Fame MMA gala youtuberów

Co za debil :waldeklaugh:

1000017618.jpg

1000017620.jpg

1000017621.jpg

1000017622.jpg

Zatkało co? Jestem dziś jedną z największych zasięgowych osób w temacie freak fightu na X w Polsce. To u mnie Borek wyjawił AJ na KSW. I jeszcze wiele głośnych akcji dotyczyło mojego konta w świecie freak fightu. :cool:

Mówiłem Wam.
Wykurwiaj niedowartościowany nieudaczniku :juanlaugh:

Ogólnie to Wam powiem, że jak chcecie zaistnieć na X to najlepiej opłaca się FF, jakąś patologia lub polityka, ale to wcale nie jest takie łatwe. Na te zasięgi pracowałem ponad 2 lata. Nie było od razu z górki. Codziennie jakieś newsy z 2-3 posty i tak sobie rosło. Tym bardziej, że zauważyłem, że ten temat był traktowany po macoszemu na X, więc stworzyłem takie freak info 24 już nie na cohones a na X. Szczerze? Wiedziałem , że to tylko kwestia czasu aż wystrzeli, bo ludzie tym żyją cały czas, bo to nigdy nie będzie mieć jakiekolwiek alternatywy w rozrywce.

Nic tylko złapać w ciemnej bramie, przepałować, połamać kończyny i napierdolić sęków, żeby już nigdy kurwisko na ulicy i w internecie się nie pojawiło. Tak Ci wszyscy patostreamerzy i patoinfluencerzy powinni kończyć. Najgorzej, że taka kurwa czuje się silna przeciwko kobietom czy słabszym, a jak ktoś by z tym ścierwem chciał zrobić porządek to będzie płacz i dzwonienie na policje, takie to jest środowisko pojebane. Poznałem takich pojebów co latają z nożami, siekierami jak się naćpają, wypiją. Zaczepiają kobiety, dzieci i słabszych „żuli”, „bezdomnych”. A jak wylecisz do takiego z rurą albo nawet z wychowawczym liściem to drze mordę na całą ulice, żeby go nie bić i po policje pierwszy dzwoni, bo ma żółte papiery i chuj.

@Wrestlerek

Dla mnie to co jest na tym filmie to luźno 3 miesięczny areszt, ale polskie państwo jest z dykty. Dopiero jak zabije 5 osobę to może dostanie 3 lata.
Pasut to ćpun i upadek człowieka... ale Panowie, czym wy się tak podniecacie? Przecież on opłaca te Tajki, które z nim siedzą. One są u siebie i korzystają z białego klauna.

Dodał ustawkę, na której wrzuca dziewczynę do jakuzzi na kilka sekund, a ona się w nim niby topi, a wy to łykacie ;-) W dokudramy na tefałenach czy polsatach też wierzycie? Że ktoś rejestruje prawdziwe życie? ;-)

@tucznik
Nowy w internetach? Ostatnio patostreamer potrafił nagrywać jak dziewczyna dostaje butelka po głowie, a tu ustawka, bo kobietę do basenu wrzuca. Oni nie takie rzeczy nagrywają.

@tucznik
Nowy w internetach? Ostatnio patostreamer potrafił nagrywać jak dziewczyna dostaje butelka po głowie, a tu ustawka, bo kobietę do basenu wrzuca. Oni nie takie rzeczy nagrywają.
Taki jestem nowy, jak ty wcale nie zardzewiały ;-)

Patogówno średnio mnie obchodzi -- ale to przedstawienie zrobione po to, by takie ciołki jak ty robiły mu zasięgi. Chyba, że jesteś z nim ugadany -- i z paroma innymi -- którzy rzucają Ci parę groszy. Dzięki czemu sobie troszkę dorabiasz do renty lub emerytury ;-)

Taki jestem nowy, jak ty wcale nie zardzewiały ;-)

Patogówno średnio mnie obchodzi -- ale to przedstawienie zrobione po to, by takie ciołki jak ty robiły mu zasięgi. Chyba, że jesteś z nim ugadany -- i z paroma innymi -- którzy rzucają Ci parę groszy. Dzięki czemu sobie troszkę dorabiasz do renty lub emerytury ;-)

Uwaga spoiler- nawet 1 zł nie zarobiłem z X. Niestety.

Ugadany z Pasutem? Chłopie ja wrzucałem na X gdzie mówił, że bierze narkotyki.

Ja tych ludzi w ogóle nie znam realnie i przez internet po prostu przez wrzucanie 2 postów dziennie, któregoś dnia się wybiłem i taka to wielka historia.

Uwaga spoiler- nawet 1 zł nie zarobiłem z X. Niestety.

Ugadany z Pasutem? Chłopie ja wrzucałem na X gdzie mówił, że bierze narkotyki.

Ja tych ludzi w ogóle nie znam realnie i przez internet po prostu przez wrzucanie 2 postów dziennie, któregoś dnia się wybiłem i taka to wielka historia.

Twoja wiarygodność, zardzewiały, jest na poziomie polskich polityków -- czyli żadna. Co zresztą ludzie powyżej udowodnili. Więc może nie zarabiasz, może nie znasz, a może jednak tak. Nie zamierzam tego dalej roztrząsać i grać w Twoją gierkę. Baw się dalej z innymi ;-)

Twoja wiarygodność, zardzewiały, jest na poziomie polskich polityków -- czyli żadna. Co zresztą ludzie powyżej udowodnili. Więc może nie zarabiasz, może nie znasz, a może jednak tak. Nie zamierzam tego dalej roztrząsać i grać w Twoją gierkę. Baw się dalej z innymi ;-)

Chłopie nie mam co robić w życiu tylko trzymać żelkami z youtube. Szanujmy się. Z resztą moje konto się nie pie... W tańcu i pisze tam prosto z mostu co uważam, a nie jak Turski czy Msciwujewski.

Tutaj Pasut mnie zaatakował

Last edited:
Gdy redakcja zobaczy jakie Żelazny robi zasięgi na X od razu dadzą mu etat!

:mamed:
Przecież już był w redakcji na etacie, nie czytałeś?! Pisał na tłiterze! Ale pieprznął ŻELAZNĄ PIĘŚCIĄ w stół i zakrzyknął, że nie chce mieć z tym światem żadnej styczności!

Teraz będą musieli potroić mu wypłatę i dać służbowego Lexusa -- to może rzuci na tę ofertę okiem w wolnej chwili.

W ogóle to nie zdziwiłbym się, gdyby siedział w jednym zakładzie z krzakiem i pisali z pokoi obok ;-)

Czyli robisz z siebie debila za darmo?

Smuteczek.

:beczka:
Moja ,,praca" tam to wrzucanie debili. Sam z siebie nie robię. :cool:

A co zarobku liczę na jakąś wielką reformę by były tam takie kokosy jak na YT i może kiedyś z tych milionów zamiast nie zarobić nawet 1 gr to wpadnie 500 tysięcy zł. Oby kurła.

Teraz już wiecie czemu te youtubery co mają nawet 100 tysięcy obserwujących na X potrafia napisać tam 3 posty w życiu, bo tam nie ma hajsu. Dlatego mają wylane.

Back