Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
drink z palemką, brakuje teraz nagrania z adekwatnego basenuView attachment 127983
Internet niszczy każdego
Zestawienie kompletnie z dupy.

Magneto z temuNiby cesarz a hełm jak u zwykłego piechura![]()

Zestawienie kompletnie z dupy.
MMA. A coś to zmienia w twoim typie?A ten cały Rybak mial już nie walczyć ...
Jaka formula walki ?
MMA. A coś to zmienia w twoim typie?
Jak już mówiłem, krejzi go do basenu więcej nie wpuści, zostało dżakuzidrink z palemką, brakuje teraz nagrania z adekwatnego basenu
Dla mnie to zwykła faja, mimo że nie znam jego twórczości, ale kurwa, z najmanem ma przegrać?Ten cały Tuszol niby taki spoko ziomek, ale dla mnie taki przewieziony i arogancki, jakby niewiadomo jak bystry był. Chyba aż taki nie jest, skoro rok czasu się nie zorientował, że się kadzie do wyra co noc, z prostytutką., za bardzo na sobie jest skupiony. Jeśli Najman to rozegra sprytnie, wygra swobodnie. Wystarczy się cofać, to Marcin ma opanowane, Tuszol złapie wiatr w żagle i ruszy ostro do przodu, obalenie w tempo, boczna, tko. Aczkolwiek nadal najbardziej prawdopodobne wielkie emocje u mistrza WKU, panika, kontuzja.

Ten cały Tuszol niby taki spoko ziomek, ale dla mnie taki przewieziony i arogancki, jakby niewiadomo jak bystry był. Chyba aż taki nie jest, skoro rok czasu się nie zorientował, że się kadzie do wyra co noc, z prostytutką., za bardzo na sobie jest skupiony. Jeśli Najman to rozegra sprytnie, wygra swobodnie. Wystarczy się cofać, to Marcin ma opanowane, Tuszol złapie wiatr w żagle i ruszy ostro do przodu, obalenie w tempo, boczna, tko. Aczkolwiek nadal najbardziej prawdopodobne wielkie emocje u mistrza WKU, panika, kontuzja.

Tam będzie ze 40 kg rożnicy. To kolosna przewaga w MMA, zwłaszcza jak jesteś z dołu. Obalenie na szarżującym Tuszolu też nie jest jakieś niewyobrażalne. Mniej czasu potrzebuję żeby się w temacie zorientować.Dla mnie to zwykła faja, mimo że nie znam jego twórczości, ale kurwa, z najmanem ma przegrać?
A ty, kolego, widzę że bardzo dobrze ogarniasz ten świat frików, lepiej niż ja xD
Przecież ja dobrze o tym wiem, ale ten pajac kajman, jaki szarżujący, on będzie orbitował a kajman będzie stał z miną srającego kota na pustyni. Ogólnie pierdole jednego i drugiego, ale ten mały byłby debilem gdyby w niego wleciał, będzie go obijał i tańczył.Tam będzie ze 40 kg rożnicy. To kolosna przewaga w MMA, zwłaszcza jak jesteś z dołu. Obalenie na szarżującym Tuszolu też nie jest jakieś niewyobrażalne. Mniej czasu potrzebuję żeby się w temacie zorientować.
Dopóki znajdą się jelenie którzy mu zapłacą.Najman chyba kolejne 15 lat będzie aktorzył
ogólnie ci co są pizdą karmieni to nie , ale teraz takie czasy ze byle alimenciarz może grypsować także kmwtwA ja mam taką rozkminke, jak ktoś jest alfonsem i zjedzie na puche, a jak wiadomo alfonsy wykorzystują kobiety, bo często one są do tego zmuszane, to taki Alfons ma prawo grypsowac czy nie?![]()