Fame MMA gala youtuberów

Skoro tak, to śmiało można chłopa dojeżdżać. Może mu ciąży jakiś zbędny majątek, przecież się nie rozjebie jak jakis frajer.
Jakby ich poważni ludzie zaczęli naliczać to by szybko pobiegli na komendę by nie oddawać swoich kochanych pieniążków, koledzy kibice 3 ligowi czy duża postura by nie pomogła.

Ps: zalecki coś tam kiedyś gadał że on zarobi hajsu i wyprowadza się do USA żeby jego córka się uczyła w zajebistych szkołach, okej okej, tylko że tam na ulicy czy pod jakimś innym wall martem szybko go Gangsta murzyny zajebią, bo to jest głąb, oni mają broń, a w Hollywood to go jednak nie będzie stać zamieszkać.

Oczywiście wiem że to jego bajdurzenie ale rozpierdolilo mnie jak to kiedyś usłyszałem.

Buła ostrzega przed hivem, który może krążyć w federacji.

de7f9e32a7c48a34374fa8887fa7aa07bdf2a06b2e417279d63e769fa8ed36d3.jpg

Ps: zalecki coś tam kiedyś gadał że on zarobi hajsu i wyprowadza się do USA żeby jego córka się uczyła w zajebistych szkołach, okej okej, tylko że tam na ulicy czy pod jakimś innym wall martem szybko go Gangsta murzyny zajebią, bo to jest głąb, oni mają broń, a w Hollywood to go jednak nie będzie stać zamieszkać.
Penis Zamiękki chyba nie widział tych filmików gdzie typek z bronią jak gdyby nigdy nic wchodzi do sklepu i dosłownie rozpierdala wszystkich którzy są w środku a potem po prostu sobie wychodzi i podejrzewam że jeszcze chuja mu zrobili z tego tytułu bo to przecież Ameryka...

Penis Zamiękki chyba nie widział tych filmików gdzie typek z bronią jak gdyby nigdy nic wchodzi do sklepu i dosłownie rozpierdala wszystkich którzy są w środku a potem po prostu sobie wychodzi i podejrzewam że jeszcze chuja mu zrobili z tego tytułu bo to przecież Ameryka...
Wystarczy że by się spruł do jakiegoś czarnucha w kolejce o wózek do sklepu i by go odjebali na parkingu.

Tam wiekszosc to na hiva zasługuje. Ten, co sie nie rozjebał, to pewnie za niedlugo drugiego liścia od penisa dostanie

Załęcki jak się spruł po liściu w stronę bratanowej :lol:

Ładnie wychował swoją niewolnice Denis, zasady charakterne jej przekazał, że my komuś możemy wyzywać, a ktoś nam nie ;)

Ta baba Denisa ma IQ kalosza, zrobiła to na co od 10 gal jej chłop się powołuje, czyli nie wyzywamy rodzin, co robi jego baba? Z racji ubogiego intelektu pierwsze co przychodzi jej do głowy, to zwyzywać matkę przeciwniczki os kurew, sztywniutko.

Jakby ich poważni ludzie zaczęli naliczać to by szybko pobiegli na komendę by nie oddawać swoich kochanych pieniążków, koledzy kibice 3 ligowi czy duża postura by nie pomogła.

Oczywiście wiem że to jego bajdurzenie ale rozpierdolilo mnie jak to kiedyś usłyszałem.
Żeby zapewnić dziecku dobrą edukację w USA plus samemu zamieszkać w USA to...
...jako Polak z takimi kompetencjami trzeba mieć sporo kasy.
Koleś nie jest świadomy liczb. Musiałby mieć walki co miesiąc w Fame...
Obecnie to miałby pewnie problem aby opłacić amerykańską szkołę w Polsce, gdzie rok nauki w podstawówce to czasami koszt nawet kilkudziesięciu tysięcy złotych.
A że Murzyni i Latynosi nie nazwaliby Załeckiego poważnym człowiekiem to inna sprawa.

O kotek wrócił do żywych więc już wiem co się stanęło, zaczynam oglądać a tam od pierwszej sekundy love message :antonio:

Ja pierdole, co on ma z nogami? 10 miechów nie pił, wychodzi w miare normalnie i wystarczy kilka dni, by znów mu je odcinało jakby miał porażenie jakieś.

Back