D
Deleted member 13171
Guest
Marcon kąsa Krejziego.
Tego szmatławca szkoda brać na poważnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Marcon kąsa Krejziego.
+1, chociaż jego spekulacje CZASAMI znajdują częściowo pokrycie w rzeczywistościTego szmatławca szkoda brać na poważnie
A jak nie to sztuka na ryjJeszcze dziewczynom pomogą zarobić![]()

no i co że się położy? to jest zaleta w tej branżyTa a później dostanie liścia i się położy, taki on rozpierdol robi.
Krejzi nawet nic nie musiał mu przewijać, wystarczy że młody Denis obserwował z kim jego stary się kumpluje, no to jest bardzo złożony temat.Dlatego taki początek postu mojego Kumplu. Bo też nie wiem. Wypytywać się nie będę bo to nie jest w dobrym tonie. Natomiast Dawid ewidentnie ma ten Vibe ogarniętego chłopaka z osiedla lat 90. A ogarnięte chłopaki z osiedla zarabiali na mieście. Wszystko to też należy wziąć w cudzysłów, bo ja tych słów używam, tak jak się używało pod blokiem, dla mnie bycie ogarniętym znaczy co innego, natomiast wyrosłem wśród takich chłopaków, i charkternych zawsze było niewielu po prostu. Z czasem każdy się uspokaja bo od tego zależy przetrwanie, spada testo, więcej kalkulacji. Jeśli to nie Dawid zasiał to ziarno prawilnosci w Denisie, to faktycznie można współczuć, aczkolwiek życie uczy, że to co nam się przydarza, ma związek z naszymi działaniami.
Ty chyba pierdolnięty jesteś, że to że gość kurwa szczeka, wyzywa od najgorszych, a w czasie konfrontacji się kładzie na ziemię, to zaleta, chyba w twoim świecie, ty to mi wogole od dawna jakimś wykopkiem podjezdzasz co to ceni wyzywanie, a nie postawę w oktagonie.no i co że się położy? to jest zaleta w tej branży
przecież mówimy o gali freakowej nawet w temacie o fame mma więc o co się srasz?Ty chyba pierdolnięty jesteś, że to że gość kurwa szczeka, wyzywa od najgorszych, a w czasie konfrontacji się kładzie na ziemię, to zaleta, chyba w twoim świecie, ty to mi wogole od dawna jakimś wykopkiem podjezdzasz co to ceni wyzywanie, a nie postawę w oktagonie.
O jajco, no i co to kurwa jest że mówimy o gali frikowej? Jak już wychodzi, to niech coś pokaże albo nie wychodzi wcale, czego nie rozumiesz? Nawet lamus ufoludek ma więcej charakteru niż ta napompowana pryszczata kurwa, bo on 3 razy wracał do walki z murzynem, a ta kurwa odklepała bez ciosów, tutaj popleczników nie znajdziesz, my oglądamy mordobicie, nawet rodem spod sklepu, a nie dziwki co się kładą bez ciosu, tutaj szacunku takie łajzy nie mają, nie to forum wariacie.przecież mówimy o gali freakowej nawet w temacie o fame mma więc o co się srasz?
W pizdzie mam sportową postawę, jak oglądam walki żuli to też oczekuje sportu? Otóż nie, oczekuje WALKI nie ważne jak ona będzie wyglądać a ten napompowany 100kilogramowy śmieć jest takim lamusem że by w pizde od daltona wyłapał.No chyba że oglądasz freakowe gale dla sportowej postawy ale to wtedy nie ja jestem pierdolnięty
dziękuje za info co prawda nie szukałem ale dobrze wiedzieć a wykopków to tu jest od zajebania patrząc po nickach i avatarach ¯\_(ツ)_/¯O jajco, no i co to kurwa jest że mówimy o gali frikowej? Jak już wychodzi, to niech coś pokaże albo nie wychodzi wcale, czego nie rozumiesz? Nawet lamus ufoludek ma więcej charakteru niż ta napompowana pryszczata kurwa, bo on 3 razy wracał do walki z murzynem, a ta kurwa odklepała bez ciosów, tutaj popleczników nie znajdziesz, my oglądamy mordobicie, nawet rodem spod sklepu, a nie dziwki co się kładą bez ciosu, tutaj szacunku takie łajzy nie mają, nie to forum wariacie.
Szalony reporter miał wizytę gości.
a ja oglądam żeby się pośmiać a Natanik akurat dużo zapewnia więc mi nie przeszkadza jak pada po jednym ciosieW pizdzie mam sportową postawę, jak oglądam walki żuli to też oczekuje sportu? Otóż nie, oczekuje WALKI nie ważne jak ona będzie wyglądać a ten napompowany 100kilogramowy śmieć jest takim lamusem że by w pizde od daltona wyłapał.
Ty i Dawid? Dawid normalny chłopak, ty podjezdzasz od początku lewizną, wymień tych chłopaków, może się odniosą. @ przed nickiem i jedziesz.dziękuje za info co prawda nie szukałem ale dobrze wiedzieć a wykopków to tu jest od zajebania patrząc po nickach i avatarach ¯\_(ツ)_/¯
Nie będę ci psuł zabawy swoją drogą też podejrzany jesteś że na bieżąco śledzisz streamy z raszei które ogląda ~500 osób :)Ty i Dawid? Dawid normalny chłopak, ty podjezdzasz od początku lewizną, wymień tych chłopaków, może się odniosą. @ przed nickiem i jedziesz.
Jesteś kurwa w ogromnym błędzie z tymi wykopami na tym forum.
nope
Jakbym śledził na bieżąco to bym wiedział o co tam chodzi w nowym sezonie a nie się pytał tu na forum co i jak.Nie będę ci psuł zabawy swoją drogą też podejrzany jesteś że na bieżąco śledzisz streamy z raszei które ogląda ~500 osób :)
Dawaj te nicki albo nie rzucaj słów na darmo.dziękuje za info co prawda nie szukałem ale dobrze wiedzieć a wykopków to tu jest od zajebania patrząc po nickach i avatarach ¯\_(ツ)_/¯
Szalony reporter miał wizytę gości.
ciekawe czy kwiatek dla młodego czy dla Sandry
W końcu sie ta śliska pizda doczekała? Niech się nie zesra. Przecież zawsze mu zależało na zasięgach. To teraz mu skoczą w chuj.
ten debil myśli żę teraz ktoś będzie miał go za normalnego? xD
Ten debil teraz chwyta się wszystkiego by odbudować "wizerunek" jest taki zamotany że chwyta się wszystkiego, za chwilę pojedzie z bombonierką do twojego idola marconia i zrobi rakietę dla Labrygasa, jeszcze z kwiatami pojedzie do Don Diego i podziękuję mu za jego służbę dla państwa.ten debil myśli żę teraz ktoś będzie miał go za normalnego? xD