DONTOLIVER
Bellator Welterweight
TORUŃSKIE PAŁY SIE SPRZEDAŁY
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stary znów broni synaTORUŃSKIE PAŁY SIE SPRZEDAŁY
View attachment 135376

Duża hale i Pudziana pewnie zostawili na jubileuszowa 30.Kompromitacja Szachty część 56
Arena Jaskółka. Czyli freaki są w kryzysie frekwencyjnym już oficjalnie. I tak, że ten biznes leci tak dobrze na 20 tych samych mordach to jestem w szoku![]()
Labryga - najbardziej prawdopodobny.

Różi najchętniej by sobie zażyczył nazwisko zza granicy koło 50. Rewanż z Pudzianem byłby dobry, ale Mario nie weźmie tego w samej stójce.Opcji jest kilka:
Z Pudzianem (ale dla właścicieli to za drogo i będą woleli by Pudziana przeorał na konferencji jakiś feak).
Parobiec (dużo taniej), ale by musieli dorzucić bonus Parobcowi za ciśnięcie po hipokryzji Różalskiego. Tu duże ryzyko, że by się dogadali i by było grzecznie.
Kubiszyn -też nie drogo, a na pewno wziąłby w K1. Kubiszyn medialnie też nie gryzie się w język, pewnie kulturalnie jak na standary freaków, ale docisnąłby medialnie.
Różi najchętniej by sobie zażyczył nazwisko zza granicy koło 50. Rewanż z Pudzianem byłby dobry, ale Mario nie weźmie tego w samej stójce.
Opcji jest kilka:
Z Pudzianem (ale dla właścicieli to za drogo i będą woleli by Pudziana przeorał na konferencji jakiś feak).
Parobiec (dużo taniej), ale by musieli dorzucić bonus Parobcowi za ciśnięcie po hipokryzji Różalskiego. Tu duże ryzyko, że by się dogadali i by było grzecznie.
Kubiszyn -też nie drogo, a na pewno wziąłby w K1. Kubiszyn medialnie też nie gryzie się w język, pewnie kulturalnie jak na standary freaków, ale docisnąłby medialnie.
Nie chce mi się tego komentować ale mam pewne scenariusze na to dlaczego do tego doszło ale wyjebane.Stary znów broni syna![]()
Z Parobcem bym nie był taki pewien bo on ostatnio na prime ruszał się dosłownie jak kaleka, Różi by mu nastukał gdyby się nie rozsypał w pierwszej minucie.Wszyscy wyżej wymienieni może oprócz Pedziana rozniosą Różala jak gnój po polu.
Codziennie przed lustrem pojawia sie owa refleksja?Cholera nie wiedziałem, że można aż do takiego stopnia żyć FF.
Z Parobcem bym nie był taki pewien bo on ostatnio na prime ruszał się dosłownie jak kaleka, Różi by mu nastukał gdyby się nie rozsypał w pierwszej minucie.
Parobca zresztą podniosła gromda i Cohones, a przecież każdy wie jakiej tak naprawdę klasy jest to zawodnik.....
Może i się trzyma lepiej, może by zrobił więcej brzuszków pompek czy przysiadów, ale ja go szczerze mówiąc nigdy jakoś szczególnie nie ceniłem. W zasadzie to Prado w Londynie pokazał dobitnie ile masz veteran jest wart.Tamta walka to mało miarodajna była.
W tej kategorii wiekowej myśle że jednak Parobiec lepiej się trzyma niż Różal.
Codziennie przed lustrem pojawia sie owa refleksja?

Ogólnie by to zobaczył, sam fakt że o tym dyskutujemy, ale tu pojawia SIE kwestia że oni nie będą się bić za 15k tylko by chcieli po 300 na łeb minimum, a tyle płacić za walkę emerytów może zapłacić tylko ktoś kto nie zna praw rynku, czyli w sumie się składa ;)
dajesz te scenariuszeNie chce mi się tego komentować ale mam pewne scenariusze na to dlaczego do tego doszło ale wyjebane.
Nie chce mi się pisać, pamiętaj że ja klepie w telefon a nie w komputer, opcji jest kilka, każdy może sobie sam ułożyć.dajesz te scenariusze
Raczej będą chcieli zrobić gnój, bo dwie ostatnie galę nie sprzedały im się jakoś wybitnie.
To chujowy z Ciebie mejwenTo, że pisze o FF to nie znaczy, że tym żyje aż na takim poziomie aby przeżywać czy Fame wchodzi w rachubę Prime czy nie, a na X jest w cholerę takich osób.
PS- ja od dawna nawet tych gal nie oglądam na żywo. Tylko na 2 dzień z suwaczkiem bez zbędnego pierd ...a![]()

To chujowy z Ciebie mejwen![]()

Raczej będą chcieli zrobić gnój, bo dwie ostatnie galę nie sprzedały im się jakoś wybitnie.
Jeśli gruby nie kłamie z krwawymi walki to freaki tego nie zrobią, choć sportowcy na FF też jozia robią w tym aspekcie.