Fame MMA gala youtuberów

Ale się ulał jebany
1768340255626.png

@Dawid _Ozdoba-Legenda kto jest trenerem labrygassa a kto Alberto? Bo wychwycilem coś ciekawego, Alberto powiedział że trener labrygasa się spruł do niego że pokazał środkowe palce po walce labrygasowi a jak się później okazało że to labrygas pokazał faki Albertowi to się sprawa rozmyła po kosciach xD

Który to taki toksyk w tym wca, arbi czy anzor? Możesz sprawdzić który był w narożniku u Denisa na walce z Alberto w turnieju?

Kurwa toksyczni Czeczeni przejmują warszawskie i polskie MMA :awesome:
Arbi na 100% jest hed kolczem Labrygasa.

Ferrari większą gwiazdą od Labrygi :beczka:

Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego chłopa, już walić konfy, ale jego walki gdy nie walczył z chudymi leszczami to tylko 90 procent łapania za nogę i leżenie. Dobrze, że został zapomniany.

A co Labrygi to sto razy go wolę jako nowa główna twarz Fame tylko w tym problem, że polski freak na jednej twarzy leci 7 lat i dlatego już nie śledzę tych Cage Labrygowo,Albertowo, Kubiszynowych, bo mi się k....a przejadły gdy widzę to 187 raz. :jjsmile:

Last edited:
I wszystko, czeczen uciśniony.

Najpierw rozjebał wca.

A teraz rozpierdala od środka rosyjskie wca.

Z dystansem patrzyłbym na konflikt Labryga vs Alberto.

Kiedyś wybuchła wielka afera gdy Denis Zalecki pobił Taazy i jeszcze kłócił się wtedy mocno z Alberto, a potem na vlogu cała trójka gadała sobie na korytarzu w 3 jak dobrzy kumple.

Friki w Polsce jak dają dostęp Sebkowi do sławy to znaczy, że jest on kontrolowany i dobry w aktorstwo i bez zasad - Denisy, Szachta,Alberto

Prawdziwi tu nigdy nie trafią, bo nie umieją grać w tą grę na zasadach Rozpary aby to była rezyserka.

Musieli wymyślić ten konflikt/Alberto vs Labryga/, bo tej kadry nic więcej nie ulepisz, a pewnie już na korytarzu umówili się na piwko po treningu.

Siedem zrobili Cię jak dziecko :beczka:

Last edited:
Matchmaker Fame to już jakaś pier..... legenda. Być tak kiepskim w tej robocie.

Ale tak czy siak Fame 29 zjada na miękko Prime 15.

Walka do jednej mordy, ale przynajmniej mogą być połamane nosy, zęby a nie jakieś Jówki i Robalini co go...o z tego będzie.

1768383977991.jpeg

Co tam u murzyna się dzieje? Z miesiąc go nie widziałem, coś ciekawego się wydarzyło w murzyńskim uniwersum?
Wyjaśniła się zagadka dlaczego Mariuszek szczy do zlewu a nie do toalety jak stwierdził "ma bliżej"
I wczoraj wielki powrót Czarusia <3

A wyjaśniło się za co Czaruś został zawinięty?

A ten murzynski to jest naprawdę debil do kwadratu, ten zlew tylko potwierdził.

A wyjaśniło się za co Czaruś został zawinięty?

A ten murzynski to jest naprawdę debil do kwadratu, ten zlew tylko potwierdził.
nic nie wiadomo Czaruś by musiał na stałe wrócić do streamowania a jak widać Majus póki co nie chce go znać niestety

A murzyński to taki śmieć że jak go poprosili żeby podłączył głośnik a chwilę póżniej żeby się odsunął fotelem od kamerki to się popłakał że on nie będzie wszystkiego robił i żeby dać mu spokój xD

Za co wygonił Czarusia? Szkoda że ten cwel nie jest taki agresywny do Grażyny i się nie bujnie mieszkanie obok odebrać klucze od swojego mieszkania żeby mu psów z klatki na chatę nie wpuszczała.
nie wiem za co wygnał ale u niego to w sumie nie trzeba żadnego powodu a psiarnie to chyba zawsze sam debil wpuszcza mi się wydaje

nic nie wiadomo Czaruś by musiał na stałe wrócić do streamowania a jak widać Majus póki co nie chce go znać niestety

A murzyński to taki śmieć że jak go poprosili żeby podłączył głośnik a chwilę póżniej żeby się odsunął fotelem od kamerki to się popłakał że on nie będzie wszystkiego robił i żeby dać mu spokój xD
Każdy czeka na dzień aż ta kurwa będzie miała wszystko ujebane i będzie chodził na kiepy pod blok oraz żarł zlewki od Grażyny, ale niestety nawet jak to się wydarzy to nie zobaczymy powrotu do rzeczywistości tej niewdzięcznej kurwy.

Tam powinni mu jakąś kamerę szpiegowską zainstalować żeby o niej nie wiedział, zabrać cały sprzęt i niech kurwa siedzi bez dostaw, bez muzyczki, bez niczego.

Choć i tak wiadomo że jak to się kiedyś skończy, a będzie musiało prędzej czy później, to on wyląduje w psychiatryku xD

A ogólnie jak zostanie całkowicie bez strimow to mu sąsiedzi zaczną dziękować a Grażyna dopiero zacznie się nad nim wyżywać :D codziennie będzie go kijem napierdalac jak będzie przychodził żebrać o obiad.

nie wiem za co wygnał ale u niego to w sumie nie trzeba żadnego powodu a psiarnie to chyba zawsze sam debil wpuszcza mi się wydaje
Nie zawsze bo jak nie jest w stanie wstać i otworzyć drzwi, to magicznie psiarnia otwiera drzwi kluczem, a raczej Grażyna im otwiera, ewentualnie cwelicki.

Back