Siedem
NoLife FC
@Dawid _Ozdoba-Legenda na czym dzisiaj oglądasz? Jak znajdziesz coś to się podzielisz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie sądzę, że gdzieś dziś będzie. Ostatnio nawet KSW wywalało już.@Dawid _Ozdoba-Legenda na czym dzisiaj oglądasz? Jak znajdziesz coś to się podzielisz?
Może coś będzie, zagraniczni będą pewnie kombinować.Nie sądzę, że gdzieś dziś będzie. Ostatnio nawet KSW wywalało już.
Najlepiej jakby ktoś ogarniał ruskie fora i język. Tam może by się coś znalazło.Może coś będzie, zagraniczni będą pewnie kombinować.
nie, wystarczą linki z wykopuTy tego upadającego chudzielca to masz transmisje 24 h na dobę?
na cda jest od 5 godzin. Przed chwila łyknąłem cala.Ciekawe kiedy na zaluknij cc będzie gala online

Podobno kałboj zrobił dla tromby bomby loda na trybunach za doładowanie 5 ziko z tmobile.@Dawid _Ozdoba-Legenda jest link do walki starego z szachtą? Bo mi wtedy klatkowało.
No i czy działo się coś na trybunach ciekawego? Lata coś po twiterze? Jakieś dramy obyczajowe?
Aha.Podobno kałboj zrobił dla tromby bomby loda na trybunach za doładowanie 5 ziko z tmobile.
Niee, tylko to co wrzucałem w wynikach, jak Denis i Malicha pruli się do Szachty przy wejściu do walki.@Dawid _Ozdoba-Legenda jest link do walki starego z szachtą? Bo mi wtedy klatkowało.
No i czy działo się coś na trybunach ciekawego? Lata coś po twiterze? Jakieś dramy obyczajowe?
Dzięki, cofne sobie na Muradova i Sianosa no i na Krejziego ze sztachetą bo w sumie to tylko przy tym miałem problem, finał Izu mnie nie obchodzi bo mu pękła psychika tak jak pisałem w temacie live.
Nie, myślałem że Szachta będzie walczył do końca. Zniszczyli mu psyche mocno.Spodziewałeś się aż takiej deklasacji w walce Crazy'ego?
Psychicznie akurat był tego wieczoru w niezłej kondycji. Trochę rdzy i zdecydowania brakło w finale. No i przeciwnik z dużym fajterskim iq.Dzięki, cofne sobie na Muradova i Sianosa no i na Krejziego ze sztachetą bo w sumie to tylko przy tym miałem problem, finał Izu mnie nie obchodzi bo mu pękła psychika tak jak pisałem w temacie live.
Nie, myślałem że Szachta będzie walczył do końca. Zniszczyli mu psyche mocno.

Dopuki szło, jak zawsze.Psychicznie akurat był tego wieczoru w niezłej kondycji. Trochę rdzy i zdecydowania brakło w finale. No i przeciwnik z dużym fajterskim iq.
A to akurat przez to że jest skończony wszędzie dookoła bo wyszło Szydło z worka, jakby wygrał to jeszcze jakotako mógłby bronić swoich racji, teraz jest skończony.Nie, myślałem że Szachta będzie walczył do końca. Zniszczyli mu psyche mocno.
Zostaje mu jeszcze dobrze płatna walka z Denisem do zrobienia. Inne "sportowe" już bez sensu.A to akurat przez to że jest skończony wszędzie dookoła bo wyszło Szydło z worka, jakby wygrał to jeszcze jakotako mógłby bronić swoich racji, teraz jest skończony.
Wszystko prócz tego jest bez sensu bo bez zaleckich szachta jest nikim, a on pomyślał że ma pozycję i jakiegoś łazana zaczął promować, chłopie ;)Zostaje mu jeszcze dobrze płatna walka z Denisem do zrobienia. Inne "sportowe" już bez sensu.