Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jaka nawijka
Mordo, rozjebusie jebany, podły, ty kurwo jebana lewa, rozjebundo pierdolona, podła, cwelu jebany policyjny, frajerze, pizdo wołowa, kurwa pedale, bydlaku zakłamany, cwelu, parówo, kurwa cweluTam można np. dać kut*a na czoło tylko trzeba zapłacić?

He?Mordo, rozjebusie jebany, podły, ty kurwo jebana lewa, rozjebundo pierdolona, podła, cwelu jebany policyjny, frajerze, pizdo wołowa, kurwa pedale, bydlaku zakłamany, cwelu, parówo, kurwa cwelu
![]()

Jaka nawijka
Myślę że wypisałem większość kwiecistych wstawek z tamtego nagrania

jej na pewno można dać w prawdziwym życiu za hajs.Tam można np. dać kut*a na czoło tylko trzeba zapłacić?
#truejej na pewno można dać w prawdziwym życiu za hajs.
Jak nie było internetu to taki margines mogłeś zza ściany usłyszeć, albo pod żabką.
Teraz z takich zjebów się robi celebrytów.

Hm, ale przed popularnością internetu telewizja robiła programy z różnymi ananasami przy których takie ,,Rozmowy w toku" to był pikuś.jej na pewno można dać w prawdziwym życiu za hajs.
Jak nie było internetu to taki margines mogłeś zza ściany usłyszeć, albo pod żabką.
Teraz z takich zjebów się robi celebrytów.
Co sie z Toba stalo? Ze szkoly taki nie byles
Trzym się tam siudemka

Warto było. Kupi sobie mieszkanie

Co ty dajesz, kiedy?Labryga nominacja do idioty roku. Na jakimś tam spotkaniu medialnym, dal Jay Silvie wybielacz :D w kraju gdzie nie można ich nazywać murzynami, daje Vanishbambusowi:D
Ja bym Ryty nie grał, bo to MMA i on nie umie nic. Greg go obali i podda.Na Sianosa jest kurs 2.70 a na Ryte 3.0
Żal nie puścić stówki.
Ryta na tle Murana nie wyglądał najgorzej, mówię o osobowości, zawsze był neptkiem ale dopiero po rozstaniu z Kudemą, w całej krasie widać jaki to jest kapeć. A do tego jest strasznie chujowy sportowo, jak na samopoczucie które prezentuje. Greg to jego inteligentniejsza, wygładzona wersja. Podsumowując dwa kasztany, u których dupa nie dojeżdża za pyskata gębą.Ja bym Ryty nie grał, bo to MMA i on nie umie nic. Greg go obali i podda.
Zmiana w karcie walk. Wypadł Hallmann, a w jego miejsce Alanik zawalczy z Szachtą w K-1 rewanż.
Każdy w miarę rozgarnięty gość o tym wiedział. Te zasady, konflikty, przyjaźnie.......a było kwestią czasu kiedy Muran go wydyma,a ten poleci z płaczem do tych po których cisnął. Ale to przecież on nie jest Mamiedem i musi tak robić we freakachRyta na tle Murana nie wyglądał najgorzej, mówię o osobowości, zawsze był neptkiem ale dopiero po rozstaniu z Kudemą, w całej krasie widać jaki to jest kapeć. A do tego jest strasznie chujowy sportowo, jak na samopoczucie które prezentuje. Greg to jego inteligentniejsza, wygładzona wersja. Podsumowując dwa kasztany, u których dupa nie dojeżdża za pyskata gębą.

Czuję że ktoś niedługo Denisa tak wyjaśni