Fame MMA gala youtuberów

Sam zaraz zawijam tylko trzeba wyjaśnić jednego falszywca

Za dużo zdrowia tu zostawiłem
200w.gif

spit.gif

Nie chciałem ale zostałem zmuszony. Wróciłem z zasłużonej emerytury, bo podobno jakis user jest brany za mnie, czyli ojca tego tematu

Przyznam ze prześledziłem kilka wpisów i gosc nie ma pojęcia o czym pisze

Stalowy vel żelazna? Ja się nie podszywam pod Ciebie to oni piszą mi, że jestem Tobą.
:lol:

Stalowy vel żelazna? Ja się nie podszywam pod Ciebie to oni piszą mi, że jestem Tobą.
:lol:
Kolego nie wiem, nie znam Cie nie wiem o co ci chodzi, ale robisz niepotrzebny ferment

Widać ze coś tam oglądasz freak world, ale jeszcze trochę bardziej musisz wejsc w ten swiat

Który jest niezłym g..nem i nie jest dla wszystkich To taka dobra rada od doświadczonego kolegi

Kolego nie wiem, nie znam Cie nie wiem o co ci chodzi, ale robisz niepotrzebny ferment

Widać ze coś tam oglądasz freak world, ale jeszcze trochę bardziej musisz wejsc w ten swiat

Który jest niezłym g..nem i nie jest dla wszystkich To taka dobra rada od doświadczonego kolegi

Ale nigdy o to nie walczyłem. O prymat króla wiedzy o FF. Znam swoje miejsce w szeregu. To ty zbudowałeś uniwersum freaku na cohones?

Ale nigdy o to nie walczyłem. O prymat króla wiedzy o FF. Znam swoje miejsce w szeregu. To ty zbudowałeś uniwersum freaku na cohones?
Jest temat to jest, nie ma co drążyć. Ważne ze friki maja swoje miejsce w świecie mma

Niezły szum tu narobiłeś przez lata. Nowi fani frików są brani za Ciebie :lol:
Chce szumu, ale nie dla siebie. Siedziałem cicho i budowałem ten świat w innym miejscu ale nie pozwolę żeby ktoś przypisywał sobie moje zasługi

No offence ofc…

Dziś się zastanawiałem czemu caly X jest zawalony influ i frazą Złote Antosie, a te darmozjady już nawet mają coś na wzór Telekamer. Jak pier....

Od kiedy te g...o istnieje?

Półgłówek tu i tu słowo gówno wykropkował, nawet pozorów zachować nie potrafi :facepalm: Sam ze sobą nawija, niezły czubek :DC:

@Owca=@Cassius42=@Stalowy=@ZELAZNAREKA

Rozkminione.

Panowie zaraz stad znikam naprawdę mam co robić i zmieniłem mindset nie będę tu wprowadzał negatywnej atmosfery.

Mam z kim spędzać wolny czas i nie będę rozwalał ciekawego tematu

Peace!

Panowie zaraz stad znikam naprawdę mam co robić i zmieniłem mindset nie będę tu wprowadzał negatywnej atmosfery.

Mam z kim spędzać wolny czas i nie będę rozwalał ciekawego tematu

Peace!
Mam do Mariusza zadzwonić żeby dociążaniem w kazamatach wybił ci z głowy głupie pomysły? Na prawdę tego chcesz?

Totalne noł nejmy dla mnie, brak potencjału

Czyżby powoli koniec freak worldu?

Przecież w tym polskim internecie ta topka to przegrywy, którym zabierało się kanapki w szkołach. Gdzie oni do bitki? Ale i tak będą tu czytał o tych influ dobre, a sebixy złe bo anonimowe, co z tego że Fame ma tak wielką platformę, że po 7 dniach taki typ może mieć 300 tysięcy obserwujących :fjedzia:

Szkoda, że te friki okazały się na dłuższą metę taką klapą. Nie ukrywam, że w showbiznesie wypaliłem się na wielu polach. Filmy, seriale słabiutkie, kadra Hollywoodu w te ciotki tragiczna . Sport przez pokolenie 2000 plus to obecnie jakiś żart, internet kompletnie nie ma jakiegoś fajnego sebixowego contentu tylko jakieś chudzielce grające w gry 24 h. Mocno liczyłem, że FF to będzie trochę taka furtka dla patusowych byczków, ale tu maks to będzie Zalecki na 20 lat, a następny będzie pewnie wpuszczony w 2065. Niesamowite nudne są obecne czasy. Kiedyś były jakieś Bary, Big brothery, cięty Wojewódzki, ogólnie było więcej kontrowersji, a dziś to taka nuda na tych wszelakich szczeblach show biznesu, że to tragedia. Dajecie jakich wehikuł czasu do lat 70-90 maks do 2005 gdzie było coś ciekawego :cry:

Te niemrawe influ to symbol tych bolesnie nudnych czasów gdzie shoty z Pasutem robią 1 mln, bo dotknął dziewczynę w tylek. Szkoda gadać jaka obecnie jest nuuuda.

K...a mać przecież w tych nudnych czasach Rafalala chodząca z psem Benkiem robilaby 10 mln na X.

I trochę nie dziwi, że friki są jakie są, ale mają tą oglądalność i jakiś ziomek odpali tego Denisa z Denisem 544 raz, bo dziś w Polsce w kontrowersji nie ma żadnej alternatywy.

I jeszcze w kółko własciwie to samo: albo jakis link z bezwartosciowym contentem, albo, że ogólnie chujnia jest i lipa (napisane na mln różych sposobów). Teraz jeszcze pozakładał kilka kont i będzie udowadniał, że z nim pół forum przecież dyskutuje xD
I jeszcze pytania do Filipa i Dawida na które z reguły nie reagują wiec po czasie zadaje kolejne :werdum:

Back