Fame MMA gala youtuberów

Aż żałuję, że nie znałem tego żelaznego. Tyle co o nim tu piszecie jest już naprawdę chore. Nie lepiej skupić się na freak fightach?

Aż żałuję, że nie znałem tego żelaznego. Tyle co o nim tu piszecie jest już naprawdę chore. Nie lepiej skupić się na freak fightach?
Ty się typie skup na jakiejś solidnej terapii, może znajdź dobrego psychiatrę. Źle Ci nie życzę, musisz być w chuj zaburzony, skoro nie potrafisz odpuścić głupiego forum internetowego, gdzie wszyscy dawno Cię rozgryźli, nikt Cię nie chce i połowa ludzi wbija w Ciebie kutasa.

Na twitterze też próbujesz być ekspertem, ale nikt nie traktuje Cię poważnie. Zadymiarz555, potem Michał Baranowski (który, kurwa, nie istnieje w wydaniu, w którym to prezentujesz) - czy Tobie autentycznie się to nie nudzi? Jak smutne i puste musi być Twoje życie, że za wszelką cenę szukasz poklasku sobie podobnych klaunów, wrzucając tu i ówdzie swoje herezje? Nie umiesz nawet zmienić niczego w żadnej z kolejnych "osobowości", które sobie kreujesz - za każdym razem wykładasz się na tych samych błędach.

Daj znaka jak Cię nie stać na terapię. Zrobimy tu zrzutkę, będziesz miał na sesję lub dwie - może to dobry początek.

@Siedem @Karwantes

@cholou92

Dobra historyjka tylko szkoda, że nie jest prawdziwa, a jak ty tu wmieszałeś jeszcze dziennikarza Baranowskiego to dobry płot twist.

@cholou92

Dobra historyjka tylko szkoda, że nie jest prawdziwa, a jak ty tu wmieszałeś jeszcze dziennikarza Baranowskiego to dobry płot twist.
Ale tu się nie ma co wstydzić. Może przemocowy ojciec albo nieobecna matka doprowadzili do takiej sytuacji? Nie oceniam, nie stwierdzam faktu, gdybam - problem z Tobą jest na pewno, trzeba tylko ustalić źródło. No, ale to jest robota dla naprawdę konkretnego terapeuty.

Jak coś, to się nie wstydź. Możesz napisać na priv, zbiórkę założymy tak, że nikt nie ogarnie jak się nazywasz. Serio.

Daj sobie pomóc, póki jeszcze ktoś chce.

@cholou92

Było wesoło, ale lecisz w ignora. Ty to w ogóle już za dużo walisz off topu o tym żelaznym.
Na chuj ty śmieciu chcesz tutaj siedzieć skoro blokujesz każdego który cię punktuje, ty wiesz na czym polega forum? Nie wiesz? Chcesz pisać tylko z Dawidem i Filipem? To tak ja kilka lat temu mówiłem, skontaktuj się z nimi na Messengerze i tam pisz swoje wysrywy, no chyba iż jesteś świadom tego że oni nie będą chcieli z tobą rozmawiać redaktorze mmarocks.
Przykry człowieczek, bez honoru jakiegokolwiek dodatkowo.
Kwestia czasu i znów polecisz z forum jak ten papierek po grześku którego się wpierdala do śmietnika.

Dalej smerfika oglądasz zwyrodnialcu?

A tak o to on nas wszystkich ma w ignorach, głupi atencjusz.

Screenshot_2025-02-17-19-03-05-913_com.android.chrome.jpg

25 minut go nie było, nagle jak napisałem pod jego postem, to się pojawił :juanlaugh:

Mela na cwela!

kiedys bany lecialy za rozjebanie halibuta na zlocie a teraz jest problem by pozbyc sie jednego schizofrenika

Grupa schizofreników to jesteście Wy którzy wymyślili sobie, że dana osoba to żelazny. I tak mielicie i mielicie ten temat, a już pisanie, że żelazny czy ja to dziennikarz Michał Baranowski przechodzi tego naprawdę ludzkie pojęcie. Dlatego muszę rozdawać te ignory, nie mam wyjścia.

Muran lubi farmazonić więc trzeba to dzielić na 8, ale ostatnio wypisuje coś o 9 miesiącach i Mati będzie cieszył ich szczęściem niedługo z nieba , a chodziły plotki od tej Kariny Wolskiej, że Muran chciał zrobić jej dziecko. Ciekawe co tam gotuje Muran, czyżby nowy Muran junior wbił do ich rodziny czy jak zwykle Muran zaczyna 15 historię, która nie będzie mieć finału. :lol:

O tym filmie anola Gate na Wardege, że już niedługo wyjdzie chyba pisze 3 miesiące :lol:

Muran lubi farmazonić więc trzeba to dzielić na 8, ale ostatnio wypisuje coś o 9 miesiącach i Mati będzie cieszył ich szczęściem niedługo z nieba , a chodziły plotki od tej Kariny Wolskiej, że Muran chciał zrobić jej dziecko. Ciekawe co tam gotuje Muran, czyżby nowy Muran junior wbił do ich rodziny czy jak zwykle Muran zaczyna 15 historię, która nie będzie mieć finału. :lol:

O tym filmie anola Gate na Wardege, że już niedługo wyjdzie chyba pisze 3 miesiące :lol:
Mela na owce, wracaj do śmiania się z bezdomnych zwyrolu.

@cholou92

Było wesoło, ale lecisz w ignora. Ty to w ogóle już za dużo walisz off topu o tym żelaznym.
Jezu święty, tylko nie to. Tylko nie ignor.

Co na to Rafał Hejka? Czy on pochwala takie Twoje zachowania? Jak tam z synami, Sylwestrem, Arnoldem i Janem (po Jean Claude van Damme)?

Zdajesz sobie sprawę, że odpowiednio dobrane leki i terapia pomogą naprawić to, co ktoś u Ciebie ewidentnie wywołał przemocą domową i zbyt częstym przytulaniem bez koszulki? Bo jeśli nie, to powinieneś.

@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_

Dzięki za fajne rozmowy, ale na jakiś czas odchodzę, może tydzień- 2 tygodnie, a może dłużej, zobaczę. Jestem już zmęczony o posądzanie mnie, że mam inną tożsamość. Ten miesiąc był fajny, tym bardziej, że był to mój debiut na tej stronie. Niestety mój zapał przez ciągłe ataki spadał by tu pisać o frikach. Dzięki za fajny czas. Coś tam przekazałem przez ten czas i wiecie jak widzę friki. Trzymajcie się.

Szczerze? Ryby powiem Wam, że i tak obecnie kadrowo i programowo niezbyt mnie to grzeje, jakieś na dziś góra 5-6 procent/serio/, ale jako że rzuciłem jakikolwiek zawodowy sport ostatnio to z braku laku tak sobie pisałem o FF, bo tylko one mnie troszeczkę grzały z show-biznesu. AUUUU!:gabi_much_love:

Jestem

Niestety mój zapał przez ciągłe ataki spadał by tu pisać o frikach. Dzięki za fajny czas. Coś tam przekazałem przez ten czas i wiecie jak widzę friki. Trzymajcie się.
Jestem tu jako aktywny user bardzo krótko, ale to, co wyczynia ten dzban to jest wybitnie wyjątkowe.
Dziękuję @Siedem @cholou92 za niszczenie tego zapału. Nie ustępujcie, dziękuję :)

Dzięki za fajne rozmowy, ale na jakiś czas odchodzę, może tydzień- 2 tygodnie, a może dłużej, zobaczę. Jestem już zmęczony o posądzanie mnie, że mam inną tożsamość. Ten miesiąc był fajny, tym bardziej, że był to mój debiut na tej stronie. Niestety mój zapał przez ciągłe ataki spadał by tu pisać o frikach. Dzięki za fajny czas. Coś tam przekazałem przez ten czas i wiecie jak widzę friki. Trzymajcie się.

Szczerze? Ryby powiem Wam, że i tak obecnie kadrowo i programowo niezbyt mnie to grzeje, jakieś na dziś góra 5-6 procent/serio/, ale jako że rzuciłem jakikolwiek zawodowy sport ostatnio to z braku laku tak sobie pisałem o FF, bo tylko one mnie troszeczkę grzały z show-biznesu. AUUUU!:gabi_much_love:
spierdalaj

Back