hahahahahahaTylko się nie popłacz jak kiedyś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahaTylko się nie popłacz jak kiedyś
@Zawodnik567 ale tu tym żyjesz, japierdole wszystko wiesz po sekundzie o jakichś plackach
Ty żyjesz tymi youtuberkami.Śledzę biznes muzyczny. Mam dużo pasji. A dresscode, brooksy czy chce czy nie wylatują mi w polecanych, bo Youtube poleca milionowe kanały.
Te foto jest z forum muzycznego ślizgawka, które śledzę.
Ps- nic o nich nie wiem po prostu ich mordy z Malikiem wyskoczyły mi na YT w miniaturce.
chyba na szczycie biedy umysłowej, podobnie jak u ciebie żelku. Podnóżek prajm mma.Nie rozumiem tego wpisu. No gdzie jest? Na szczycie co opisałem wyżej
mi nie poleca takiego gówna. To fajne masz algorytmy dziadek na yt. Może już czas zapisać się do jakiegoś Uniwersytetu Trzeciego Wieku i zrobić coś pożytecznego w kwiecie wieku, zamiast wiecznie się odmładzać i zajmować gówno-tematami. Ja wiem, ty tym nie żyjesz tylko my.A dresscode, brooksy czy chce czy nie wylatują mi w polecanych, bo Youtube poleca milionowe kanały.

mi nie poleca takiego gówna.![]()

Malik, zabson, białas, zasadowicy? Hahaha.
Malik robiący odcinki z dresscodem i Brookes. Żabson wrzucający odcinki z Frizem na swój Label.
Teraz Białas jedzie w tour z Bungee.
Świat youtuberków i FF pokazał, że wszyscy są siebie warci. Nie ma już żadnych zasadowców. Nawet w rapie.
View attachment 137284
ty nic nie śledzisz dziadek. Dobra, nie ma już dla ciebie nadziei. Napisz jeszcze jakie masz zasięgi na X'ie i na dziś daje ci spokój.Zazdroszczę ja chociaż tego nie śledzę to ciągle wyskakuje mi schemat Andziaks, jakas Polka co hajtnela się z Koreancem i nadaje z Koreii![]()
A mi ani razu, kto to jest ten bagi?Ostatnio YT, też mam zalanym jakiś Bagim. Chyba z 40 razy w pobocznych mi wylatywał w ostatnich miesiącach.
Wygrany ostatniego Tańca z gwiazdami, youtuber, który teraz ma ogromny hype/ tak sądzę/A mi ani razu, kto to jest ten bagi?
GangsterzyMalik, zabson, białas, zasadowicy? Hahaha.
@Dawid _Ozdoba-Legenda obczaj typeczka
Widzisz tu wilka wdz, czy innego boskiego Romana?

Ta facetka gdzieś od roku prześladuje mnie w pobocznych na YT, może dlatego że ja zawsze siedzę na ogólnym YT, bo nie chce mi się logować i dlatego może te podudzia wylatują.

Jakim moim życiem jak ja tu 90 procent newsów wrzucam.A może to znak żebyś w końcu wykurwiał do Korei, ale nie tej demokratycznej i przestał tutaj spamować swoim nędznym życiem?![]()
Chuj mnie to obchodzi padalcu.Jakim moim życiem jak ja tu 90 procent newsów wrzucam.
Ja właśnie pogadalbym o turnieju K-1 kto kogo robi, ale tu wszyscy tylko gadają o sporcie, a co do czego to nikt nawet o fajnym turnieju K-1 słowa nie napiszę.
Tylko Jówki i inne duperele w głowie.
Chuj mnie to obchodzi padalcu.
Nie, ale pewnie będą zawodnicy typu Gleba.

znany z tego, że dostał w pizdę na korytarzu w szkole od gościa, który uderza cepy z głową pochyloną w dół? najs.

ty jesteś znany z zasięgów, rozdwojenia jaźni, multikont i tym, że jakiś patus wymienił twój nick na transmisji. No i że się nie wczuwasz w to w ogóle. Nie ma tragedii.W FF 90 procent ludzi jest znanych z tego, że gada przed kamerką i klika w myszkę, więc nie ma tragedii.![]()
ty jesteś znany z zasięgów, rozdwojenia jaźni, multikont i tym, że jakiś patus wymienił twój nick na transmisji. No i że się nie wczuwasz w to w ogóle. Nie ma tragedii.