Fame MMA gala youtuberów

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Tak z ciekawości. Masz do wyboru świat tylko z KSW, UFC lub freak fightami. Co wybierasz?!

Ja np gdybym dziś mial do wyboru na takim Fame walki typu Rado vs Kaliber czy turniej K-1 już na zawsze. To bez wahania turniej K-1.

I jak kto się do mnie rzuci zaraz, że sport ma tu i tam. To odpowiadam, że nigdzie nie ma tak zajebiście opkowanego K-1 jak na Fame. Z resztą dziś w Polsce go już nigdzie nie ma w internecie, bo transmisje Strike King upadły.

Last edited:
Tak na chłodno to Czeczeni ładnie załatwili merca dla brata.

Jakis Szmyd bokser po wypadku samochodowym, który obecnie jest bardziej tik tokerem

Alberto, freak

Izu prawie 4 lata bez żadnej walki

Kubiszyn- gosc dobry tylko na takie Ryty z gromdy

Silva, Sarara- zaraz ogłoszą emerytury.

Wielki turniej K-1 Fame :beczka:

Dali dupy widzowie, ze wywali z turnieju Koziołka i Sequento. Byłoby 100 razy ciekawiej.

Nawet komentatorzy mieli polewke, ze Muradov dopiero z Izu dostał 1 celnego ciosa na twarz w całym turnieju.

Ogólnie nie tylko konfowo ratuje friki 50+ Muran.

Ale i sportowo Dawid Zalecki jest dla mnie lepszy od oglądania od takiego Sarary czy Kubiszyna.

Szachta po tym co pokazał z Crazy to aż wstyd. To była deklasacja.

Ciekawe czy Zalecki skonczyłby własnego syna, Josefa Bratana, Kwiecinskiego i takiego Wiewiora w 2 minuty na 1 gali.

Kasa się pewnie zgadza, ale Kubiszyn stracił ładnie przez friki tą aurę super zawodnika.

Grabowski pewnie pluje sobie w twarz, bo w Gromdzie co najwyżej przez 5 lat miałby kolesi z rekordem 2-0.

Dzis i wczoraj ciągle na top 1 na X lata mi Don Diego.
Myślę sobie może wygrał turniej? Dzis juzx wiem, ze ludzie w szoku, bo zrobił go Izu po 4 latach bez walki :beczka:

Last edited:
Dzięki, cofne sobie na Muradova i Sianosa no i na Krejziego ze sztachetą bo w sumie to tylko przy tym miałem problem, finał Izu mnie nie obchodzi bo mu pękła psychika tak jak pisałem w temacie live.
Psychicznie akurat był tego wieczoru w niezłej kondycji. Trochę rdzy i zdecydowania brakło w finale. No i przeciwnik z dużym fajterskim iq.

Jak gość zna 20 lat młodego, stary robi mu za ojca, a on na końcu wybiera kurwe pdfa baxtona, no to czego się spodziewać.

Żeby to tylko magikiem się nie skończyło ;)

Back