Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jedzie na swoim farmazonie
O kurwa, to Gabryś jeszcze żyje.Arab wyzywa do walki Piotra Tyburskiego
-Jesteś 2 razy większy od Wrzoska. Podbijasz do niego na partyzancie, łamiesz mu kolano. Ziomeczku, jak ty chcesz poczuć brutalną siłę, to chętnie cię na*ebię za tę akcję, zapraszam. Chcesz się bić, chcesz doświadczyć brutalnej siły – wjeżdżamy.
O kurwa, to Gabryś jeszcze żyje.
Życzysz śmierci człowiekowi?! Bestio.Lepiej żeby ,,nie żył", bo on konfowo i w MMA jest mega nudny.
Życzysz śmierci człowiekowi?! Bestio.
Nie piszę się "słabe IQ" tylko "niskie IQ" gamoniu. Wszyscy wiemy co miałeś na myśli. Oglądając bezdomnych pewnie też pragnąłeś żeby któryś z nich przekręcił się na streamie zwyrodnialcu.Nie żył w świecie organizacji Famemma. Tak jak mówiłem wiele osób ma tu słabe IQ.
Bo ten @Siedem to jest idiota, dzieciak do dzisiaj nie rozumie, dlaczego Labryga został zdyskwalifikowany.Przeglądam sobie te cohonesowe działy freak fightowe, czytam spam @Owca i nawet mi te posty pasują (pomijając jego jakieś długie wynurzenia, tego nie czytam), bo jestem na bieżąco. Bez większego zagłębiania się po innych źródłach i stratę mojego cennego czasu.
Ale na litość, @Siedem. Co Ty się tak do niego dojebales? Jakieś osobiste wycieczki i napięcia spoko - Panowie nie musicie się lubić, inba się kręci, społeczność chce krwi. Jednak tutaj już dochodzi do jawnego ostracyzmu, oznaczasz innych użytkowników i namawiasz ich, żeby cancelowali typa i z nim nie gadali. Jakbyś za cel honoru postawił sobie wymazanie go z pięknego cohonesiakowego środowiska. A tym generujesz wiekszy spam niż sama owieczka. I spirala spierdolenia się kręci.
Panowie peace love, dajcie se po ignorze czy po mordzie w realu, bo tak szeroko zakrojone wojenki internetowe śmierdzą takimi obrazkami:
![]()
Nie piszę się "słabe IQ" tylko "niskie IQ" gamoniu. Wszyscy wiemy co miałeś na myśli. Oglądając bezdomnych pewnie też pragnąłeś żeby któryś z nich przekręcił się na streamie zwyrodnialcu.
No i cyk dostajesz ignore koleżko za te oszczerstwaZELAZNACIPA ukrywająca się pod nickiem OWCA nadal twierdzi, że z tym pierwszym rzekomo nic go nie łączy. Chuj tam, że pisze identycznie jak za tamtych czasów, oznacza tych samych ludzi, napierdala dziecinne historię o byczkach i jakby to on nie uratował freak fightów. Nie masz za grosz honoru upośledzony przygłupie biorąc pod uwagę fakt, że sam zadeklarowałeś, że wypierdalasz z forum. Wcale się się nie dziwię, że ludziom puszczają nerwy jak widzą takie zachowanie.
Taaaa jakoś jednak zawsze się udziela do osób, które ma w ignorachNo i cyk dostajesz ignore koleżko za te oszczerstwa![]()
Nie o to a z kim.Co tu się dziejemówię nudna niedziela, poczytam co tam w MMA, że na sporcie spokojnie, zerknę sobie co tam u freaków piszą, Panowie to wy o tych przygłupów się kłócicie ? Czy dla zasady ?
![]()
Co tu się dziejemówię nudna niedziela, poczytam co tam w MMA, że na sporcie spokojnie, zerknę sobie co tam u freaków piszą, Panowie to wy o tych przygłupów się kłócicie ? Czy dla zasady ?
![]()
Brawa dla wasKłócimy się z przyglupem
O, żelaznaściera wróciła na forum. Kiedy jakiś temat o bezdomnych śmieciu?Lepiej żeby ,,nie żył", bo on konfowo i w MMA jest mega nudny.
Pchasz sie w ignora koleżkoO, żelaznaściera wróciła na forum. Kiedy jakiś temat o bezdomnych śmieciu?![]()
Może już nie jest bezdomny…O, żelaznaściera wróciła na forum. Kiedy jakiś temat o bezdomnych śmieciu?![]()
Golasa zaprosili.
A to sorka, podaj adres do wysyłki, zrzucimy się na kwiaty i czekoladki.Na forum właśnie lata zarejestrowany oplot ZELAZNAREKAA.
Czekam na Wasze przeprosiny. To nigdy nie byłem ja.
A to sorka, podaj adres do wysyłki, zrzucimy się na kwiaty i czekoladki.
to mnie też daj przy okazji żelaznaszmato zwyrodnialcu od bezdomnych.@Komentator Internetu
@Karwantes
Żegnam. Trafiacie na listę ignorowanych. Nie będę znów czytał 25 postów o jakimś żelaznym i bezdomnych.
Tutaj idzie o friki!
O kurwa jaki debil, nawet jak na Ciebie to było głupieNa forum właśnie lata zarejestrowany oplot ZELAZNAREKAA.
Czekam na Wasze przeprosiny. To nigdy nie byłem ja.