Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Na insta musisz popatrzeć tej organizacji, a galę robili w PPV więc nie znajdę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jesteś atakowany z każdej strony Krecik, uważaj tam i z fartemPodnieca Cię wizja 10 spoconych chłopaków atakujących jedynie 2 siłaczy? Od dzisiaj będą na Ciebie mówił Pudzian.![]()

A gdzie do tej pory siedziałeś? Na ochronkach?Jestem na forum od prawie 10 lat i widzę że sporo afer mnie ominęło, nie w tych działach widać siedziałem![]()
Gdybyś jebana ruro trzymał się swojego postanowienia to byś nawet nie wiedział że @yonigga cię oznaczył farmazonie pierdolony.Tylko przez to, że jakiś yonniga mnie oznaczył jako Michał Baranowski i mimo to dostałem cynka i jestem ciekawy jak on to zrobił. Do działu FF nie wracam tak jak pisałem. Robię przerwę.

Jestem na forum od prawie 10 lat i widzę że sporo afer mnie ominęło, nie w tych działach widać siedziałem![]()

Dobski to nie jest żaden autorytetktóremu sam Dobski reetwetuje posty.
wiesci24.pl
Tak, ale to duży mainstreamowy dziennikarz na X. Te teorie jakie tu powstają naprawdę są chore. Szkoda, że tu nikt tak nie gada o FF jak o żelaznym.Dobski to nie jest żaden autorytet![]()
Twój przyjaciel już wrócił na dobreDobski to nie jest żaden autorytet
![]()
Dziennikarz mediów PiS wdał się w skandal z prostytutką. Kobieta publikuje wiadomości: Chciał wylizać mi odbyt za 500 złotych · Wieści24.pl
Marcin Dobski, który w mediach społecznościowych atakuje przeciwników PiS, został zatrzymany przez policję, przewieziony do aresztu śledczegowiesci24.pl

@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_
Dobra trzymajcie się tam. Jako jedyni tutaj znacie prawdę o mnie i za to Wam dziękuję, że z Wami się fajnie gadało i nie kupiliście tej dezinformacji. Widzimy się przy jakimś ogłoszeniu kart Fame lub Prime. Czesc
ssij pałę zwyrodnialcu.@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_
Dobra trzymajcie się tam. Jako jedyni tutaj znacie prawdę o mnie i za to Wam dziękuję, że z Wami się fajnie gadało i nie kupiliście tej dezinformacji. Widzimy się przy jakimś ogłoszeniu kart Fame lub Prime. Czesc

.A gdzie do tej pory siedziałeś? Na ochronkach?

kiedyś się uda byku, kiedyś się udaKurwa ja czwarty rok na forum i z oplota wyjść nie mogę a ten w miesiąc ponad 600 postów…![]()
No dobrze, przeczytałem tę fascynującą dyskusję z żelazną fają więc powstał trzeci już kawałek na winyl Cohones 2025MIXHEJTTAPE:
Apteka z przekazem.

A Dawid z Fifim do tej pory go nawet nie pożegnaliNiesamowity jest ten kretyn. Obiecuje tym razem, że na jakiś czas odpocznie, a wraca po kilku godzinach i jak jakiś ŻELEK YOUTUBEREK A NIE JAK POTĘŻNY SEBIX płacze jaki to on nie jest niezastąpiony.
mimo że ten już 3 razy odchodził i ich oznaczał :( wyjebane mają na niego jak widać.