Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Który to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wypierdalajSarara się nie poddaje. Strike 6 był bez transmisji internetowej. Ciekawe czy z 7 będzie podobnie.
View attachment 135685
Gówno walka. Po chuj tego śmiecia kałboja biorą.Szalony reporter podał, że na Fame 29 będzie walka Filipek vs Camerboy.
był oczywiście tylko dlatego że znalazł się frajer który go tam zawiózł xD okazuje się że jednak nie DPS tylko psychiatryk a Majus w ramach podziękowań powiedział że to wszystko wina widzów@p0l0lolo i co murzyński był na badaniu?
debile pewnie dalej gwieździe jednej dramy dają kontrakt na 3 waliGówno walka. Po chuj tego śmiecia kałboja biorą.
Gówno walka. Po chuj tego śmiecia kałboja biorą.
Ale co, na zawsze do psychiatryka? Hahabył oczywiście tylko dlatego że znalazł się frajer który go tam zawiózł xD okazuje się że jednak nie DPS tylko psychiatryk a Majus w ramach podziękowań powiedział że to wszystko wina widzów
na zawsze to nie tylko na słynne na badaniaAle co, na zawsze do psychiatryka? Haha
panie pan poratuje linkiem do kswAle co, na zawsze do psychiatryka? Haha
Typy od baletu jacyś fioletowi, co jeszcze oglądasz prócz Mariusza? Na YT coś?panie pan poratuje linkiem do ksw
z Warhammer+ oczywiśście z PiratebayTypy od baletu jacyś fioletowi, co jeszcze oglądasz prócz Mariusza? Na YT coś?
Na X po walce Rozala trwają debaty czy gdyby dziś był pojedynek Marcon vs Rozal to kto by wygrał?
Na moje Marcon. Rozal wygląda jak wrak.
Tu jeszcze część 2
co to za flety?
Może znam, ale całej hołoty nie znam. I jeszcze jak chciałem podgłośniłem żeby zrozumieć ten bełkot to mi bębenki w uszach prawie wyjebało.Medusy nie znasz? A tamtego nie znam. Chyba jakiś streamer.
Myślałem, że on skończy takie cyrki gdy już nie będzie walczył, ale do końca życia będzie chałtura.