Shoocker
Lejdis Fajt Najt
Weź ty może już usuń te konto jednakPrywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Weź ty może już usuń te konto jednakPrywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.

Gość, który najebal kutaazego na mieście z szansą na dostanie się do FAME.

Próbowali, ale potem z gitow robią się żabki.Zaskakuje mnie, że jak ktoś nie jest znajomym kogos jak Mazan Szachty, albo jak Siwy nie dostanie liścia od Taazy na ulicy lub nie jesteś emerytowanym sportowcem jak Sarara lub Izu to oni z sami siebie nie umieją wpuścić na salony nowego byczka co potrafi się bić i mieć charyzmę.
Mając takie narzędzia. Po prostu wow
Co za amatorszczyzna![]()
Amatorski zawodnik MMA chyba.
Aha.Amatorski zawodnik MMA chyba.

a czemu nieArcydzielo, dla takich wystapien sledze konfy we freakch.
Mlody bomba to jest bezbek i cwianiaczek, ciekawe czy by wzial walke ze starszym bratem.
Pojedynek braci to w koncu byloby cos nowego we freakch.
Oczywiscie calym sercem za Piotrem.
PS. Do tych co maja brata. Pizgalibyscie sie z nim publicznie za hajs?
Prywaty to bym nigdy nie wyciagnal na brata, ale za hajs sie z nim napierdalac to bym chyba nie mial oporow.

podal ci przyklad co masz zrobic.Czemu ten ziomek usunął konto?!
Ech, dobry był.![]()
Od dawna nawet nie chce mi się szukać streama w dniu gali.
Gościnny występ ze względu na kryminalistów. Żadnych ciekawych shotow nie widziałem na Twitterze.co tam Zyga ciekawego powiedział? Będzie wyjaśniał frajerów?
Ten cały chajzer musi kryć wiele tajemnic… niebywałe, żeby gość którego ‚nie da się nie lubić’ ma syna takiego zjebanego! Matka młodego tylko wychowywała? Albo to nie jego?co tam Zyga ciekawego powiedział? Będzie wyjaśniał frajerów?
Nowy włodarz xD

Od dawna nawet nie chce mi się szukać streama w dniu gali.
Teraz nie wiem czy będzie mi się nawet chciało spojrzeć na 3 walki dzień po...
Oj Sararara to jeszcze w tych frikach się dorobi tego że będą go wiązać z różnymi dziwnymi sprawami i jeszcze się okaże że pójdzie gibać
I takich wlasnie trzeba teraz potępiaćTomuś trenował nawet samego miska z sharksow lata temu.
Nowy włodarz xD
Tomuś trenował nawet samego miska z sharksow lata temu.
Tylko niech potem nie udaję świętego i nie umoralnia wszystkich, bo sam będzie miał w narożniku gościa, który w kilkunastu pochlastal innego bandziora.Widzę trochę poruszenie na stronie, bo Sarara zna się z kibolami.
To jest główny rdzeń większości zawodników sportów walki. Wielu nawet wywodzi się z ruchów kibicowskich jak np Załęcki z Elany Toruń.
To trochę takie zaskoczenie jak po czwartku przychodzi piątek. Żadne.
A nawet jak nie jesteś z tego środowiska to wielu przychodzi trenować sporty walki i zaczynają się znajomości.