Sam zaraz zawijam tylko trzeba wyjaśnić jednego falszywca
Za dużo zdrowia tu zostawiłem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za dużo zdrowia tu zostawiłem
Eot
Nie chciałem ale zostałem zmuszony. Wróciłem z zasłużonej emerytury, bo podobno jakis user jest brany za mnie, czyli ojca tego tematu
Przyznam ze prześledziłem kilka wpisów i gosc nie ma pojęcia o czym pisze

Kolego nie wiem, nie znam Cie nie wiem o co ci chodzi, ale robisz niepotrzebny fermentStalowy vel żelazna? Ja się nie podszywam pod Ciebie to oni piszą mi, że jestem Tobą.
![]()
Kolego nie wiem, nie znam Cie nie wiem o co ci chodzi, ale robisz niepotrzebny ferment
Widać ze coś tam oglądasz freak world, ale jeszcze trochę bardziej musisz wejsc w ten swiat
Który jest niezłym g..nem i nie jest dla wszystkich To taka dobra rada od doświadczonego kolegi
Jest temat to jest, nie ma co drążyć. Ważne ze friki maja swoje miejsce w świecie mmaAle nigdy o to nie walczyłem. O prymat króla wiedzy o FF. Znam swoje miejsce w szeregu. To ty zbudowałeś uniwersum freaku na cohones?
Niezły szum tu narobiłeś przez lata. Nowi fani frików są brani za CiebieJest temat to jest, nie ma co drążyć. Ważne ze friki maja swoje miejsce w świecie mma

Chce szumu, ale nie dla siebie. Siedziałem cicho i budowałem ten świat w innym miejscu ale nie pozwolę żeby ktoś przypisywał sobie moje zasługiNiezły szum tu narobiłeś przez lata. Nowi fani frików są brani za Ciebie![]()
Dziś się zastanawiałem czemu caly X jest zawalony influ i frazą Złote Antosie, a te darmozjady już nawet mają coś na wzór Telekamer. Jak pier....
Od kiedy te g...o istnieje?
Kolego nie wiem, nie znam Cie nie wiem o co ci chodzi, ale robisz niepotrzebny ferment
Widać ze coś tam oglądasz freak world, ale jeszcze trochę bardziej musisz wejsc w ten swiat
Który jest niezłym g..nem i nie jest dla wszystkich To taka dobra rada od doświadczonego kolegi
Sam ze sobą nawija, niezły czubek 
Kurwa jakie szachy 5D. Bania rozjebanaPółgłówek tu i tu słowo gówno wykropkował, nawet pozorów zachować nie potrafiSam ze sobą nawija, niezły czubek
@Owca=@Cassius42=@Stalowy=@ZELAZNAREKA
Rozkminione.
Mam do Mariusza zadzwonić żeby dociążaniem w kazamatach wybił ci z głowy głupie pomysły? Na prawdę tego chcesz?Panowie zaraz stad znikam naprawdę mam co robić i zmieniłem mindset nie będę tu wprowadzał negatywnej atmosfery.
Mam z kim spędzać wolny czas i nie będę rozwalał ciekawego tematu
Peace!
Fun fact mój obecny partner zawsze śmieje, ze pudzian jest znany tu i tamMam do Mariusza zadzwonić żeby dociążaniem w kazamatach wybił ci z głowy głupie pomysły? Na prawdę tego chcesz?

Totalne noł nejmy dla mnie, brak potencjału
Czyżby powoli koniec freak worldu?

.
Czy to prawda, że Baranowski ją teraz posuwa?K...a mać przecież w tych nudnych czasach Rafalala chodząca z psem Benkiem robilaby 10 mln na X.
I jeszcze w kółko własciwie to samo: albo jakis link z bezwartosciowym contentem, albo, że ogólnie chujnia jest i lipa (napisane na mln różych sposobów). Teraz jeszcze pozakładał kilka kont i będzie udowadniał, że z nim pół forum przecież dyskutuje xDPsychopata dyskutuje sam ze sobą.
I jeszcze pytania do Filipa i Dawida na które z reguły nie reagują wiec po czasie zadaje kolejneI jeszcze w kółko własciwie to samo: albo jakis link z bezwartosciowym contentem, albo, że ogólnie chujnia jest i lipa (napisane na mln różych sposobów). Teraz jeszcze pozakładał kilka kont i będzie udowadniał, że z nim pół forum przecież dyskutuje xD