Fame MMA gala youtuberów

@DickNiaz nie chce mi się tłumaczyć genezy tej sytuacji.
A co do oznaczeń, ironicznie oznaczam Filipa z Dawidem, tak jak on to robi prosząc ich o opinie.

Arab wyzywa do walki Piotra Tyburskiego

-Jesteś 2 razy większy od Wrzoska. Podbijasz do niego na partyzancie, łamiesz mu kolano. Ziomeczku, jak ty chcesz poczuć brutalną siłę, to chętnie cię na*ebię za tę akcję, zapraszam. Chcesz się bić, chcesz doświadczyć brutalnej siły – wjeżdżamy.

Arab wyzywa do walki Piotra Tyburskiego

-Jesteś 2 razy większy od Wrzoska. Podbijasz do niego na partyzancie, łamiesz mu kolano. Ziomeczku, jak ty chcesz poczuć brutalną siłę, to chętnie cię na*ebię za tę akcję, zapraszam. Chcesz się bić, chcesz doświadczyć brutalnej siły – wjeżdżamy.
O kurwa, to Gabryś jeszcze żyje.

Przeglądam sobie te cohonesowe działy freak fightowe, czytam spam @Owca i nawet mi te posty pasują (pomijając jego jakieś długie wynurzenia, tego nie czytam), bo jestem na bieżąco. Bez większego zagłębiania się po innych źródłach i stratę mojego cennego czasu.

Ale na litość, @Siedem. Co Ty się tak do niego dojebales? Jakieś osobiste wycieczki i napięcia spoko - Panowie nie musicie się lubić, inba się kręci, społeczność chce krwi. Jednak tutaj już dochodzi do jawnego ostracyzmu, oznaczasz innych użytkowników i namawiasz ich, żeby cancelowali typa i z nim nie gadali. Jakbyś za cel honoru postawił sobie wymazanie go z pięknego cohonesiakowego środowiska. A tym generujesz wiekszy spam niż sama owieczka. I spirala spierdolenia się kręci.

Panowie peace love, dajcie se po ignorze czy po mordzie w realu, bo tak szeroko zakrojone wojenki internetowe śmierdzą takimi obrazkami:
Ian-Cannon-in-ring.jpg
Bo ten @Siedem to jest idiota, dzieciak do dzisiaj nie rozumie, dlaczego Labryga został zdyskwalifikowany. :deniro: ciekawe czy Anzor napisał ten protest, jak mu doradzał Pan Cwaniaczek z forum :lesnarhappy:

Nie piszę się "słabe IQ" tylko "niskie IQ" gamoniu. Wszyscy wiemy co miałeś na myśli. Oglądając bezdomnych pewnie też pragnąłeś żeby któryś z nich przekręcił się na streamie zwyrodnialcu.

I kolejny gość, który zaczyna bezsensowny wątek o bezdomnych mimo, że pisałem 120 razy już, że nic mnie nie łączy z kontem żelazny.

ZELAZNACIPA ukrywająca się pod nickiem OWCA nadal twierdzi, że z tym pierwszym rzekomo nic go nie łączy. Chuj tam, że pisze identycznie jak za tamtych czasów, oznacza tych samych ludzi, napierdala dziecinne historię o byczkach i jakby to on nie uratował freak fightów. Nie masz za grosz honoru upośledzony przygłupie biorąc pod uwagę fakt, że sam zadeklarowałeś, że wypierdalasz z forum. Wcale się się nie dziwię, że ludziom puszczają nerwy jak widzą takie zachowanie.

ZELAZNACIPA ukrywająca się pod nickiem OWCA nadal twierdzi, że z tym pierwszym rzekomo nic go nie łączy. Chuj tam, że pisze identycznie jak za tamtych czasów, oznacza tych samych ludzi, napierdala dziecinne historię o byczkach i jakby to on nie uratował freak fightów. Nie masz za grosz honoru upośledzony przygłupie biorąc pod uwagę fakt, że sam zadeklarowałeś, że wypierdalasz z forum. Wcale się się nie dziwię, że ludziom puszczają nerwy jak widzą takie zachowanie.
No i cyk dostajesz ignore koleżko za te oszczerstwa :beczka:

Co tu się dzieje :corn: mówię nudna niedziela, poczytam co tam w MMA, że na sporcie spokojnie, zerknę sobie co tam u freaków piszą, Panowie to wy o tych przygłupów się kłócicie ? Czy dla zasady ?:mjsmile:

Co tu się dzieje :corn: mówię nudna niedziela, poczytam co tam w MMA, że na sporcie spokojnie, zerknę sobie co tam u freaków piszą, Panowie to wy o tych przygłupów się kłócicie ? Czy dla zasady ?:mjsmile:
Nie o to a z kim.

Kłócimy się z niehonorowym przyglupem który promował tutaj kanał YT na którym bezdomni byli wykorzystywani do zarabiania pieniędzy, podlewani denaturatem, dla niego to było coś Wow! Na tyle że musiał założyć aż o tym temat na forum o mordobiciu i pisać sam ze sobą.

Ja tam na luzie daje swoje pomysły. Zgodzę się z tym, że niektórzy tutaj aż za bardzo fanatycznie zyją frikami jak choćby user siedem gdzie napiszesz, że jakiś pomysł np ciężarówka fajnych żywych byczków i pozbycie się chudych youtuberów to gość wpada w szał jakby mu rodzinę zabijali. Są tu chorzy fanatycy FF. :jjsmile:

Golasa zaprosili.

Gola mówiący o przesycie gdy od 6 lat jadą na 20 nazwiskach. :mjsmile:Nie lubię tych youtuberów, ale Nitro ma rację że to kompletni amatorzy, którzy mieli farta z tym biznesem.

Jeszcze się nie zgadzam z Golą, że musi być wielkie nazwiska jak Peja vs Tede. Mameje dajcie te byczki o których tutaj pisze to oni zrobią więcej szumu niż Peja i Tede. Jak Denis z Labrygą się złapali to short na YT nawet robiły ponad 1 mln. Jak Ci ludzie kompletnie tego nie czują. On myśli, że mu Peja vs Tede sprzeda friki:facepalm::śmiech:

Last edited:
Na forum właśnie lata zarejestrowany oplot ZELAZNAREKAA.

Czekam na Wasze przeprosiny. To nigdy nie byłem ja.

Pudzian traktuje Labryge jak syna, a Lewandowski w wywiadach mówi, że nie wie kto to Labryga. Smutne.

Back