Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Arbi na 100% jest hed kolczem Labrygasa.@Dawid _Ozdoba-Legenda kto jest trenerem labrygassa a kto Alberto? Bo wychwycilem coś ciekawego, Alberto powiedział że trener labrygasa się spruł do niego że pokazał środkowe palce po walce labrygasowi a jak się później okazało że to labrygas pokazał faki Albertowi to się sprawa rozmyła po kosciach xD
Który to taki toksyk w tym wca, arbi czy anzor? Możesz sprawdzić który był w narożniku u Denisa na walce z Alberto w turnieju?
Kurwa toksyczni Czeczeni przejmują warszawskie i polskie MMA![]()
I wszystko, czeczen uciśniony.Arbi na 100% jest hed kolczem Labrygasa.

Ferrari większą gwiazdą od Labrygi
Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego chłopa, już walić konfy, ale jego walki gdy nie walczył z chudymi leszczami to tylko 90 procent łapania za nogę i leżenie. Dobrze, że został zapomniany.
I wszystko, czeczen uciśniony.
Najpierw rozjebał wca.
A teraz rozpierdala od środka rosyjskie wca.

ta dziwka z rozdwojeniem jaźni będzie tutaj postować nawet jeśli miałby pisać sam ze sobą.przeciez miales juz spierdalac stad
Przecież Arbi lub jego żona, to są właściciele WCA.I wszystko, czeczen uciśniony.
Najpierw rozjebał wca.
A teraz rozpierdala od środka rosyjskie wca.
No wiem, gdyby nie to to by się nie udało wygonić Jocza z wca.Przecież Arbi lub jego żona, to są właściciele WCA.
Co to za szonisko

Co to za szonisko
Co tam u murzyna się dzieje? Z miesiąc go nie widziałem, coś ciekawego się wydarzyło w murzyńskim uniwersum?kurewka z tego że ma 3 dzieci i każde z innym i chyba nadaje na tiktoku
Wyjaśniła się zagadka dlaczego Mariuszek szczy do zlewu a nie do toalety jak stwierdził "ma bliżej"Co tam u murzyna się dzieje? Z miesiąc go nie widziałem, coś ciekawego się wydarzyło w murzyńskim uniwersum?
xDDDDDD
nic nie wiadomo Czaruś by musiał na stałe wrócić do streamowania a jak widać Majus póki co nie chce go znać niestetyA wyjaśniło się za co Czaruś został zawinięty?
A ten murzynski to jest naprawdę debil do kwadratu, ten zlew tylko potwierdził.
nie wiem za co wygnał ale u niego to w sumie nie trzeba żadnego powodu a psiarnie to chyba zawsze sam debil wpuszcza mi się wydajeZa co wygonił Czarusia? Szkoda że ten cwel nie jest taki agresywny do Grażyny i się nie bujnie mieszkanie obok odebrać klucze od swojego mieszkania żeby mu psów z klatki na chatę nie wpuszczała.
Każdy czeka na dzień aż ta kurwa będzie miała wszystko ujebane i będzie chodził na kiepy pod blok oraz żarł zlewki od Grażyny, ale niestety nawet jak to się wydarzy to nie zobaczymy powrotu do rzeczywistości tej niewdzięcznej kurwy.nic nie wiadomo Czaruś by musiał na stałe wrócić do streamowania a jak widać Majus póki co nie chce go znać niestety
A murzyński to taki śmieć że jak go poprosili żeby podłączył głośnik a chwilę póżniej żeby się odsunął fotelem od kamerki to się popłakał że on nie będzie wszystkiego robił i żeby dać mu spokój xD
Nie zawsze bo jak nie jest w stanie wstać i otworzyć drzwi, to magicznie psiarnia otwiera drzwi kluczem, a raczej Grażyna im otwiera, ewentualnie cwelicki.nie wiem za co wygnał ale u niego to w sumie nie trzeba żadnego powodu a psiarnie to chyba zawsze sam debil wpuszcza mi się wydaje
Starsi ludzie dyskutują przy herbacie o klanie w którym nic nie jest realne i wszystko jest reżyserowane, rozmawiać można o wszystkim, nawet o kolorze gówna.

Ta, zjadłem zęby na FFSiedzisz w tematach FF i pytasz się kim są siostry Porzucek? One nawet jak nie walczą to są praktycznie co 3 programie Fame i Prime![]()

Ta, zjadłem zęby na FF
![]()

Rozmawiasz jednym z największych mejwenów w Polsce od FF![]()
xDDDDDD
To z tobą miesiące temu rozkminialem dlaczego on się tak bezsensownie wywraca?Ale tam jest mocna polineuropatia alkoholowa..