Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ktoś powie że mam paranoję, że widzę wszędzie pucybuta czy innego żelaznego
No ale od kogo od im podobnych, tam średnio ogarniętego typa po roku na salce wpuścić i leży jeden i drugi XD.Że takie ,,talenty" jak Tańcula i Ferrari jeszcze nie zaliczyły ciężkiego nokautu w FF to jestem w szoku. Z drugiej strony skoro tu są ciągle te same mordy od 6 lat to zbytnio kto miał to zrobić Polański,Malczynski lub Tańcula to praktycznie najmocniejsi jego rywale.
Od murana!No ale od kogo od im podobnych, tam średnio ogarniętego typa po roku na salce wpuścić i leży jeden i drugi XD.
No ale od kogo od im podobnych, tam średnio ogarniętego typa po roku na salce wpuścić i leży jeden i drugi XD.
Szkoda, że ten wariacik nie zawalczy, bo wniósłby trochę kontentu bekowego.
Szkoda, że ten wariacik nie zawalczy, bo wniósłby trochę kontentu bekowego.
Wpisz tam sobie w kapowniku 60 punkcików za podpierdolke.
Ty klin kolins się nie wpierdalaj.Wpisz tam sobie w kapowniku 60 punkcików za podpierdolke.
Sam wyznał że ma jakieś psychozy na punkcie dawnych userow i strasznie płaczący z resztą jest. Ja zamierzam tu się skupiać na problemie sceny freak fightowej. Witam, chyba pierwszy raz mamy okazję rozmawiać.Wpisz tam sobie w kapowniku 60 punkcików za podpierdolke.
Kto to ‚rajciarz’?Ty klin kolins się nie wpierdalaj.
Kapownik już mam zapisany i muszę założyć nowy.
Będziesz płakał za jakimś petem? Nie chce rzucać krzywych porównań ale to tak jakbyś miał pretensje za podpierdolke rajciarza.
Sarara zaczepia Labrygę. Ciekawe czy Hulk odpowie.
Ale to jest sfrustrowany typek udający luzaka. Jemu nie wyszło więc innym też nie powinno. Labryga jest jaki jest ale to kawał konia, ma z kim sparować w WCA, jest małolat jak na wagę ciężka. Nawet za dziesięć może tam iść. Ale Homer już wie, że nie da rady. Obraz prawdziwego hejtera, którego on widzi wszędzie tylko nie tam gdzie on jest, czyli w sobie.Pewnie Homer!
Lepiej wziąć walkę z totalnym amatorem w swojej dyscyplinie bazowej i wywalczyć remis z 46 latkiem.
Też pewnie marzyłeś o wygranej prawda? Marzenia dobra rzecz, cytując Ciebie.
Zejdź na ziemię.
Jest drabinka i kutazy wypadł @Siedem
Czyli jakie dokładnie zestawienia uznałbyś za najsprawiedliwsze?Szkoda, ale cieszy mnie to że nie dali zawodowców w pierwszej walce tylko ich rozdzielili. Szkoda tylko że to chłopaki z 70 a nie jacyś średni żeby gabaryty były równe i dzieci zobaczyły różnice między zawodowcem a leszczem barowym ;)
A co z QTazim, kontuzja?
W tym turnieju czy po to by pokazać różnice? Jak to drugie to dałbym Cezarego Oleksiejczuka z kimkolwiek, nie mówię już np o walce Bedorfa z Denisem czy innym spomppwanym kulturystą.Czyli jakie dokładnie zestawienia uznałbyś za najsprawiedliwsze?
Teraz niby ma być walka Labryga i Pasternak, niby MMA, ale Michał jest 20 kg lżejszy, to już wolałbym słabszego zawodnika od niego ale z takimi samymi gabarytami jak Labrygas typu Minda czy nawet Kacper Miklasz.
poprostu mocno przeciętni jak Pasternak który ma stójkę najsłabszą z płaszczyzn a walki dają mu zazwyczaj tylko w stójce czy boksie samym. Kumasz?