Fame MMA gala youtuberów

Dzięki niemu się dostali a gość do tej pory nie zawalczył i nie zawalczy bo nikt go nie chce, on czeka na walkę? Kaj? W Babilonie? Nawet tam go nien wezmą bo jest dosłownie nikim.:juanlaugh:
Już ja bym prędzej dostał walkę na fame niż on:lesnarhappy:
Dobry odklejus z niego. Wampir to się wybił przez kanał ebe ebe, Minda dostał szansę nie dzięki temu zjebowi tylko dzięki temu, że temu zjebowi rozjebał szczękę i go poddał jak placka.

Duchu powiadał że z kurwami trzeba walczyć, dlatego walczę z żelaznąowcą.

images (44).jpeg

Władcy much akurat mi nie siedzi ani trochę. Za to tak jak napisałeś wszystko od Walaszka wchodzi w grę :conorsalute:
Od walaszka to oglądałem film z tym co po kakao chodził do baru, zapomniałem nazwy, wściekłe wąsy węża czy jakoś tak.

Od kiego jedyne co, to raz na ruski rok te blok ekipę, ale to też tak nie do końca mi siedzi.
Toż to gówno jednym słowem.

Potężna była ta przerwa od udzielania się na forum. Nie zapomnimy jej nigdy :jjsmile: .
Ta przerwa to i tak by była max do następnej gali. Teraz "honorowo" się "wycofał" bo jest po prostu mniej contentu. Jak zapowiedzieliby kolejną gale PRIME/FAME to wklejałby 10 postów co minutę z każdym gównem, które powiedział jakiś pierwotniak typu Alanik/Szachta i ze on nie ma w ogóle emocji jak to widzi xD

Ale o czym ja piszę, jak on już wrócił....
:confused:
Lepiej zamilknę, bo jeszcze ignore'a dostanę...

@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_

Zaklepane na Fame 25

Denis vs Denis
Alberto vs Taazy

Tak jak pisałem wcześniej. Zero emocji przy tej walce Denisów. Wielki missmatch.

Ja tam z chęcią zobaczę walkę Denisów. Mogą być po niej dobre memy. Alberto vs Taazy jest świetne galowo, a Ty odchodzisz w końcu czy nie, bo najpierw oznaczasz mnie we wpisach pożegnalnych, a teraz o kolejnych pojedynkach?

Ja tam z chęcią zobaczę walkę Denisów. Mogą być po niej dobre memy. Alberto vs Taazy jest świetne galowo, a Ty odchodzisz w końcu czy nie, bo najpierw oznaczasz mnie we wpisach pożegnalnych, a teraz o kolejnych pojedynkach?

Pisalem przecież, że zabiorę głos gdy będzie ogłoszenie karty. Labryga zdradził walke z Zalęckim. Szczerze nawet gdybym chciał tu coś pisać to nie ma o czym, bo ciągle te same mordy i 598 raz możesz tylko śledzić co Ferrari gada do Alana,Pasternak do Tyburskiego czy Denis do Denisa nuda. Dużo lepiej bawię się obecnie w wątku Ukraina-Rosja

Back