Fame MMA gala youtuberów

Nie ma opcji żebym odpalił to nawet na minutę, dwa obrzydliwe, patologiczne, stworzenia, zaorać, zakopać i zalać betonem
Jak trzeba mieć zjebany czosnek żeby z jednej strony mieć jakiś "kodeks" (który na marginesie jest chuja wart u niego) a z drugiej mieć fetysz na to że inni ruchają ci pannę xD

Co za czasy, że dwie kurwy udzielają wywiadu, robią wyświetlenia i jeszcze jakieś pieniądze, ale finał tej historii nie będzie dla nich dobry - jeszcze nie wiedzą, ale przyjdzie rachunek do zapłaty.

Ta cała Sandra ma zakaz opuszczania kraju, Zaleckiemu ciągnie się sprawa, ale teraz stać go na dobrego papugę, ale jak piszesz, karma wraca, wielki hools, który stał się posmiewiskiem i memem

Ta cała Sandra ma zakaz opuszczania kraju, Zaleckiemu ciągnie się sprawa, ale teraz stać go na dobrego papugę, ale jak piszesz, karma wraca, wielki hools, który stał się posmiewiskiem i memem
Tam już jest taki bajzel na głowie, że mogą mieć worki pieniędzy, a i tak ich coś dopadnie.

za co ma zakaz opuszczania kraju?

za co ma zakaz opuszczania kraju?
Tinc w porządku chłopak, ale tej kurwy sandry nie słuchaj, bo tam kłamstwo goni kolejne kłamstwo

Sztywny penis się nawet na starego rozpierda - podobał mi się ten komentarz na yt

Typ nie ma granic, już nie atakuj rodziców spierdolizno, ale to jest brudas, sila rzeczy odpalam jakis krotki fragment i az mnie gotuje, musze cos napisac, sam się wychowywałem na ulicy, bez ojca, bez matki i nie zszedłem na psy jak takie kurwy podobne do Ciebie, zasady i wartości ponad wszystko, takie spierdolizny jak ty, zrobią sobie tatuaże, jebac policję, jebac 60, beda sie obnosic i klepac geba jacy to sztywni nie sa, a jak przychodzi co do czego to jest prucie dupy

Każdy spotkał takiego człowieka w swoim życiu co zasłuzył na wpierdol ale, do końca jeszcze darł ryja i prowokował aż nie dostał i zamykał pysk. Jak juz czlowiek odchodził to groził i ubliżał od nowa. Denis jest taką osobą która nie rozumie że czasem lepiej zamknąc morde i posypac głowe popiołem, bo nie warto i nie bedzie wygranych tylko ci co mniej j stracą. Typ sie zatrzymał w okresie nastoletniego buntu i stanał. Za normalizowanie kurestwa wiadomo co i gdzie.

Przyszła do mnie miała długi, a teraz ma mieszkanie, ma samochód, wyszła z patologii
Mogę powiedzieć ze jestem z patologii ale wyrosłam na normalną a ludzie tak mnie postrzegają przez moja mamę ..... :juanlaugh:

7-3.gif

Back