Fame MMA gala youtuberów

TORUŃSKIE PAŁY SIE SPRZEDAŁY
nnnnnnnnnnnnnnnnn.jpg

Opcji jest kilka:
Z Pudzianem (ale dla właścicieli to za drogo i będą woleli by Pudziana przeorał na konferencji jakiś feak).
Parobiec (dużo taniej), ale by musieli dorzucić bonus Parobcowi za ciśnięcie po hipokryzji Różalskiego. Tu duże ryzyko, że by się dogadali i by było grzecznie.
Kubiszyn -też nie drogo, a na pewno wziąłby w K1. Kubiszyn medialnie też nie gryzie się w język, pewnie kulturalnie jak na standary freaków, ale docisnąłby medialnie.
Labryga - najbardziej prawdopodobny.

Kompromitacja Szachty część 56

:beczka:

Arena Jaskółka. Czyli freaki są w kryzysie frekwencyjnym już oficjalnie. I tak, że ten biznes leci tak dobrze na 20 tych samych mordach to jestem w szoku :jjsmile:

Opcji jest kilka:
Z Pudzianem (ale dla właścicieli to za drogo i będą woleli by Pudziana przeorał na konferencji jakiś feak).
Parobiec (dużo taniej), ale by musieli dorzucić bonus Parobcowi za ciśnięcie po hipokryzji Różalskiego. Tu duże ryzyko, że by się dogadali i by było grzecznie.
Kubiszyn -też nie drogo, a na pewno wziąłby w K1. Kubiszyn medialnie też nie gryzie się w język, pewnie kulturalnie jak na standary freaków, ale docisnąłby medialnie.
Różi najchętniej by sobie zażyczył nazwisko zza granicy koło 50. Rewanż z Pudzianem byłby dobry, ale Mario nie weźmie tego w samej stójce.

Różi najchętniej by sobie zażyczył nazwisko zza granicy koło 50. Rewanż z Pudzianem byłby dobry, ale Mario nie weźmie tego w samej stójce.

Nie no sorry szkoda slotu Pudziana na Rozala.

Pudzian to broń ostateczna upadajacych freaków, tu trzeba dobrze grać tą postacią i go nie marnować.

Opcji jest kilka:

Wszyscy wyżej wymienieni może oprócz Pedziana rozniosą Różala jak gnój po polu.

Niektórym to freaki naprawdę mocno weszły na banie, że mają pretensje, że Fame ogłosił ten pojedynek przed Prime 15, przecież ta gala jest 24 stycznia, więc nie mają wyboru, bo Prime jest 10 stycznia. :jjsmile:

Cholera nie wiedziałem, że można aż do takiego stopnia żyć FF.

Z Parobcem bym nie był taki pewien bo on ostatnio na prime ruszał się dosłownie jak kaleka, Różi by mu nastukał gdyby się nie rozsypał w pierwszej minucie.

Parobca zresztą podniosła gromda i Cohones, a przecież każdy wie jakiej tak naprawdę klasy jest to zawodnik.....

Tamta walka to mało miarodajna była.

W tej kategorii wiekowej myśle że jednak Parobiec lepiej się trzyma niż Różal.

Tamta walka to mało miarodajna była.

W tej kategorii wiekowej myśle że jednak Parobiec lepiej się trzyma niż Różal.
Może i się trzyma lepiej, może by zrobił więcej brzuszków pompek czy przysiadów, ale ja go szczerze mówiąc nigdy jakoś szczególnie nie ceniłem. W zasadzie to Prado w Londynie pokazał dobitnie ile masz veteran jest wart.

Ogólnie by to zobaczył, sam fakt że o tym dyskutujemy, ale tu pojawia SIE kwestia że oni nie będą się bić za 15k tylko by chcieli po 300 na łeb minimum, a tyle płacić za walkę emerytów może zapłacić tylko ktoś kto nie zna praw rynku, czyli w sumie się składa ;)

Codziennie przed lustrem pojawia sie owa refleksja?

To, że pisze o FF to nie znaczy, że tym żyje aż na takim poziomie aby przeżywać czy Fame wchodzi w rachubę Prime czy nie, a na X jest w cholerę takich osób.

PS- ja od dawna nawet tych gal nie oglądam na żywo. Tylko na 2 dzień z suwaczkiem bez zbędnego pierd ...a :jjsmile:

Ogólnie by to zobaczył, sam fakt że o tym dyskutujemy, ale tu pojawia SIE kwestia że oni nie będą się bić za 15k tylko by chcieli po 300 na łeb minimum, a tyle płacić za walkę emerytów może zapłacić tylko ktoś kto nie zna praw rynku, czyli w sumie się składa ;)

Fakt, obydwaj przeszacowują swoją wartość rynkową.

dajesz te scenariusze
Nie chce mi się pisać, pamiętaj że ja klepie w telefon a nie w komputer, opcji jest kilka, każdy może sobie sam ułożyć.

A: od początku zaplanowane
B: skusiły ich tylko pieniądze
C: Sztacheta przy okazji ataków na Denisa zrobił coś przeciw krejziemu.

To, że pisze o FF to nie znaczy, że tym żyje aż na takim poziomie aby przeżywać czy Fame wchodzi w rachubę Prime czy nie, a na X jest w cholerę takich osób.

PS- ja od dawna nawet tych gal nie oglądam na żywo. Tylko na 2 dzień z suwaczkiem bez zbędnego pierd ...a :jjsmile:
To chujowy z Ciebie mejwen :boystop:

Raczej będą chcieli zrobić gnój, bo dwie ostatnie galę nie sprzedały im się jakoś wybitnie.

Jeśli gruby nie kłamie z krwawymi walki to freaki tego nie zrobią, choć sportowcy na FF też jozia robią w tym aspekcie. Szczerze? Ja się lepiej na FF bawilem na walkach amatorów niż zawodowcow. Jedyna walka, która mi pasowała to tylko Materla vs Zalecki. Reszta to praktycznie można było zasnąć.

Jeśli gruby nie kłamie z krwawymi walki to freaki tego nie zrobią, choć sportowcy na FF też jozia robią w tym aspekcie.

Skąd wiesz Żelazny?

Może w końcu tym debilom rozdadzą broń białą i będzie nawalanka na topory i miecze jak w Koloseum.

:antonio:

Back