Fame MMA gala youtuberów

Gówno walka. Po chuj tego śmiecia kałboja biorą.

On już na 28 miał bić się z Ciosem. Pewnie zasięgi, dziś w tym uniwersum FF to głośne nazwisko z tymi kredytami i tą Nikitą. Tylko to straszny missmatch. Filipek zrobi go na luzie. Ja bardziej nie rozumiem angażu tego drugiego. Dla mnie ten gość ma charyzmę 102 latki, aż w szoku jestem, że to jakiś były freestylowiec.

był oczywiście tylko dlatego że znalazł się frajer który go tam zawiózł xD okazuje się że jednak nie DPS tylko psychiatryk a Majus w ramach podziękowań powiedział że to wszystko wina widzów
Ale co, na zawsze do psychiatryka? Haha

wwwwwwwwwwwwww.jpg

Na X po walce Rozala trwają debaty czy gdyby dziś był pojedynek Marcon vs Rozal to kto by wygrał?

Na moje Marcon. Rozal wygląda jak wrak.

Przydałby się ten mem z Kaczorem w złocie na nartach z twarzą Wardęgi i napisem- po wymyśleniu MMA.

Gość był zawodnikiem, prowadził konfy, a teraz podpisał kontrakt z KSW na transmitowanie darmowych pojedynków, aby reklamować ich produkt mimo, że kompletnie nie śledzi MMA.

Myślałem, że jak parodysta Najman zakończy karierę to będzie go mniej w internecie, a to jednak atencjusz pełną gębą. Nawet do tej ekipy Brokies, która teraz zalewa YT musiał odwiedzić.
Przypominam, że to 19-20 latkowie.
:DC: Myślałem, że on skończy takie cyrki gdy już nie będzie walczył, ale do końca życia będzie chałtura.

Ciekawe czy jak będzie mieć 60 lat będzie po takim czymś jeździł. :śmiech:

Back