twardy_bijok
Jungle Fight Middleweight
Chuj do dupy za to grozi 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

widziałem już wywiady z różnymi osobami, czytałem fragmenty wypowiedzi, no i każdy mówi co innego - teorie podobne do Twojej wypowiedzi również już czytałem, ale jestem zmieszany, a nie chcę popełnić błędu merytorycznego w scenariuszu, który komuś piszęChuj do dupy za to grozi![]()
To pomiń ten tematwidziałem już wywiady z różnymi osobami, czytałem fragmenty wypowiedzi, no i każdy mówi co innego - teorie podobne do Twojej wypowiedzi również już czytałem, ale jestem zmieszany, a nie chcę popełnić błędu merytorycznego w scenariuszu, który komuś piszę
chyba to jest najlepsza rada jaką w tym temacie mogłem dostać, dzięki bykuTo pomiń ten temat
kiedyś usłyszałem na osiedlu, na którym się wychowywałem (a znajduje się ono na memicznym grochowie), że po prawilnych chłopakach to tylko papiery pozostawałyW dzisiejszych czasach te wszystkie zasady są chuja warte, tak samo grypsera. 20 lat temu jeszcze ok ale teraz to już nie ma najmniejszego sensu bo każdy na każdego się rozpierdala, zamiast iść do paki to sobie możesz spokojnie łazić, prawda taka, że i jak chuja Ci zrobią bo każdemu szkoda życia
20 lat temu było to samo :D, tylko z takich nie robili bohaterów w internecie, a dzisiaj gity na konferencjach, byłe gangusy się kłócą na fb albo yt.W dzisiejszych czasach te wszystkie zasady są chuja warte, tak samo grypsera. 20 lat temu jeszcze ok ale teraz to już nie ma najmniejszego sensu bo każdy na każdego się rozpierdala, zamiast iść do paki to sobie możesz spokojnie łazić, prawda taka, że i jak chuja Ci zrobią bo każdemu szkoda życia
To pomiń ten temat
‘Lepiej pomiń ten temat’.chyba to jest najlepsza rada jaką w tym temacie mogłem dostać, dzięki byku
Nie ma już chyba kultury grypsowania w więzieniu w takim znaczeniu jak kiedyś.widziałem już wywiady z różnymi osobami, czytałem fragmenty wypowiedzi, no i każdy mówi co innego - teorie podobne do Twojej wypowiedzi również już czytałem, ale jestem zmieszany, a nie chcę popełnić błędu merytorycznego w scenariuszu, który komuś piszę
Normalnie, sprzedajesz wszystko, monetyzujesz na Instagramie w rolkach. Teraz jest to bardzo wysoko cenionepanowie, poważne pytanie, bo internet zawodzi a widzę, że niektórzy tutaj mają pojęcie na temat - jak to jest z tym grypsowaniem na wolności? można czy nie można, a może po prostu nie powinno się tego robić?
Sam się na wielkiego gangusa lansował, to dlaczego nie załatwi tej sprawy jak na takiego kozaka przystało? Aaa! Przepraszam, bo jak się Stano za niego zabrał, to wyszło, że to co najwyżej gangus pokroju tych z filmu "Gang Olsena".W końcu sie ta śliska pizda doczekała? Niech się nie zesra. Przecież zawsze mu zależało na zasięgach. To teraz mu skoczą w chuj.
Mi się wydaję, że kasa rządzi - tylko, że tak było zawsze. Kto miał kapustę, to rozdawał karty. Zasady to opowieści dla mamienia głupków na dole hierarchii, żeby posłusznie wykonywali zadania, a potem morda na kłódkę.Nie ma już chyba kultury grypsowania w więzieniu w takim znaczeniu jak kiedyś.
Wszystko się rozmyło. Świadczy o tym samo to, że teraz byle lamus publicznie posługuje się grypserą i nikt ich za to nie rozlicza.
Kubańczyk goniony.
I o co to chodziło?
Pewnie siedzieli w Chałupach na peronie, robili hałas, puszki, chipsy itd . Ktoś wezwał ochronę........i wielkie zamieszanie, że wielkiego gwiazdora tak szykanująI o co to chodziło?

Tak mi się wydawało, że robili popelinę, a potem wyciągamy telefoniki, bo sobie nie poradzimy inaczej... :D D DPewnie siedzieli w Chałupach na peronie, robili hałas, puszki, chipsy itd . Ktoś wezwał ochronę........i wielkie zamieszanie, że wielkiego gwiazdora tak szykanują![]()
bardzo dobrze ci się wydajeSam się na wielkiego gangusa lansował, to dlaczego nie załatwi tej sprawy jak na takiego kozaka przystało? Aaa! Przepraszam, bo jak się Stano za niego zabrał, to wyszło, że to co najwyżej gangus pokroju tych z filmu "Gang Olsena".
Hahahaha ;dddddddd
Mi się wydaję, że kasa rządzi - tylko, że tak było zawsze. Kto miał kapustę, to rozdawał karty. Zasady to opowieści dla mamienia głupków na dole hierarchii, żeby posłusznie wykonywali zadania, a potem morda na kłódkę.
To prawda, teraz nie ważne kim jesteś, masz hajs to możesz grypsowac bo mają z ciebie korzyści.Mi się wydaję, że kasa rządzi - tylko, że tak było zawsze. Kto miał kapustę, to rozdawał karty. Zasady to opowieści dla mamienia głupków na dole hierarchii, żeby posłusznie wykonywali zadania, a potem morda na kłódkę.
@Dawid _Ozdoba-Legenda może z Goatem w tej dziwnej formule każda runda inne zasady.
Kiedyś każdy myślał że jestem fajny chłopak, ale wyszło Szydło z worka i teraz nikt mnie nie lubi c'nie?

Tazzy to już tak od kilku miesięcy ma przegrać na kolejnej galiJa tam nigdy za nim specjalnie nie przepadałem
Teraz jeszcze szybki wpierdol na kolejnej gali i zjazd w odmęty internetu, c'nie?
Ja tam miałem z niego zwale jak oglądałem szoty z kurierki czy jak gejowie przychodzili, a ostatnio to już nie był taki śmieszny lekko pierdolnięty chłopak tylko wyszedł z niego burak.Ja tam nigdy za nim specjalnie nie przepadałem
Teraz jeszcze szybki wpierdol na kolejnej gali i zjazd w odmęty internetu, c'nie?
Mocniej. Ja uwielbiam oczywiście naśmiewać się z tekstów,,kiedyś to było".20 lat temu było to samo :D, tylko z takich nie robili bohaterów w internecie, a dzisiaj gity na konferencjach, byłe gangusy się kłócą na fb albo yt.