Fame MMA gala youtuberów

Ostatnio widziałem jak na x Kawul odnosił się do użytkownika forum o freakach, że ma dla niego możliwości współpracy....

No, gwiazda rośnie

Ogólnie to Wam powiem, że jak chcecie zaistnieć na X to najlepiej opłaca się FF, jakąś patologia lub polityka, ale to wcale nie jest takie łatwe. Na te zasięgi pracowałem ponad 2 lata. Nie było od razu z górki. Codziennie jakieś newsy z 2-3 posty i tak sobie rosło. Tym bardziej, że zauważyłem, że ten temat był traktowany po macoszemu na X, więc stworzyłem takie freak info 24 już nie na cohones a na X. Szczerze? Wiedziałem , że to tylko kwestia czasu aż wystrzeli, bo ludzie tym żyją cały czas, bo to nigdy nie będzie mieć jakiekolwiek alternatywy w rozrywce.
Mam jednego kolegę tutaj na forum, który bardzo chciałby zaistnieć, jest ostry jak maczeta, tylko nie może się zebrać żeby z domu wyjść.

Przemek Czarnecki podobno przejęty przez Famemma. Czarnecki vs Korczarowski ma być w Fame. Nie dziwne, że łysi przejęli te starcie. To będą jedne z lepszych programów freak fightowych w historii.

Tym wpisem potwierdziłeś wypowiedź @Siwy25_1

Ty się urodziłeś taki niedorobiony czy się dokształcasz w tym kierunku?
Pytam z ciekawości.

Dziennikarze mma, którzy fizycznie i publicznie jeżdżą za nimi, też są niedorobieni? Wyluzujcie. Ja tam wrzucam z 2-3 posty dziennie, nie róbcie że mnie teraz króla propagowania freak mma w Polsce. Wybilo się to inwestuje, może kiedyś będzie jakaś reforma, że dadzą mi z tego jakis szmal.

Dziennikarze mma, którzy fizycznie i publicznie jeżdżą za nimi, też są niedorobieni?

Odniosłem się do Twojej wypowiedzi i tego że nie rozumiesz tekstu który jest kierowany do Ciebie.
Niecałe 2k śledzących uważasz za wyczyn??
Przecież Siwy już to podsumował.

Przecież jakieś psy albo inne zwierzęta mają więcej śledzących na różnych portalach, a nic nawet same nie wrzucają.

@Jawor

Widać, że nie kumasz Twittera. Co z tego, ze śledzi Cię 400 osób jak to robi 100 tysięcy/jeśli to nie boty hehe/, więc mimo wszystko już jesteś kojarzony z tej dziedziny.Moje konto latało już na filmach Boxdela,Szalonego reportera czy freak fight Polska. O AJ zrobiło się głośno w KSW przez mój wpis na X. Napisałem, że wg moich informacji to Labryga lub AJ i poszło na 100 kafli:lol: Potem Mateusz Borek mnie zaczepił i tak to się kręci na tym portalu. To nie YT gdzie potrzebujesz dziś 500 tysięcy subów by być zauważonym

Last edited:
@Jawor

Widać, że nie kumasz Twittera. Co z tego, ze śledzi Cię 400 osób jak to robi 100 tysięcy/jeśli to nie boty hehe/, więc mimo wszystko już jesteś kojarzony z tej dziedziny.

Nawet 1% prawdziwych którzy śledzą tego kota z miliona który tam jest, to i tak będzie więcej niż Twoje 2k.
Czego nie kumasz?

talk-to-the-hand-terminator.gif

To z tym pisaniem za darmola na X, gdzie na freaki jest koniunktura wygląda trochę tak, że zaprosiłeś koleżankę na domówkę, ale ruchali twoi koledzy.

Przeżyje. Na wiele wpisów poświęcam 50 sekund. Czasami coś tam wytnę jak ostatnio Turskiego to może 1 minutę. :lol:

PS- czym to się różni od napisania 20 tysięcy postów na danym forum?

Przeżyje. Na wiele wpisów poświęcam 50 sekund. Czasami coś tam wytnę jak ostatnio Turskiego to może 1 minutę. :lol:

PS- czym to się różni od napisania 20 tysięcy postów na danym forum?
Twój czas, Twoja sprawa.
A do 20 tyś trochę mi jeszcze brakuje, jak na 16 letnie konto :)
Forum mmarocks to kuźnia gwiazd Polskiego MMA. Bosy, Woju, Żmij, Tidżej itd :)

Nawet 1% prawdziwych którzy śledzą tego kota z miliona który tam jest, to i tak będzie więcej niż Twoje 2k.
Czego nie kumasz

No dobra będę musiał z tym żyć, że mam tylko 1,9 k obserwujących, a wpisy robią 100-200 tysięcy. Dzięki Jawor za troskę.

Ja pamietam tylko kolesia który twierdził że Holyfield wygrywał swoje walki bo miał wąsy.
"Cop" to był ciekawy zawodnik -- przypominał nieco nasze forumowe zardzewiałe prącie -- tyle że takie bez demencji i starczego uwiądu.

"Cop" Robił całkiem ciekawe, kontrowersyjne i złożone wpisy. Mieszkał w USA i sporo o nich wiedział. Twierdził, że jest Anglosasem, który nauczył się polskiego. Większość jednak podejrzewała, że jest po prostu polonusem. Miał sporą wiedze też o boksie i biznesie z nim związanym -- tyle, że tą wiedzę wykorzystywał często do manipulacji, twierdząc np. że Adamek ma szansę ze starszym kliczko. Trochę osób w to uwierzyło. Więc jakieś konszachty bukmacherskie też wchodziły w grę.

Miał też trochę z Ryta -- lubił podkreślać swoją wyższość nad Polakami cebulakami pod względem komfortu życia i/lub wykształcenia.

Czasem robił zabawne błędy -- np. zamiast "analityk" pisał "analista".

Gdzieś tam w międzyczasie przyznał się, że robi dla jakiejś międzynarodowej firmy -- coś z pogranicza promocji, badania rynku itd. Pewnie też zakłady.

Faktem jest, że nakręcał dyskusje i dzięki niemu bywało setki postów pod tematami. Oczywiście redakcja twierdziła, że nie ma pojęcia kto to jest ;-)

żelazny prąciak jest z pewnością mniej inteligentny -- może też wiek zrobił swoje -- ale też czasem ewidentnie udaje idiotę jedynie po to, by podkręcić atmosferę.

Właściwie to wydaje się, że osiąga zamierzone cele ;-)

Back