Fame MMA gala youtuberów

Tylko przez to, że jakiś yonniga mnie oznaczył jako Michał Baranowski i mimo to dostałem cynka i jestem ciekawy jak on to zrobił. Do działu FF nie wracam tak jak pisałem. Robię przerwę.
Gdybyś jebana ruro trzymał się swojego postanowienia to byś nawet nie wiedział że @yonigga cię oznaczył farmazonie pierdolony.

Pożegnał się z kolegami którzy mu nawet nie odpisali, atencjusz jebany, i wrócił za 2 godziny :juanlaugh:

Jestem na forum od prawie 10 lat i widzę że sporo afer mnie ominęło, nie w tych działach widać siedziałem :mamedwhat:

Mam to samo tylko jestem debiutantem. Przybyłem tu z myślą aby fajnie się bawić w dziale FF, a od początku bierze się mnie za jakiegoś żelaznego, który podobno jest głównym projektantem tego wszystkiego i jakąś afera z bezdomnymi. Tu to w ogóle nie wiem o co chodzi, bo nie widzę tego tematu i nie mogę prześwietlić sprawy. Jeszcze, żeby było tego mało jestem posądzany o bycie dziennikarzem Michałem Baranowskim czyli facetem, któremu sam Dobski reetwetuje posty. To jest już szalone jakie tu teorie powstają. Ze skromnego użytkownika budują mnie na jakąś wielką postać FF na X i cohones :facepalm:

@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_

Dobra trzymajcie się tam. Jako jedyni tutaj znacie prawdę o mnie i za to Wam dziękuję, że z Wami się fajnie gadało i nie kupiliście tej dezinformacji. Widzimy się przy jakimś ogłoszeniu kart Fame lub Prime. Czesc

@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_

Dobra trzymajcie się tam. Jako jedyni tutaj znacie prawdę o mnie i za to Wam dziękuję, że z Wami się fajnie gadało i nie kupiliście tej dezinformacji. Widzimy się przy jakimś ogłoszeniu kart Fame lub Prime. Czesc

Dobra Ryba,
jakoś będziemy się trzymać w tym świecie zniewieściałego kina akcji nie umywającego się do kina lat 90-tych i uniwersum bezdomnych.

Tak zniknął że tu siedzi a koledzy nawet mu nie odpowiadają :juanlaugh:
Prawda jest taka że Dawid się tu odnalazł, Filip myślę że też by mógł, bo nie wkurwia.
Ale ten śmieć od bezdomnych nigdy się tutaj nie odnajdzie.

A chłopaki siedzą cicho żeby się nie wychylać i mieć spokój, mimo że ten usilnie ich oznacza :juanlaugh:

Debil twierdzi, że jest inną osobą i całkiem przypadkowo zachowuje się identycznie jak zjeb, który miał wypierdolić z forum na zawsze... Nie no 100% legit, że to inna osoba :jjsmile: .

Owcy nie ma i pustki w FF z newsami.
Teraz zobaczycie jak dobry byłem w te klocki. Sami tego chcieliście. Pewnie już wielu z Was żałuję co zrobiliście.

Niesamowity jest ten kretyn. Obiecuje tym razem, że na jakiś czas odpocznie, a wraca po kilku godzinach i jak jakiś ŻELEK YOUTUBEREK A NIE JAK POTĘŻNY SEBIX płacze jaki to on nie jest niezastąpiony.
A Dawid z Fifim do tej pory go nawet nie pożegnali :cry:mimo że ten już 3 razy odchodził i ich oznaczał :( wyjebane mają na niego jak widać.

Back