Fame MMA gala youtuberów

Też myślę, że mało chociaż te gamonie same mogą wpaść w jakąś technikę.
Ale w sumie masz rację że reszta pewnie nawet nie pomyśli o bjj w parterze
ale trzeba przyznać, że Fame w końcu wprowadziło ciekawszą zmianę po tym jak te walki były po prosto żenadą, a zawodnicy zachowywali się jakby byli na lodowisku i ciągle się wywalali bez ciosu: ten Tyburski z Pasternakiem to :waldeklaugh:
Karate Combat polecam oglądać. Dość ciekawie to wygląda:

ale trzeba przyznać, że Fame w końcu wprowadziło ciekawszą zmianę po tym jak te walki były po prosto żenadą, a zawodnicy zachowywali się jakby byli na lodowisku i ciągle się wywalali bez ciosu: ten Tyburski z Pasternakiem to :waldeklaugh:
Karate Combat polecam oglądać. Dość ciekawie to wygląda:

Też myślę, że to będzie dobre, chociaż znając tych gamoni frikowych to żenadę wszędzie i na każdych zasadach mogą odjebac.
Pasternaka to akurat lubię, dobrze, że sobie chłop coś zarobi wreszcie i w ogóle jak już mam oglądać te całe około frikowe rzeczy to ebe ebe mi najbardziej podchodzi, idzie sie pośmiać a wydaje się, że pasta jest prawdziwy w tym wszystkim.
Karate combat kozak, mega widowiskowe i podoba mi się ta arena walki.

Powiedz to Denisowi z Torunia prosto w twarz, no powiedz :lesnarhappy:

Ciekawe jak Denis liczy ten turniej bo jakieś 2 miesiące temu udzielił wywiadu, że jeszcze 3-4 walki i definitywnie odchodzi z freaków.

ea35e3ecae9f372be95adf98c503f7cc.jpg

Czy Murań wydał już oświadczenie, że gdyby nie "papuga" to wygrałby? +-80 tys w plecy i przeprosiny na kanale AntyFakty :rutekajak:

Back