D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Śmiechy hihy że Denis zwany rurą, ale nie jest zaznaczone że to jest klaun w cyrku, to robi zly PR sportowemu MMA, enis to nie jest żaden zawodnik.Do czego to doszło ...
Śmiechy hihy że Denis zwany rurą, ale nie jest zaznaczone że to jest klaun w cyrku, to robi zly PR sportowemu MMA, enis to nie jest żaden zawodnik.
nie marzy tylko pierdoli żeby pierdolić jak każdy tamAle gość ma 30 lat, zarobił kupę hajsu na frikach, jeśli marzy o tym ufc, powinien dać już spokój i strife, babilony, budować win streak, a co ważne zejść z bomby
Ale chuj mnie to obchodzi, obchodzi mnie to jaką zrobili reklamę sportowemu mmaAle gość ma 30 lat, zarobił kupę hajsu na frikach, jeśli marzy o tym ufc, powinien dać już spokój i strife, babilony, budować win streak, a co ważne zejść z bomby
Ale chuj mnie to obchodzi, obchodzi mnie to jaką zrobili reklamę sportowemu mma
Jebać napompowane rury. Ten sfel ośmiesza instytucje Gita. Git za pieniądze od Krejziego, tfu.Jebać kurwy co biją z partyzanta i kozaczą tylko z ekipą/w przewadze, ha tfu.
Nie postawiłbym pieniędzy na rozbitego Brzeskiego z koniem 120 kilowym.I ma rację, przecież jego Brzeski by najebał
Nie stawiałbym na niego, nawet jakby zestawili go z losową panią z żabki.Nie postawiłbym pieniędzy na rozbitego Brzeskiego z koniem 120 kilowym.
Bardziej dla 12-latekświęto dla spermiarzy i koniobijców
Płetwal youtuber
Dlatego już nie jestem Kapitanem ulicy bo nie chce być utożsamiany z tą parową.
Już nieW sensie z pdfem chiciem?
Nikt normalny się raczej z nim nie buja.Już nie
Z tym czytanie to tak wieszLabrygasie ( wiem, że to czytasz) wybierz się do Czerwonego Smoka, kup karnet na 3 mies z góry i wtedy ....okaże się że masz szanse w UFC.
rolkę nagraj W ilu Cię przekopali?Jebać kurwy co biją z partyzanta i kozaczą tylko z ekipą/w przewadze, ha tfu.
pewnie w dziesięciu, ale stawił twardy opór - jego głowa i żebra były tak twarde, że kurwy tydzień kulały od kopania!W ilu Cię przekopali?