Fame MMA gala youtuberów

A ja go poznałem mniej-więcej z czasów walk w PLMMA na TV Puls i wydawał mi się zajebiście sensownym gościem i nawet mi się serduszko cieszy, że zarabia hajs w tych freakach, bo się jebaniutki całe życie za opony nawalczył, a i więzadła mu chyba poszły w Azji, więc też potężny ubytek zdrowia na stałe.

Może się zmienił, nie wiem. Ale IQ wysokie, książki czytał, na bandytę nie pozował, bardzo duży szacunek miał do naszej ulubionej dyscypliny, uważał BJJ jako drogę poradzenia sobie z dorastaniem w ciężkich warunkach. Taki bym powiedział nawet wzór do naśladowania w tym przesiąkniętym prymitywnymi zachowaniami środowisku.
Jestem podobnego zdania. Miał momenty że lamentował o jakieś pierdoły ale lubię nawet jego poczucie humoru i to jak nie robi z siebie chuj wie jakiego gangstera

Jestem podobnego zdania. Miał momenty że lamentował o jakieś pierdoły ale lubię nawet jego poczucie humoru i to jak nie robi z siebie chuj wie jakiego gangstera
Też napiszę, że początkowo jak do frików wchodził to wydawał się takim powiewem normalności stąd dało się go lubić, a gangstera nigdy z siebie nie robił tylko właśnie przeciwnie. Nie wiem jak jest teraz ani jaki jest prywatnie bo nie miałem sposobności, ale jego głównie atakują te panoptika co to chcą na każdym kroku "dymów".

@BogdanJanusz akurat mieliśmy w stolicy ogarniać nową flotę dla zarządu ( czyli dla Nas), to jeszcze trafi się nam udział w ukrytej listwie z @Warszawski Antek :antonio:
Internet to cudowny wynalazek, parę kliknięć i można sobie czytać o tym czym sie interesuje w nieskończoność ale sprawia też te takie lebry jebane co pół dnia w życiu nie przepracowały żyją sobie wygodnie i zatruwają społeczeństwo

Skurwysyn, Rozal nie powinien mieć problemu go namierzyć jak będzie się przygotowywał w jakimś warszawskim klubie do Pato gali.
Niech tylko ktoś doniesie Marcinowi to pasut będzie miał niezapomniany sparing.
Wydaje mi się, że podobnie jak Buła to i Robercik szybko z tej Azji nie wróci.

Nie wiem czy mu coś grozi, ale zgłaszali go za jakieś obmacywanie laski nieprzytomnej.
Ale to nie w Polsce, polskie prawo nie odpowiada za czyny popełnione za granicą, to działka tamtego kraju.

Jak kogoś pobijesz i nawet to nagrasz, wrócisz do Polski, to nie będziesz ścigany przez Polskie prawo za pobicie w Albanii.

To nie działa tak że ooo, byłeś niegrzeczny za granicą to teraz polskie sądy się tobą zajmą, przynajmniej tak mi się wydaje.

A to że go julki pozglaszaly to śmiech na sali, mogli go zgłaszać w kraju w którym to zrobił.

A ja go poznałem mniej-więcej z czasów walk w PLMMA na TV Puls i wydawał mi się zajebiście sensownym gościem i nawet mi się serduszko cieszy, że zarabia hajs w tych freakach, bo się jebaniutki całe życie za opony nawalczył, a i więzadła mu chyba poszły w Azji, więc też potężny ubytek zdrowia na stałe.

Może się zmienił, nie wiem. Ale IQ wysokie, książki czytał, na bandytę nie pozował, bardzo duży szacunek miał do naszej ulubionej dyscypliny, uważał BJJ jako drogę poradzenia sobie z dorastaniem w ciężkich warunkach. Taki bym powiedział nawet wzór do naśladowania w tym przesiąkniętym prymitywnymi zachowaniami środowisku.
To, że Pasternak może w porównaniu do innych zawodników nie wygląda aż tak koszmarnie (od bandytów do nie potrafiących przegrywać z klasą Mamedów) to jedno.
Jednak mimo wszystko nie szkoda mi go za walki za opony.
Jak ja słyszę ich definicje hejterstwa i ,,poszedłby taki jeden z drugim osiągnął to co ja i miałbh prawo krytykować". To są teksty ala Różal...

Skurwysyn, Rozal nie powinien mieć problemu go namierzyć jak będzie się przygotowywał w jakimś warszawskim klubie do Pato gali.
Niech tylko ktoś doniesie Marcinowi to pasut będzie miał niezapomniany sparing.
W porównaniu do jednego czarnego byłego mistrza Ufc to nawet nie jest źle...

Chociaż Pasut będzie się staczał jeszcze niżej: oni musi być kontrowersyjny i przebijać w tym konkurencję.
Ten kick to jest patola kompletna

bo gówniarze nie wiedzą że patostreamy się ogląda ale się w nie nie ingeruje
Po czasie stwierdzam że na spelunie był najlepszy format. Oni może chlali ale nie byli upośledzeni umysłowo, każdy wiedział na co się pisze, interakcja z widzami itp itd, a na raszei to czasami mam wrażenie że najbardziej by chcieli żeby ich Sims wyskoczył ze swojego balkonu na 10 piętrze albo się zabił w jakiś pokraczny sposób na strimie.
To jest upadlanie a nie rozrywka, zwłaszcza że aktor siedzi sam, już śmieszniej by było jakby mu jakichs opłaconych gejów zamawiali bo chuj wie do czego zdolny jest najebany korkin i mogłyby być niezłe jaja jakby jakiś zboczeniec do niego wpadł.
A nie tu kurwa wielki fun bo mu jeden kretyn zamówił robaki, a drugi je otworzył no kurwa śmieszne w chuj, zajebisty kontent, te robaki brekdensa będą tańczyć ku ich uciesze czy raczej doprowadzą do szybszego zakończenia sezonu?
Na idiotów poprostu szkoda słów.

Ja pierdole ale ona ma brzydką mordę. Nie wiem jaki to matrix że swego czasu była tam tym najbardziej łakomym kąskiem medialnym bo na insta miała tak chyba kiedyś więcej tych srajków i followersów niż inne kobiety w Pl, pokroju Chodakowska czy Lewandowska nawet? Albo co najmniej była w ścisłym topie. :zarobiony::jimcarreyvomit:

Po czasie stwierdzam że na spelunie był najlepszy format. Oni może chlali ale nie byli upośledzeni umysłowo, każdy wiedział na co się pisze, interakcja z widzami itp itd, a na raszei to czasami mam wrażenie że najbardziej by chcieli żeby ich Sims wyskoczył ze swojego balkonu na 10 piętrze albo się zabił w jakiś pokraczny sposób na strimie.
To jest upadlanie a nie rozrywka, zwłaszcza że aktor siedzi sam, już śmieszniej by było jakby mu jakichs opłaconych gejów zamawiali bo chuj wie do czego zdolny jest najebany korkin i mogłyby być niezłe jaja jakby jakiś zboczeniec do niego wpadł.
A nie tu kurwa wielki fun bo mu jeden kretyn zamówił robaki, a drugi je otworzył no kurwa śmieszne w chuj, zajebisty kontent, te robaki brekdensa będą tańczyć ku ich uciesze czy raczej doprowadzą do szybszego zakończenia sezonu?
Na idiotów poprostu szkoda słów.
geje gejami Marjo by się ich pewnie obsrał albo kazał wyjść najlepiej jakby powrócił Jaca ale w tej chwili nie wiadomo gdzie jest ¯\_(ツ)_/¯

Ja pierdole ale ona ma brzydką mordę. Nie wiem jaki to matrix że swego czasu była tam tym najbardziej łakomym kąskiem medialnym bo na insta miała tak chyba kiedyś więcej tych srajków i followersów niż inne kobiety w Pl, pokroju Chodakowska czy Lewandowska nawet? Albo co najmniej była w ścisłym topie. :zarobiony::jimcarreyvomit:
Linkiewicz 1,3kk Chodakowska 2kk Lewandowska 5,7kk ale patrząc na stosunek lajki/followy to Linkiewicz ma najwierniejszą widownię

Back