Mmayhem
UFC Heavyweight
Podłożem do konfliktu niby miałaby być Fagata, która jest ex Lizaka, a teraz kręci z Dajczmanem na live.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podłożem do konfliktu niby miałaby być Fagata, która jest ex Lizaka, a teraz kręci z Dajczmanem na live.

Wszystko wskazuje na podmianke. Ten fala hejtu kręci się przy Fame.

Nawrocki zaczął obserwować Ryte. Freaki są śledzone
Nawrocki zaczął obserwować Ryte. Freaki są śledzone

Znają się pewnie z treningów w Gdańsku. Karol ma zdjęcia z gorszymi typami![]()
A chuj z tym zawodowcem który dostał wpierdol od budowlańca.
Profesjonalny ogórek.
Lizak słynny ufc prospect xDA chuj z tym zawodowcem który dostał wpierdol od budowlańca.
Profesjonalny ogórek.
Wszystko wskazuje na podmianke. Ten fala hejtu kręci się przy Fame.
podobno dwie ostatnie gale chujowo się sprzedały a po walce "Waldusia z kiepskich" mieli wporwadzić kary za brak woli walki także pewnie kończą erę zawodowców narazieFame zrobiło prime'owy ruch. Zdziwiłem się. Spodziewałem się kolejnego zawodowca.
Do Jasia cwaniaku to ja sam mogę wyjść, Taziego się obsrałeś

A zobacz jak ten "ochroniarz" Jasia się zachowuje do ochroniarzy, mowa ciała która mówi "tak jest proszę Pana"Jasiu go jedną łapą położył![]()

podobno dwie ostatnie gale chujowo się sprzedały a po walce "Waldusia z kiepskich" mieli wporwadzić kary za brak woli walki także pewnie kończą erę zawodowców narazie
A Tyburski vs plastuś Pasternak?Już walić konfy, ale te walki sportowców są tak cholernie słabe. Jedynie dobrze bawiłem się chyba na Materla-Załęcki i Pasternak vs Szeliga. K...a to są raptem 2 walki.
Może też, tych walk było tyle, że człowiek już wszystkiego nie zapamięta. A tam Tyburski nie padał co 15 sekund?A Tyburski vs plastuś Pasternak?
Znów szykuje się mocno sportowo obsadzony turniej w K-1.

wypierdalajNa Muradov vs Parke prawie zasnąłem. 2 odpada, więc nie zaskoczy mnie jak to będzie Muradov, ale trzeba czekać na resztę.
Boxdel- znudziły mnie sportowe walki. Będą same konflikty
Cały czas jestem w szoku jakie tam nagrody latają, a oni nawet już gale robią często bez publiki.
WISŁA SHARKS WJEŻDŻA NA REJON