Fame MMA gala youtuberów

Uznałbym, że to komplement.
To jest dopiero super ideologia XD, odjebać coś pójść za to siedzieć i mieć pretensje do ludzi, że ich złapali. Dodatkowo mieć pretensje do kogoś, że ktoś podaje rękę policjantowi albo z nim tańczy. Przecież to nawet nie trzeba nic tłumaczyć, to się samo tłumaczy co tacy ludzie mają w głowie.

Mimo takiego składu obstawiam stypę, ale może cos się z tego będzie.

1737547174194.jpeg

Co ccfwxx kot TV g x. Hfgbooopo
To jest dopiero super ideologia XD, odjebać coś pójść za to siedzieć i mieć pretensje do ludzi, że ich złapali. Dodatkowo mieć pretensje do kogoś, że ktoś podaje rękę policjantowi albo z nim tańczy. Przecież to nawet nie trzeba nic tłumaczyć, to się samo tłumaczy co tacy ludzie mają w głowie.
Ta, a charakterny chłopak to taki co w więzieniu siedział, bo na przykład napadł staruszkę jakąś. To wszystko miało jeszcze jakiś marginalny sens w czasach komuny, gdy grypsowanie było elementem walki z systemem komunistycznym, w wiezieniach. Też nie moja bajka, nie lubię w stadzie się poruszać, ale bardziej zrozumiałe.

Walka z dupy, ale jest duża szansa, że wyłapie.
Że takie ,,talenty" jak Tańcula i Ferrari jeszcze nie zaliczyły ciężkiego nokautu w FF to jestem w szoku. Z drugiej strony skoro tu są ciągle te same mordy od 6 lat to zbytnio kto miał to zrobić Polański,Malczynski lub Tańcula to praktycznie najmocniejsi jego rywale.

Że takie ,,talenty" jak Tańcula i Ferrari jeszcze nie zaliczyły ciężkiego nokautu w FF to jestem w szoku. Z drugiej strony skoro tu są ciągle te same mordy od 6 lat to zbytnio kto miał to zrobić Polański,Malczynski lub Tańcula to praktycznie najmocniejsi jego rywale.
A z kim oni się kurwa bili że mieli zaliczyć ciężkie KO?

Zajebiście mocni rywale głąbie, to naprawdę dziwne zrządzenie losu że nie wyłapali ciężkiego ko:beczka:

No właśnie przed chwilą napisałem to w tym poście co zacytowałeś, że zbytnio nikim.
No to czego kurwa oczekujesz, potężnego nokautu w wykonaniu hejtera czy innego olejnika?

Jesteś zwykłym dzbanem i już nawet Dawid cię nie lubi.

Tańcula to chociaż dostał trochę po ryju od Tyburskiego. Alanik też by palnął Frajeriego, gdyby nie wziął sobie zgreda do pomocy.

Wiesz co? Nie jestem taki pewny jak ta solówka by się skończyła. Weź sobie dokładnie zbadaj karierę Kwiecińskiego. Wygrana tylko z Pająkiem i...Łasikiem i Pazikiem. Nie liczę wygranej z Zadorą i Szachtą, bo oni wiedzą tyle o parterze co 5 letnie dziecko. To taki Najman 2.0. Ja nie wiem jak na tym trio Kwiecinski,Ferrari, Tańcula można tyle jechać. Czy oni będą tu się bić do Fame 100? To już tak cholernie nudne.

Wiesz co? Nie jestem taki pewny jak ta solówka by się skończyła. Weź sobie dokładnie zbadaj karierę Kwiecińskiego. Wygrana tylko z Pająkiem i...Łasikiem i Pazikiem. Nie liczę wygranej z Zadorą i Szachtą, bo oni wiedzą tyle o parterze co 5 letnie dziecko. To taki Najman 2.0. Ja nie wiem jak na tym trio Kwiecinski,Ferrari, Tańcula można tyle jechać. Czy oni będą tu się bić do Fame 100? To już tak cholernie nudne.
Wiemy synu już to że jesteś zelaznareka i to wystarczy, nic a nic nie zmieniłeś stylu pisania oraz bije od ciebie straszna tępota która nakazuje ci myśleć że jak ustawisz sobie na avatara jakiegoś sportowca czy logo sportowej organizacji to wystarczy by oszukać psy gończe z Cohones.
Jesteś zbyt ułomny na to forum.

Tak samo mógłbym ci powiedzieć po przeczytaniu kilku postów jaki masz nick w innych miejscach ale nie chce mi się nurkowac w szambie, za to mi nikt nie płaci.

Jeszcze męczy mnie jeden temat, który jest szeroko komentowany. Walki 2 vs 1 gdzie na pewno wygra 2 to bzdura gdzie teraz jest to często powielane.
Bije do tego, że dla mnie Denis,Alan się skompromitowali, bo nawet w takiej konfiguracji powinni to łatwo wygrac i skompromitować swoich przeciwników.

Jedynie trochę Gracka będę bronił, bo mały typek, ale i tak uważam, że powinien więcej pokazać.

Jeszcze męczy mnie jeden temat, który jest szeroko komentowany. Walki 2 vs 1 gdzie na pewno wygra 2 to bzdura gdzie teraz jest to często powielane.
Bije do tego, że dla mnie Denis,Alan się skompromitowali, bo nawet w takiej konfiguracji powinni to łatwo wygrac i skompromitować swoich przeciwników.

Jedynie trochę Gracka będę bronił, bo mały typek, ale i tak uważam, że powinien więcej pokazać.
Chuj nas to obchodzi.

@Dzihados czyń honory, multikonto jest NIELEGALNE! :lesnarhappy:

Ostatni raz się odniosę. Nie jest żadnym multikontem. Konto założyłem, aby rozmawiać o organizacjach freak fightowych. Wszelkie dramy użytkowników mnie nie interesują. I naprawdę przestańcie offtopowac fajne rozmowy.

A z kim prowadzisz te fajne rozmowy?
Jesteś głupi jak but z lewej nogi a o mordobiciu masz takie pojęcie jak ja o szydełkowaniu.

Ktoś powie że mam paranoję, że widzę wszędzie pucybuta czy innego żelaznego, otóż nie, ja poprostu wyczuwam takie kurwy po kilku postach.

Z rytem większej styczności nie miałem więc jego się nie nauczyłem ale tych 2 mam przepracowanych od deski do deski.

Co najbardziej lubię we Freakach? Te lizanie 4 liter by tylko się utrzymać na powierzchni. Najpierw Denis Boxdelowi. Ten wyleciał to już Ryta wyniuchał etat.
Fajne czasy nastały gdzie prawilniaki czy goście z Gromdy zrobią wszystko by być jak najbliżej, a przecież wiemy jakie afery ciągną się za Boxdelem.

Back