Fame MMA gala youtuberów

@Zawodnik567 ale tu tym żyjesz, japierdole wszystko wiesz po sekundzie o jakichś plackach

Śledzę biznes muzyczny. Mam dużo pasji. A dresscode, brooksy czy chce czy nie wylatują mi w polecanych, bo Youtube poleca milionowe kanały.

Te foto jest z forum muzycznego ślizgawka, które śledzę.

Ps- nic o nich nie wiem po prostu ich mordy z Malikiem wyskoczyły mi na YT w miniaturce.

Kiedyś śledziłem nagminnie 30 ton na TVP, teraz top 30 na YT.

Czasy się zmieniły.

Last edited:
Nie rozumiem tego wpisu. No gdzie jest? Na szczycie co opisałem wyżej
chyba na szczycie biedy umysłowej, podobnie jak u ciebie żelku. Podnóżek prajm mma.
A dresscode, brooksy czy chce czy nie wylatują mi w polecanych, bo Youtube poleca milionowe kanały.
mi nie poleca takiego gówna. To fajne masz algorytmy dziadek na yt. Może już czas zapisać się do jakiegoś Uniwersytetu Trzeciego Wieku i zrobić coś pożytecznego w kwiecie wieku, zamiast wiecznie się odmładzać i zajmować gówno-tematami. Ja wiem, ty tym nie żyjesz tylko my.
Jakiś patus dziś wymienił twój nick na platformie X?:jarolaugh:

Zazdroszczę ja chociaż tego nie śledzę to ciągle wyskakuje mi schemat Andziaks, jakas Polka co hajtnela się z Koreancem i nadaje z Koreii :beczka:
ty nic nie śledzisz dziadek. Dobra, nie ma już dla ciebie nadziei. Napisz jeszcze jakie masz zasięgi na X'ie i na dziś daje ci spokój.

A może to znak żebyś w końcu wykurwiał do Korei, ale nie tej demokratycznej i przestał tutaj spamować swoim nędznym życiem? :werdum:
Jakim moim życiem jak ja tu 90 procent newsów wrzucam.

Ja właśnie pogadalbym o turnieju K-1 kto kogo robi, ale tu wszyscy tylko gadają o sporcie, a co do czego to nikt nawet o fajnym turnieju K-1 słowa nie napiszę.

Tylko Jówki i inne duperele w głowie.

Jakim moim życiem jak ja tu 90 procent newsów wrzucam.

Ja właśnie pogadalbym o turnieju K-1 kto kogo robi, ale tu wszyscy tylko gadają o sporcie, a co do czego to nikt nawet o fajnym turnieju K-1 słowa nie napiszę.

Tylko Jówki i inne duperele w głowie.
Chuj mnie to obchodzi padalcu.

Na tą chwilę leci z turnieju duet Koziołek i Sequento i Minda.

1767864699469.jpeg

ty jesteś znany z zasięgów, rozdwojenia jaźni, multikont i tym, że jakiś patus wymienił twój nick na transmisji. No i że się nie wczuwasz w to w ogóle. Nie ma tragedii.

Nie. Ja w ogóle nie jestem znany. Dla mnie aby być znanym trzeba latać publicznie. Ludzie na anonimowych kontach za bardzo sobie wmówili jakąś sławę w tych czasach. :cool:

Back