Fame MMA gala youtuberów

Mogę się założyć że jakiś magik od Ai jest w stanie przerobić ten filmik, żeby Kawul mówił że fame jest w dupie, oczywiście nie podpuszczam, ale nie ma tu takiego magika.

1000061982.jpg

Internet niszczy każdego

Ten cały Tuszol niby taki spoko ziomek, ale dla mnie taki przewieziony i arogancki, jakby niewiadomo jak bystry był. Chyba aż taki nie jest, skoro rok czasu się nie zorientował, że się kadzie do wyra co noc, z prostytutką., za bardzo na sobie jest skupiony. Jeśli Najman to rozegra sprytnie, wygra swobodnie. Wystarczy się cofać, to Marcin ma opanowane, Tuszol złapie wiatr w żagle i ruszy ostro do przodu, obalenie w tempo, boczna, tko. Aczkolwiek nadal najbardziej prawdopodobne wielkie emocje u mistrza WKU, panika, kontuzja.

Ten cały Tuszol niby taki spoko ziomek, ale dla mnie taki przewieziony i arogancki, jakby niewiadomo jak bystry był. Chyba aż taki nie jest, skoro rok czasu się nie zorientował, że się kadzie do wyra co noc, z prostytutką., za bardzo na sobie jest skupiony. Jeśli Najman to rozegra sprytnie, wygra swobodnie. Wystarczy się cofać, to Marcin ma opanowane, Tuszol złapie wiatr w żagle i ruszy ostro do przodu, obalenie w tempo, boczna, tko. Aczkolwiek nadal najbardziej prawdopodobne wielkie emocje u mistrza WKU, panika, kontuzja.
Dla mnie to zwykła faja, mimo że nie znam jego twórczości, ale kurwa, z najmanem ma przegrać? :siara:

A ty, kolego, widzę że bardzo dobrze ogarniasz ten świat frików, lepiej niż ja xD

Też mam takie wrażenia jak ty, co do niego, no ale teraz przyjacioły z Wikłaczem, nie może być aż tak zepsuty

:beczka:

Dla mnie to zwykła faja, mimo że nie znam jego twórczości, ale kurwa, z najmanem ma przegrać? :siara:

A ty, kolego, widzę że bardzo dobrze ogarniasz ten świat frików, lepiej niż ja xD
Tam będzie ze 40 kg rożnicy. To kolosna przewaga w MMA, zwłaszcza jak jesteś z dołu. Obalenie na szarżującym Tuszolu też nie jest jakieś niewyobrażalne. Mniej czasu potrzebuję żeby się w temacie zorientować.

Tam będzie ze 40 kg rożnicy. To kolosna przewaga w MMA, zwłaszcza jak jesteś z dołu. Obalenie na szarżującym Tuszolu też nie jest jakieś niewyobrażalne. Mniej czasu potrzebuję żeby się w temacie zorientować.
Przecież ja dobrze o tym wiem, ale ten pajac kajman, jaki szarżujący, on będzie orbitował a kajman będzie stał z miną srającego kota na pustyni. Ogólnie pierdole jednego i drugiego, ale ten mały byłby debilem gdyby w niego wleciał, będzie go obijał i tańczył.

Tam wariacie nie będzie ani jednego obalenia, chyba że kajman się położy a ten będzie go próbował, próbował to dobre słowo.... Dobijać.

Edytowalem

Znów edytuje, tam będzie więcej, ten tuszol waży ze 65kg to szczypiorek jest, a kajman 110 lekko. Wogole, jakiś debil to zestawił, jakiś debil grzeje cały czas najmana gdzie ten pet nikogo nie interesuje.

Back