Seven25
Bellator Middleweight
Weź nie wrzucaj tego, to uwłacza wszelkim godnościom... Siedzi i płacze bo mama powiedziała, ale za to co robi w internecie to już nie płacze, przecież to jest takie gwałcenie logiki, że chyba gorzej się nie da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żak miał chyba 5 zakazów jak zabił.
Myślałem że chodzi o Cezarego i tak się zastanawiałem co odjebał Karol Krawczyk z Miodowych lat.Niestety, a to nie był odosobniony przypadek, takie kurwy jak Żak powinny gnić w kryminale do końca życia.
Jak trzeba mieć zjebany czosnek żeby z jednej strony mieć jakiś "kodeks" (który na marginesie jest chuja wart u niego) a z drugiej mieć fetysz na to że inni ruchają ci pannę xDNie ma opcji żebym odpalił to nawet na minutę, dwa obrzydliwe, patologiczne, stworzenia, zaorać, zakopać i zalać betonem
Co za czasy, że dwie kurwy udzielają wywiadu, robią wyświetlenia i jeszcze jakieś pieniądze, ale finał tej historii nie będzie dla nich dobry - jeszcze nie wiedzą, ale przyjdzie rachunek do zapłaty.
Tam już jest taki bajzel na głowie, że mogą mieć worki pieniędzy, a i tak ich coś dopadnie.Ta cała Sandra ma zakaz opuszczania kraju, Zaleckiemu ciągnie się sprawa, ale teraz stać go na dobrego papugę, ale jak piszesz, karma wraca, wielki hools, który stał się posmiewiskiem i memem
Sztywny penis się nawet na starego rozpierda - podobał mi się ten komentarz na yt

Niesamowity tam musi być wynik iq, pewnie 60Tępy pustak nawet czytając z telefonu sie myli![]()
za co ma zakaz opuszczania kraju?Ta cała Sandra ma zakaz opuszczania kraju, Zaleckiemu ciągnie się sprawa, ale teraz stać go na dobrego papugę, ale jak piszesz, karma wraca, wielki hools, który stał się posmiewiskiem i memem
Tinc w porządku chłopak, ale tej kurwy sandry nie słuchaj, bo tam kłamstwo goni kolejne kłamstwoza co ma zakaz opuszczania kraju?
Mamuśka Sandry też widać, że dobra agentka xd

za co ma zakaz opuszczania kraju?
Sztywny penis się nawet na starego rozpierda - podobał mi się ten komentarz na yt

A co z nim się stało że jest ci przykro? Mój stary wydymal twoją matkę i jesteś bekartem czy o co ci chodzi paziu?mi tez jest przykro z powodu twojego ojca
twoj stary to by na sandre sobie nie mogl pozwolic, meneliskoA co z nim się stało że jest ci przykro? Mój stary wydymal twoją matkę i jesteś bekartem czy o co ci chodzi paziu?
Ale weź ciągnij kiche bękarcie okej? Jesteś efektem pękniętej gumy, nic więcej.twoj stary to by na sandre sobie nie mogl pozwolic, menelisko