Fame MMA gala youtuberów

Obsrali zbroje.

Guru frikfajtów, wikipedio shame mma i pochodnych -- jakie obecnie stawki są dla takich frików ze średniej półki (lub dopiero zaczynających) jak gracjan roztocki z KRS, ci bracia bomba, ten papjeż polak czy ci dwaj eks schrajberowej?

Guru frikfajtów, wikipedio shame mma i pochodnych -- jakie obecnie stawki są dla takich frików ze średniej półki (lub dopiero zaczynających) jak gracjan roztocki z KRS, ci bracia bomba, ten papjeż polak czy ci dwaj eks schrajberowej?

Tańcula na ostatnim shicie powiedział, że taki papież i Korczarowski mogą sobie kupić kawalerke za jedną walkę w Primemma. A czy to prawda to jeden uwierzy drugi nie.

Takie kompletne no name jak Piotr Bomba czy Szadzinski to maks 20-40 tysięcy na moje. Nie wierzę, że w tym FF, aż tak się przelewa, że no name latają na stawkach 60-70.

Tańcula na ostatnim shicie powiedział, że taki papież i Korczarowski mogą sobie kupić kawalerke za jedną walkę w Primemma. A czy to prawda to jeden uwierzy drugi nie.

Takie kompletne no name jak Piotr Bomba czy Szadzinski to maks 20-40 tysięcy na moje. Nie wierzę, że w tym FF, aż tak się przelewa, że no name latają na stawkach 60-70.
Takie drobniaki dostaje ten Gracyjan? Z jednej strony nie chce się wierzyć, ale z drugiej, gdy wyświetily mi się reelsy z jego bełkotem na spotkaniu z przeciwnikiem czy te jego próby przekonania tej kurtyzany Sandry do dziwnych akcji, to przebijała z tego silna desperacja i próba zaistnienia w jakikolwiek sposób. Po linii najmniejszego oporu. Więc niewykluczone, że dostaje psią końcówkę. Generalnie charakterny z zasadami ;-)

Takie drobniaki dostaje ten Gracyjan? Z jednej strony nie chce się wierzyć, ale z drugiej, gdy wyświetily mi się reelsy z jego bełkotem na spotkaniu z przeciwnikiem czy te jego próby przekonania tej kurtyzany Sandry do dziwnych akcji, to przebijała z tego silna desperacja i próba zaistnienia w jakikolwiek sposób. Po linii najmniejszego oporu. Więc niewykluczone, że dostaje psią końcówkę. Generalnie charakterny z zasadami ;-)
Gracus dostaje więcej pewnie, bo ma za sobą jakaś historię sportową. 50-80 podstawy może mieć.

Zalezy od stawek i rywali. Za Marconia weźmie dużo, ale jeśli potem by chciał toczyć walki jak chociażby rewanż z Silva, to będzie musiał zejść z oczekiwaniani.

Programy Pudzianowski vs Natan wydają się dla mnie taką abstrakcją, że póki nie ogłoszą oficjalki to ciężko w to uwierzyc, ale z drugiej strony Pudzka to dobry biznesmen i on może wejść w te błoto by nie być zbyt nudnym i kosić lepsze hajsy za walki by nie skończyć jak Adamek czy Szpilka.

Adamek niby, też ubrudził się Kasjo, ale za mało dał od siebie na programach i dlatego Fame dał mu finalnie kopa.

Moim zdaniem Pudzian rozegra to lepiej, choć tu jest dużo pytań. Natan wali 500 razy mocniej od Kasjo. Przyznam, że socjologicznie ciekawi mnie podejście Pudziana. On tu naprawdę może dużo stracić. Być wręcz ośmieszony.

KSW medialnie nie istnieje. Tydzień do gali, żadnego vloga, trailerów walk tylko zapowiedziane oko w oko na niedzielę z frikami i Bartos vs Muslim.

Macie takie wrażenie, że sportowe federację poddały się o widza? Fen i ich 4 gale rocznie, Strike King zrezygnował z transmisji gal, KSW to dziś marketingowo maks 4 procent pracy.

PS- ciekawe czy Turski wytrzyma psychicznie oficjalke Pudziana na wizji. Śliski typ. Pamiętam jak myślał, że Fame to będzie niewypał i jechał z tym równo, a teraz rzucilby się pod tira dla Fame.

Czyli Rafatus to pewnik, bo ten Admin Fame często do mnie pisze, gdy coś nie jest prawdą.

Teraz chodzą plotki, że Fame ogłosi darmową gale świąteczna na tym programie Turskiego.

Gość, który nagrał rolkę z Wojkiem na temat angażu Pashy,Liska,AJ,Karwata,Kubiszyna w KSW.

Ciekawe czy za takie take dostanie jeszcze wywiad u Woja.

Z tego co widzę zbierają 2 miliony na prawie 6 h ziemi. Umowa przedwstępna podpisana i przedłużona z końca listopada do końca stycznia. Zebrana do tej pory to 1/3 kwoty. Noooo ale dla koników można fikołek jeden czy dwa zrobić.

Adamek w najnowszym wywiadzie u Garncarza powiedział, że jak pieniądze się będą zgadzać to może wyjść nawet do Murana.:beczka:

Back