Fame MMA gala youtuberów

Tańcula w oświadczeniu napisał, że stoczył 16 walk. On ma tak mierne te pojedynki, że nie wiem czy dobrze pamiętam jego 5 starć, że też taka osoba została symbolem freak fightu w Polsce. :korwinlaugh:

Że takie ,,talenty" jak Tańcula i Ferrari jeszcze nie zaliczyły ciężkiego nokautu w FF to jestem w szoku. Z drugiej strony skoro tu są ciągle te same mordy od 6 lat to zbytnio kto miał to zrobić Polański,Malczynski lub Tańcula to praktycznie najmocniejsi jego rywale.
No ale od kogo od im podobnych, tam średnio ogarniętego typa po roku na salce wpuścić i leży jeden i drugi XD.

Szkoda, że ten wariacik nie zawalczy, bo wniósłby trochę kontentu bekowego.

Teraz to dopiero na programach wiesz kto co wniesie. Malicha, tez miał być bekowy, a od razu w pierwszych minutach wypalił, ze wszystko było teatrem aby tylko dostać kontrakt we freakowej federacji. Tam nawet te gity to juz tylko aktorki jak z paradokumentów. Dlatego czekam tylko na Binia i Majewskiego oraz same stricte gale. Jedynie co moze jutro być trochę prawdziwe to jak Oskar Wierzejski wyśmieje Szachte, bo juz wstawia na X przeróbki sztucznej inteligencji jak Szachta tańczy z policjantem i ten może naprawdę się zagrzeje, choc tez kij wie bo Rogoziniski na jednym z pokoi X mówił, ze na backstagu Szachta juz do niego mówił, ze wie o co chodzi w tej grze na programach. Tam ciężko o prawdziwe gity, bo włodarze chcą pelnej kontroli i dlatego wszędzie aktorstwo. Ja w kazdy ruch Zaleckiej to juz w ogóle nie wierze. Aktor nie słabszy od tych z Klanu.

Last edited:
Wpisz tam sobie w kapowniku 60 punkcików za podpierdolke.
Ty klin kolins się nie wpierdalaj.

Kapownik już mam zapisany i muszę założyć nowy.

Będziesz płakał za jakimś petem? Nie chce rzucać krzywych porównań ale to tak jakbyś miał pretensje za podpierdolke rajciarza.

Wpisz tam sobie w kapowniku 60 punkcików za podpierdolke.
Sam wyznał że ma jakieś psychozy na punkcie dawnych userow i strasznie płaczący z resztą jest. Ja zamierzam tu się skupiać na problemie sceny freak fightowej. Witam, chyba pierwszy raz mamy okazję rozmawiać.

Co ciekawe zawodnik Fame, Greg stawia na Ferrariego z Bratanem.

9fcf1f8b00cef80df1c51ef826414a46fdb3ec11b5c0cc03c275f59664e200cd.png

Ty klin kolins się nie wpierdalaj.

Kapownik już mam zapisany i muszę założyć nowy.

Będziesz płakał za jakimś petem? Nie chce rzucać krzywych porównań ale to tak jakbyś miał pretensje za podpierdolke rajciarza.
Kto to ‚rajciarz’? :awesome:

Pewnie Homer!
Lepiej wziąć walkę z totalnym amatorem w swojej dyscyplinie bazowej i wywalczyć remis z 46 latkiem.
Też pewnie marzyłeś o wygranej prawda? Marzenia dobra rzecz, cytując Ciebie.
Zejdź na ziemię.
Ale to jest sfrustrowany typek udający luzaka. Jemu nie wyszło więc innym też nie powinno. Labryga jest jaki jest ale to kawał konia, ma z kim sparować w WCA, jest małolat jak na wagę ciężka. Nawet za dziesięć może tam iść. Ale Homer już wie, że nie da rady. Obraz prawdziwego hejtera, którego on widzi wszędzie tylko nie tam gdzie on jest, czyli w sobie.

Mnie ciekawi czy on się złapał coś z Labrygą za kulisami HL i Cloutmma, bo tu dosyć mocna krytyka ruszyła.

Szkoda, ale cieszy mnie to że nie dali zawodowców w pierwszej walce tylko ich rozdzielili. Szkoda tylko że to chłopaki z 70 a nie jacyś średni żeby gabaryty były równe i dzieci zobaczyły różnice między zawodowcem a leszczem barowym ;)

A co z QTazim, kontuzja?
Czyli jakie dokładnie zestawienia uznałbyś za najsprawiedliwsze?

Czyli jakie dokładnie zestawienia uznałbyś za najsprawiedliwsze?
W tym turnieju czy po to by pokazać różnice? Jak to drugie to dałbym Cezarego Oleksiejczuka z kimkolwiek, nie mówię już np o walce Bedorfa z Denisem czy innym spomppwanym kulturystą.

Poprostu dałbym mu zawodnika z wagi frika a nie 3 kategorie niżej.

A obecnie to oni bardzo dobrze dobierają zawodowców na te friki bo albo są za mali jak Wrzosek, albo są rozbici jak Gracek, albo są poprostu mocno przeciętni jak Pasternak który ma stójkę najsłabszą z płaszczyzn a walki dają mu zazwyczaj tylko w stójce czy boksie samym. Kumasz?

Teraz niby ma być walka Labryga i Pasternak, niby MMA, ale Michał jest 20 kg lżejszy, to już wolałbym słabszego zawodnika od niego ale z takimi samymi gabarytami jak Labrygas typu Minda czy nawet Kacper Miklasz.

Teraz niby ma być walka Labryga i Pasternak, niby MMA, ale Michał jest 20 kg lżejszy, to już wolałbym słabszego zawodnika od niego ale z takimi samymi gabarytami jak Labrygas typu Minda czy nawet Kacper Miklasz.

Żadne niby. Już oficjalne ogłoszona i to na zasadach 3 X 5 minut.

@GroszMC

On zawsze będzie bronił zawodowców. W walce Zadora vs Muran pisał mi, że to niesprawiedliwe, że Zadora nie mógł kopać. Rozumiesz facet potrzebował dopiero nóg na 56 latka, bo inaczej nie było to sprawiedliwe.

poprostu mocno przeciętni jak Pasternak który ma stójkę najsłabszą z płaszczyzn a walki dają mu zazwyczaj tylko w stójce czy boksie samym. Kumasz?

Przecież w FF 0,9 procent zawodników trenuje parter to jak Pasternak ma walczyć w MMA. To by wyglądało jak Kwiecinski vs Zadora/Szachta. Na co to komu.

Back