byczka co potrafi się bić i mieć charyzmę.

Mając takie narzędzia. Po prostu wow
Co za amatorszczyzna :DC:

Zaskakuje mnie, że jak ktoś nie jest znajomym kogos jak Mazan Szachty, albo jak Siwy nie dostanie liścia od Taazy na ulicy lub nie jesteś emerytowanym sportowcem jak Sarara lub Izu to oni z sami siebie nie umieją wpuścić na salony nowego byczka co potrafi się bić i mieć charyzmę.

Mając takie narzędzia. Po prostu wow
Co za amatorszczyzna :DC:
Próbowali, ale potem z gitow robią się żabki.

Malicha to zły przykład, bo on swego czasu podobno był zasięgowym raperem.

Mi chodzi o kolesia 20-30 lat prosto z maty, który bez znajomości tam wbije. A Ci jak coś się wydarzy albo nie zna Szachty to nigdy tam nie wejdzie.

Tym bardziej mnie to zaskakuje, bo Fame to już bardziej Sport niż friki.

Prywatnie wolałbym szczawika 22 lata z Fenu lub Babilonu niż Sarare i Silve dziś w tym świecie

Arcydzielo, dla takich wystapien sledze konfy we freakch.
Mlody bomba to jest bezbek i cwianiaczek, ciekawe czy by wzial walke ze starszym bratem.
Pojedynek braci to w koncu byloby cos nowego we freakch.
Oczywiscie calym sercem za Piotrem.

PS. Do tych co maja brata. Pizgalibyscie sie z nim publicznie za hajs?
Prywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.
a czemu nie

Ryta vs Denis Z

1769088866466.jpeg

co tam Zyga ciekawego powiedział? Będzie wyjaśniał frajerów?
Ten cały chajzer musi kryć wiele tajemnic… niebywałe, żeby gość którego ‚nie da się nie lubić’ ma syna takiego zjebanego! Matka młodego tylko wychowywała? Albo to nie jego?

Tomuś trenował nawet samego miska z sharksow lata temu.

Widzę trochę poruszenie na stronie, bo Sarara zna się z kibolami.

To jest główny rdzeń większości zawodników sportów walki. Wielu nawet wywodzi się z ruchów kibicowskich jak np Załęcki z Elany Toruń.

To trochę takie zaskoczenie jak po czwartku przychodzi piątek. Żadne.

A nawet jak nie jesteś z tego środowiska to wielu przychodzi trenować sporty walki i zaczynają się znajomości.

Jak na ostatnie wyniki konf Fame to ładnie liczby zrobiła konfa. 1 mln odsłon.

Ciekawe co to spowodowało. Bardziej uniwersum Nikitowo-Cameraboy czy turniej K-1

Widzę trochę poruszenie na stronie, bo Sarara zna się z kibolami.

To jest główny rdzeń większości zawodników sportów walki. Wielu nawet wywodzi się z ruchów kibicowskich jak np Załęcki z Elany Toruń.

To trochę takie zaskoczenie jak po czwartku przychodzi piątek. Żadne.

A nawet jak nie jesteś z tego środowiska to wielu przychodzi trenować sporty walki i zaczynają się znajomości.
Tylko niech potem nie udaję świętego i nie umoralnia wszystkich, bo sam będzie miał w narożniku gościa, który w kilkunastu pochlastal innego bandziora.

Kolejny po Denisie, który marzy o telefonie od Fame i Prime, bo bez tego #nikogo :lol:

Ale wcześniej jak Denis 15 storek, że rzuca freaki :lol:

A Fame nie mając dziś topowych influ i tak sobie na konfie robi 1 mln, bo ja zawsze pisałem, że to nie chodzi o podludzkich nflu tylko o samą markę freak fightów. I nawet jak tam będą siedzieć tylko pijaczki z ulicy to konfa i tak zrobi te 400-500 k, bo to nigdy nie chodziło stricte o ludzi tylko same pojedynki.

Teraz takie Denisy i Kasjo to rozumieją gdy na tik tokach mają 90 osób na żywo.

Last edited:
Back