Fame MMA gala youtuberów

Albo chce zdobyć więcej fame'u takimi akcjami... albo w d... mu się poprzewracało (w głowie) po walce w freakach...
Bo dla mnie to...
:whodefuk: aż musiałem sprawdzić na Tapology kto to...

Analityku z różnymi liczbami jak widzisz walkę Taazy kontra Denis?

Marcon czego tam szuka? Przecież oni są tam pośmiewiskiem, wstyd tylko przyniosą dla kraju, biorą ich tam bo nie umieją się bić, proste.
Przydupas.

Jest pełna 10, których dwóch eliminujesz?

Ghb9zSHWgAErpUJ

Przydupas.

Jest pełna 10, których dwóch eliminujesz?

Ghb9zSHWgAErpUJ
Rozważałem między analikiem tanculą i Oskarem, ostatecznie stwierdziłem że lepiej nową mordę od Padre więc usunąłem tancule i analika, ale nie doczytałem że 2 z najmniejszą liczbą głosów będzie się bić ze sobą. Wychodzi na to że Oskar zawalczy z Tańculą.

A ja to się będę śmiał z tych wszystkich zawiedzionych Oskarków zajaranych Marchewą, jak ten żadnych kryminalnych tematów nie będzie poruszał bo się z Denisem tak dogadają albo dostanie prikaz z góry i będzie stypa, bo on nie ma nic do zaoferowania prócz kryminału jak na moje.

A ty kogo skasowaleś? Chciałem pytać w sumie o to samo dlatego wszedłem na Cohones :D

Hallmann "Niebieski Samuraj" to sobie wymyślił tą ksywę...
A Wierzejski (8-0-1 pro box) ostatnia walka '23... to chyba chce zarobić, bo widocznie obijanie bumów w ringu nie jest za dobrze płatne...
On się tam kręci po bekstejdżu już dobrych kilka lat i szuka walki atencjusz, ale mu coś nie wychodzi, zobaczymy co pokaże.

Rozważałem między analikiem tanculą i Oskarem, ostatecznie stwierdziłem że lepiej nową mordę od Padre więc usunąłem tancule i analika, ale nie doczytałem że 2 z najmniejszą liczbą głosów będzie się bić ze sobą. Wychodzi na to że Oskar zawalczy z Tańculą.

A ja to się będę śmiał z tych wszystkich zawiedzionych Oskarków zajaranych Marchewą, jak ten żadnych kryminalnych tematów nie będzie poruszał bo się z Denisem tak dogadają albo dostanie prikaz z góry i będzie stypa, bo on nie ma nic do zaoferowania prócz kryminału jak na moje.

A ty kogo skasowaleś? Chciałem pytać w sumie o to samo dlatego wszedłem na Cohones :D
Wyjebałem Tancule i Maliche. W 1 rundzie od razu bym dał walki:
Hallman vs Denis
Tybori vs Qtazy
Alanik vs Oskar
Gracek vs Zombie

Wyjebałem Tancule i Maliche. W 1 rundzie od razu bym dał walki:
Hallman vs Denis
Tybori vs Qtazy
Alanik vs Oskar
Gracek vs Zombie
A ja właśnie Gracka z Zombiakiem bym poprowadził tak żeby ewentualnie spotkali się w finale. Jak już biorą zawodowców to niech się nie biją między sobą;)

Napewno w pierwszej walce bym nie zestawił ani ich ze sobą, ani żadnego z nich z Płetwalem.

Moje małe marzenie odnośnie frików jest takie żeby dostali porządny wpierdol od zawodowca tak żeby gówniarze uświadomili sobie ile warcie są frikfajterzy

Dziś będzie wesoło

Jednak duże rozczarowanie. Famemma 23 widziałem tylko Cage Natana,Ferrarii Szachta, Alan i tu niestety dopiero odpali się 8 lutego na walki. Gdzie ten świat poszedł, że Malicha czy jakieś Wrzoski na tych programach tańczą czy śpiewają.

Masakra:płacz:Wytrzymałem z 10 minut tego programu.

Marcon czego tam szuka? Przecież oni są tam pośmiewiskiem, wstyd tylko przyniosą dla kraju, biorą ich tam bo nie umieją się bić, proste.
Przecież oni tam reprezentują siebie a nie Polskę.
dawno nic już tu nie pisałem o tej patologii, ale wypadałoby.
Niezła pała do szczania z niego. Współczuje kobiecie i dziecku.
No i piona.

Tylko w 1 rundzie. Pasternak go zajedzie mieszając płaszczyzny i ciagle wywierając presję.
Doslownientak samo uważam. O ile w pierwszej rundzie może coś trafić swoją eksplozywnosicia tak po prostu Pastwrnak powinien go zajechać doświadczeniem. Po jego walce z donald Diego zrozumiałem, że on jest za mocny na freakiem taktycznie.

Back